Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

DEADSHOT.io

Értékelés:
8,9
(522 882 szavazatok)
Fejlesztő:
GoalieSave25
Megjelent:
2022. október
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki oldalak:

A DEADSHOT.io egy online first-person shooter játék számos pályával, fegyverrel és játékmóddal. Játszhatsz barátaiddal vagy más játékosokkal világszerte, és jelentkezz be, hogy új funkciókat nyiss fel!

Hogyan kell játszani

Játsz skilfully (ügyeskedve)

A DEADSHOT egy ügyesség alapú FPS (első személyű lövöldözős játék), amely a CS:GO-hoz hasonlóan a nagyszerű kompetitív FPS játékok nyomdokain halad. Kattints a "játék" gombra, hogy azonnal beugorj egy online játékba az egyik több pálya és játékmód közül. Meghívhatod barátaidat is, hogy velük együtt játszhass! Ha egy adott módot vagy pályát szeretnél játszani, csatlakozhatsz egyéni játékhoz vagy létrehozhatsz sajátot.

Csatlakozz különféle játékmódokhoz

Több játékmódban is élvezheted a DEADSHOT.io-t. Ezek a következők:

  • FFA - Szabad mindenki ellen, mindenki ellenséged.
  • TDM - Csapatos halálmérkőzés, két csapat küzd a legmagasabb pontszámért.
  • Hardpoint - Hasonló a TDM-hez, de a győztes csapatot az határozza meg, hogy a csapattagok mennyi ideig tartózkodnak egy meghatározott területen.
  • KC - Kill Confirmed (Megtört ölés) - Gyűjtsd össze a holtak kutyacsempéit és érd el a meghatározott mennyiséget a játék megnyeréséhez.
  • Domination (Hódítás) - Egy csapat alapú mód, ahol az a célod, hogy elfoglaljad a jelölt pontokat.

Többiek előtt legyél a ranglistán

Versengj a többi játékossal az élbolyba kerülésért és válj a játék urává. Részletesen testreszabhatod a beállításokat, hogy megtaláld a kényelmes játékstílust és előnyt szerezz az ellenfelekkel szemben.

Ha fiókkal rendelkezel, bejelentkezhetsz és vásárolhatsz új fegyvereket és más tárgyakat a boltban, amik a szekrényedben kerülnek tárolásra.

További hasonló játékok

Szereted a(z) FPS játékokat? Sok más hasonló játékot is kipróbálhatsz. A következő online lövöldözős játékokat ajánljuk: Krunker.io és Shell Shockers.

Megjelenési dátum

2022. október

Fejlesztő

A játékot GoalieSave25 készítette.

Platform

Web böngésző

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés