Logo CrazyGames.hu
background

Puzzle Játékok

Oldj meg kihívásokkal teli fejtörőket. Próbálj ki különböző játékokat, amelyek megdolgoztatják az agyadat, egyszerű puzzleöktől, különböző kártyajátékokon át, logikai és matematikai fejtörőkig. Csekkold az ingyenes fejtörő játékainkat és tornáztasd meg az agyadat!

Népszerű címkék

A CrazyGamesen számos kihívással teli fejtörő játékot találhatsz. Akard fejleszteni akár a memóriád, a minta felismerési képességed, vagy a problémamegoldó képességed, itt mindenre találsz egy remek játékot.

3D fejtörők

A modern technológiának hála, a fejtörők ma már kidolgozott, élénk színekkel és formákkal teli 3 dimenziós környezetben is megjelenhetnek, profi animációval, és bármilyen más videojátékkal megegyező minőségű játékmenettel.

Egy ilyen innovatív 3D fejtörő játék a Poly Art 3D. Ebben a játékban a 3 dimenziós térben tárgyakat forgatva kell megoldanod különböző fejtörőket. Egy idő után az újabb és újabb izgalmas kihívások mellett az újabb és újabb gyönyörű látványvilágú pályák is motiválni fognak, hogy ne hagyd abba a játékot.

Ha kedveled a szabadulószobák nyújtotta izgalmakat akkor próbáld ki a House of Secrets 3D-t és old meg a rejtvényeket a meneküléshez. Ha a fejtörő mellett egy kis horrorra is vágysz akkor próbáld kia Creepy Granny Scream játékot, ahol egy gyilkos elől kell menekülnöd. Ha szereted a menekülős játékokat, egy egész külön kategóriát is fenntartunk nekik.

Tradicionális fejtörők

Ne feledkezzünk meg persze a már korábban is említett klasszikus fejtörőkről sem. Számos ilyet találsz a kínálatunkban, mind teljesen hagyományos logikai játékokat, mint hagyományos fejtörők modern újragondolását.

Kirakós játékok

Élvezd a kirakós játékok nyújtotta szórakozást, az elkeveredő vagy hiányzó utolsó darabtól való félelem nélkül. Próbáld ki a Jigsaw City Trip játékot és rakd ki a világ híres városait. Különböző nehézségű kirakósokon keresztül ismerheted meg olyan ikonikus városok látképét, mint Párizs vagy Tokió. Ez a virtuális térben jóval egyszerűbb mint egy valós asztali puzzleben.

Kártyajátékok

A kártyajátékot remek és szórakoztató időtöltés, amik az ősidők óta velünk vannak és generációról generációra szálnak. Játszd nálunk a legjobb kártyajátékokat, mint például a Phase 10 és az Uno Online.

Ha inkább egyedül játszanál arra az esetre is van egy halom egyjátékos kártyajátékunk. Olyan klasszikusokat próbálhatsz ki, mint a Klondike és a Spider Solitaure, vagy a Hot Air Solitaire, ami látványvilágában is rendkívül szórakoztató.

Szójátékok

Ha szereted a kirakósokat és a kártyajátékokat akkor a szójátékok is tetszeni fognak. Legyél profi vagy kezdő szókirakós játékokban, itt mindenféle nehézségű és típusú szójátékot kipróbálhatsz. Próbáld ki például a Text Twist 2-t és csekkold hány szót tudsz megtalálni, mielőtt lejárna az idő!

Mindenféle más fejtörő játék

Bármilyen stílusú fejtörőket is kedvelj, nálunk biztosan megtalálod. A játékaink többsége HTML 5 alapú, vagyis minden modern böngészőben azonnal futtatható. Néhány játékunk Flash technológiára támaszkodik. Ezeknek a játékoknak a kipróbálásához egyszerűen engedélyezd a böngésződben a Flash bővítmény futtatását.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Puzzle Játékok?

 1. One Line
 2. Computer Repair
 3. Car Drawing Game
 4. House Escape: Office
 5. Open 100 Doors
 6. Drop & Merge the Numbers
 7. Mahjong Classic
 8. The White Room
 9. The White Room 2
 10. Skydom

Mik a legjobb Puzzle Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Mahjong Classic
 2. Tower Swap
 3. Skydom
 4. TenTrix
 5. One Line

Melyik Puzzle Játékok alulértékeltek?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Sugar Sugar
 3. 2048
 4. Yatzy
 5. Shift
 6. 10x10
 7. Mahjong Shanghai
 8. 4 in a Row
 9. Gin Rummy Online
 10. Wood Blocks
 11. Mahjong 3D
 12. TriPeaks Solitaire
 13. Fairway Solitaire
 14. Ludo King
 15. Color by Number
 16. Block Champ
 17. Mahjong Connect
 18. Rummikub
 19. Microsoft Solitaire Collection
 20. Pet Connect
 21. Microsoft Mahjong
 22. Spot the Difference
 23. Microsoft Spider Solitaire
 24. Crescent Solitaire
 25. Jewels Blitz 4

Micsoda a Puzzle Játékok?

A fejtörő játékokban különböző logikai problémákat kell megoldanod. Az ilyen játékok között sok a hagyományos szókirakós és kártyapár keresős, mint például a Mahjong. Persze ahogy a videojátékok világa egyre fejlődik, egyre több a kidolgozott történetet és grafikailag is látványos logikai feladványokat bemutató játék.


Összegyűjtöttünk 1125-t a legjobb online puzzle játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új puzzle játékok-k, mint például a és a legjobb puzzle játékok, mint a One Line, Computer Repair, és a Car Drawing Game.
Mutass többet