Logo CrazyGames.hu

Autós Játékok

Versenyezz a legkirályabb autókkal a virtuális térben az éjszakai utcákon, ugrass, vagy csak egyszerűen vezesd körbe a várost. Tekintsd át az autós játékok kollekcióját, és döntsd el melyikben akarsz a volán mögé ülni. Itt megtalálhatod a legjobb és a legújabb autós játékokat is.

Népszerű címkék

Játssz autós játékokat online

Válassz járgányt és ugorj bele az internet legjobb autós játékaiba. Versenyezhetsz pályán, lehetsz te a parkolás mestere, vagy akár buszvezető is.

Az összes autós játékunk ingyenesen játszható a webböngésződben, letöltés nélkül. Egyes autós játékok a játékokon belüli hirdetéseknek köszönhetően ingyenesek, ezek azonban nem zavaróak. Számos autós játékban online többjátékos játékmódot is találhatsz. Ilyen játék például a SocCar.

Ha esetleg őrült ugratásokat bemutatva száguldoznál, akkor a Mdalin Stunt Cars 2 játékban ezt másokkal egy pályán, együtt is megtehetitek.

Még ennél is több akcióra vágysz? Az Assault Bots egy online többjátékos aréna játék, amelyben tankokkal kell eltipornod az ellenségeidet.

Vezesd álmaid autóját

A drift játékok és az autóversenyzős játékok rendkívül népszerűek az autórajongók körében. Ezeket az internetes játékokat olyan klasszikusok inspirálták, mint a Gran Turismo vagy a Need for Speed és ezekhez hasonló szuperjárgányokat, tuninglehetőségeket és vizuális tuningot mutatnak be.

A Drift Hunters egy szuper driftelős játék, ahol különböző pályákon csúszkálva szerezhetsz virtuális pénzt, amivel egyre jobb és jobb autókat tudsz majd venni.

A Highway Racer egy másik kiváló választás. Ebben a játékban őrült tempóban kell cikáznod a többi autó között az autópályán. A pályák végén szerzett pontokból új autókat és fejlesztéseket vehetsz.

Még több járműves játék

Ha még mélyebbre merülnél a járművek világában, akkor csekkold ezeket a további kategóriákat:

Forgalomirányítás Játékok

Szimulátor Játékok

Kaszkadőr Játékok


GYIK

Mik a legnépszerűbb Autós Játékok?

 1. Highway Racer
 2. Madalin Cars Multiplayer
 3. Drift Hunters
 4. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 5. Madalin Stunt Cars 2
 6. Crazy Drift
 7. Crash Test Idle
 8. Downtown 1930s Mafia
 9. Drift Boss
 10. DashCraft.io

Mik a legjobb Autós Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Street Race Fury
 2. Drift Boss
 3. Road Turn
 4. Drift Dudes
 5. Parking Panic

Melyik Autós Játékok alulértékeltek?

 1. Dune Buggy
 2. Extreme Car Driving Simulator

Micsoda a Autós Játékok?

Az autós játékokban bármilyen autó virtuális vezetőülésébe beleülhetsz, bármilyen helyzetben. Élethű 3Ds játékoktól kezdve egészen 2D platformer autós játékokig, nem leszel csak a klasszikus versenyzős játékokra korlátozva. Mehetsz amerre akarsz egy nyitott világú játékban, driftelhetsz egy másikban, vagy bármi mást megtehetsz amit csak akarsz és köze van az autókhoz.


Játssz a legjobb online Autós Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Highway Racer játékkal és még sok mással most!
Mutass többet