Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Word Wipe

Értékelés:
7,4
(41 361 szavazatok)
Fejlesztő:
Arkadium
Megjelent:
2019. július
Utolsó frissítés:
2023. szeptember
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A Word Wipe egy szókereső kirakós játék egy kis csavarral. Betűket használhatsz minden irányból és mindenhonnan. Amikor a betűket kombinálod egy szó létrehozásához, azok eltűnnek a rácsból. Ezáltal felülről lefelé leesnek a betűk pozíciói, egyedi betűkombinációkhoz vezetve!

Hogyan kell játszani a Word Wipe játékot

Szavak Keresése

A Word Wipe játékban keresd a táblán található szavakat. Válaszd ki a szó betűit a csempék eltávolításához. Amikor a csempék eltűnnek, a fenti betűk a helyükre esnek. Szomszédos betűkkel bármilyen irányban létrehozhatsz szavakat, hasonlóan a Boggle játékhoz. A minimális szóhossz három karakter.

Időkorlát

A Word Wipe minden szintje időzített, így gyorsan kell dolgoznod az elérési cél érdekében. Minden új szinten a cél az, hogy egyre több sort távolíts el. Ha eltüntetted a sorokat, a játék jutalmaz egy bombával, amely tetszésed szerinti szakaszt semmisít meg.

Egyedi Mechanizmusok

A Word Wipe remek alternatívája a hagyományos szókeresőknek, a laza szabályok miatt kreatívabb szókombinációkkal. Ezek az kombinációk attól függnek, hogy melyik szavakat választod eltávolításra.

Statisztikák

A szint végén pontszámot kapsz, amely mutatja a legjobb szavadat, a legmagasabb szintet és további érdekes statisztikákat a játékban, így nyomon követheted a fejlődésedet!

További Játékok Ebben a Kategóriában

Ha szó-rajongó vagy, akkor böngészd további szójátékainkat a logikai játékok kategóriában.

A Word Wipe-hez hasonlóan a Word Scramble időre szóló kihívás, amelyben a betűket szavakká kell formálnod, minden körben egyre intenzívebb. Ha klasszikus szójátékra vágysz, teszteld magad az LA Times keresztrejtvénnyel. Egy másik gondolkodtató játék a Google Feud, ahol megpróbálod befejezni a Google keresést.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Megjelenés Dátuma

2023. július

Fejlesztő

A Word Wipe-ot az Arkadium fejlesztette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2023. szept. 27.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés