Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Lövöldözős Játékok

Célozd be számtalan ingyenesen játszható lövöldözős játékunkat, a gyors FPS játékoktól kezdve, a látványos 2D kaszabolásokig. Ebben a kategóriában megtalálhatod az összeset a legjobb és legújabb online lövöldözős játékok közül.

Többjátékos lövöldözős játékok

Ha a lövöldözős játékokra gondolsz akkor feltehetően a klasszikus FPS közelharc stílusú játékok és a gyors játékmenet juthat eszedbe. Az online többjátékos mód elérhető számos lövöldözős játékunkban, amellyel valódi emberi játékosokkal mérkőzhetsz meg a világ minden tájáról.

Ha ilyen gyors, akcióval teli, online többjátékos játékokat keresel, akkor a lenti felsorolt 4 kitűnő választás lehet:

Ezen játékok közül az összes azokra a klasszikus alapokra épül, amelyek igazán jóvá teszik az FPS játékokat. A célzás, reflexek, és gyors gondolkodás csak néhány azon képességek közül, amelyekre szükséged lesz, hogy igazán jó FPS játékos legyél.

Harc járművekkel

A lövöldözős játékokban tesztelheted azon képességeid, hogy milyen jól tudsz célozni, mennyire jó a harci taktikád, vagy mennyire jók a reflexeid, és ezt számos különböző környezetben is megteheted. Ha neked például a tankok jönnek be, irányítsd tankot és semmisíts meg mindent, ami az utadba kerül. Külön kategóriát szenteltünk a tankos játékoknak, azokra gondolva, akik mindig örülnek, ha tudnak egy kis káoszt okozni a virtuális térben.

Az Assault Bots az egyik legnépszerűbb harci járműves játékunk. Az aktív online közösségnek köszönhetően azonnal találhatsz magadnak ellenfeled és fejedt ugorhatsz az akció közepébe!

Ha inkább a repülést kedveled, kipróbálhatod az Air Wars 3-t, vagy akár a légkört is elhagyhatod és űrbéli csatákban is részt vehetsz. Ha te inkább a hatalmas tengeri csatákat kedveled, szeld a vizeket a World of Warships játékban. Ha pedig inkább megépítenéd a saját egyedi harci járművedet, akkor a Crossout lehet számodra az ideális választás.

Még több lövöldözős játék

A lövöldözős játékokra nagy hatással voltak a különböző filmek és más kategóriájú játékok is, ahogy például a Minecraft is nyomott hagyott a WorldZ játékon.

A zombi apokalipszis témájú filmek számos zombis játékot hívtak életre, mint például a Zombocalypse vagy a Zombs Royale.

Természetesen számos 2D lövöldözős játékot is találhatsz nálunk. Fejlesztenéd a reflexeidet? Csekkold milyen gyorsan tudsz rajzolni, célozni és lőni, a népszerű Gunblood játékban.

Bármit is akarnál szétlőni a virtuális térben, itt megteheted. A legtöbb játékunk HTML5 formátumban van ami azonnal játszhatóvá teszi őket a legtöbb korszerű böngészőben. Néhány játékunk Flash verzióban is elérhető. Ezekkel a játékokkal is tudsz játszani, ha egyszerűen jóváhagyod a böngésződnek a Flash plugin futtatását.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Lövöldözős Játékok?

 1. BuildNow GG
 2. Bullet Force
 3. Grandfather Road Chase: Realistic Shooter
 4. Time Shooter 2
 5. Hazmob FPS: Online Shooter
 6. Sniper Shot: Bullet Time
 7. Funny Shooter 2
 8. Time Shooter 3: SWAT
 9. Bank Robbery 3
 10. Forward Assault Remix

Mik a legjobb Lövöldözős Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Sniper Mission
 3. 10 Bullets - HTML 5
 4. Endless Toy Flight
 5. Grandfather Road Chase: Realistic Shooter

Melyik Lövöldözős Játékok alulértékeltek?

 1. Left 4 Dead

Micsoda a Lövöldözős Játékok?

A lövöldözős játékokban ellenségeket, vagy különböző tárgyakat kell szétlőnöd, egyjátékos, vagy többjátékos környezetben. Ahhoz, hogy igazán jó legyél ezekben a játékokban gyakran gyors reflexekre, figyelemre és jó célzásra lesz szükséged. A 3D FPS játékok népszerű kategória, de számos másféle lövöldözős játékot is kipróbálhatsz, amelyekben például tengeri csatákban, űrharcban, 2D párbajokban és számtalan egyéb harci szituációban vehetsz részt.


Játssz a legjobb online Lövöldözős Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a BuildNow GG játékkal és még sok mással most!
Mutass többet