Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

.io Játékok

Készülj fel és küzdj meg a többi játékossal a legújabb .io játékokban. Élvezz klasszikusokat, mint a Slither.io és új játékokat egyaránt, mint például a Betrayal.io, a Shell Shockers, a Krunker és a Smash karts. Bármikor rendezheted a listát a legújabb, legtöbbet játszott és legjobban értékelt .io játékokra rászűrve.

Az IO játékok térnyerése

Az első .io játék az Agar.io volt. Ezt a játékot Matheus Valadares fejlesztette 2015-ben és a 4chan nevű internetes fórumon keresztül vált világszerte ismertté. A játékban mindki egy kis egysejtű élőlényt irányított, amelyben pontok felszedésével és más játékosok elfogyasztásával lehetett nőni. Néhány hónappal a kiadása után a Miniclip megvásárolta a játékot, és elkezdődött egy teljesen új játékstílus megjelenése, hasonló, szintén .io domain név kiterjesztés köré épülő játékokkal.

Az így újonnan megjelenő játékok mind az Agar.io-t oly népszerűvé tevő edd meg és növekedj mechanizmusra fókuszáltak, egyre jobban felépítve a .io-t mint egy különálló játékstílust. Ez egyik legnépszerűbb ezután született játék a Slither.io, amely ugyanezt az egyszerű de addiktív formulát követi, csak a klasszikus snake játékkal ötvözve. Mára az olyan játékok, mint a Little Big Snake még tovább fejlesztették az ötletet, szintlépéses fejlődési rendszert és különleges képességeket is a játékba szőve.

Hogyan kell játszani a .io játékokat?

A legtöbb .io játékban a cél a karaktered méretének növelése, különböző ételek, objektumok és ellenséges játékosok bekebelezésével. Legyél te a legnagyobb és juss el a ponttáblázat tetejére! A Legtöbb .io játékban közösek a következő tényezők:

 • Óriási, online többjátékos játéktér kompetitív pontszámláló táblával
 • Egyszerű de szórakoztató játékmechanika, amely minden korosztály számára élvezetessé teszi a játékot
 • A növekedéshez táplálékot kell magadhoz venned és más játékosokat is le kell győznöd
 • Általában mindenki magáért, győzzön a legjobb játékmenet, néha kooperatív elemekkel is átszőve

A legújabb .io játékok

A .io játékok listája egyre bővült, így mára egyre többféle játékmenettel lehet találkozni a kategóriában, a vicces FPS játékoktól kezdve, mint például Shell Shockers, a klasszikus battle royal játékokig, mint például Zombs Royale.

A legújabb .io játékok közül néhány például a Smash Karts vagy a futurisztikus grafikájú FPS játék, az Ev.io. Mindkét játékot 2020-ben, illetve 2021-ben adták ki, és egyből népszerűvé váltak a CrazyGamesen. További két tantasztikusan rkeatív új .io játék a Hungry Shark Arena és a DuckPark.io.

A legtöbb .io játék asztali gépen és mobilon egyaránt élvezhető, hiszen az irányítás mindig nagyon egyszerű. Nálunk minden .io játékot megtalálsz ami csak érdekelhet és érdemes gyakran újra is újra visszanézned hozzánk, hiszen az oldalon elérhető .io játékok listája folyamatosan bővül!


GYIK

Mik a legnépszerűbb .io Játékok?

 1. Bloxd.io
 2. EvoWars.io
 3. DEADSHOT.io
 4. Miniblox
 5. Smash Karts
 6. Cubes 2048.io
 7. Shell Shockers
 8. MegamodGames
 9. Escape From Prison Multiplayer
 10. Kirka.io

Mik a legjobb .io Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Bloxd.io
 2. Cubes 2048.io
 3. Noob Snake 2048
 4. Escape From Prison Multiplayer
 5. Taming.io

Melyik .io Játékok alulértékeltek?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. Shell Shockers
 4. Taming.io
 5. Snake.io
 6. Agar.io
 7. Paper.io 2
 8. Diep.io
 9. Krunker
 10. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 11. LOLBeans io
 12. 1v1.LOL

Micsoda a .io Játékok?

A .io játékok valós idejű online többjátékos játékok, amelyeket ingyenesen játszhatsz, közvetlenül a böngésződben. Ezen kívül ezeknek a játékoknak eleinte sokszor saját weboldaluk volt, melyek mind egy .io (Indiai Óceán) domain címre mutattak.


Játssz a legjobb online .io Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Bloxd.io játékkal és még sok mással most!
Mutass többet