Logo CrazyGames.hu
background

Többjátékos Játékok

Küzdj meg játékosokkal a világ bármely tájáról az online többjátékos játékaink széles kollekciójában.

Népszerű címkék

Online többjátékos játékok

Az online többjátékos játékok jó választás ha versenyezni akarsz másokkal szuper online csatákban és hatalmas nyitott 3Ds világokban. Ha nem vagy biztos benne mivel játszanál folytasd az olvasást pár remek javaslatért.

Többjátékos IO játékok

A legnépszerűbb böngészős többjátékos játékok nagy, nyitott, sokszereplős arénákat és valós idejű versenyt mutatnak be. Számtalan ezek közül az arénás játékok közül a .io játékok kategóriába esik. Közvetlenül tudod játszani őket a böngésződben, letöltés nélkül.

Jelenleg az egyik legnépszerűbb .io játék a Betrayal.io, egy online játék, amelyet az Among Us inspirált, de ami több helyen is javít az eredeti játékélményen.

Online lövöldözős játékok

A legtöbb online többjátékos lövöldözős játék az FPS (belső nézetes akciójáték) kategóriába esik. Ezek már évtizedek óta a legnépszerűbb videojátékok közé tartoznak, olyan legendás videojátékoknak köszönhetően, mint például a Counter-Strike.

A jó hír, hogy ugyanilyen FPS játékokat a böngésződben is tudsz játszani. A Bullet Force és a Krunker két internetes lövöldözős játék, amelyek széles rajongói táborral rendelkeznek, így mindig bőven lesz kivel játszanod!

MMO játékok

A sokszereplős többjátékos online játékok (MMO), rengeteg felhasználóval és az esetek többségében elkötelezett rajongótáborral is rendelkeznek. Jellemzően egy hatalmas varázslattal teli fikcióvilágban játszódnak.

Ezeket a játékokat nem mindig tudod közvetlenül a böngésződben játszani, de kétségtelen, hogy sokszor megéri letölteni őket.

A legjobb MMO élményért érdemes kipróbálnod az alábbi játékokat:

Warframe

Genshin Impact

Shakes and Fidget (böngészőben is játszható)

Neverwinter

Még több többjátékos játék

Nem mindegyik többjátékos játék feltétlenül online. Egyes esetekben a játékosoknak ugyanazt az eszközt használva kell együttműködniük. Ha inkább ilyen játékokat keresel, akkor csekkold a kétjátékos játékok szekciónkat.

A lövöldözős játékokon kívül természetesen rengeteg multiplayer autóversenyzős, verekedős, és mindenféle más játék is van, amik emberi ellenfelek ellen szintén szórakoztatóbbak, mint a számítógép ellen.

Ingyenes játék

Minden többjátékos játékunk ingyenes játszható, sőt a legtöbbet közvetlenül a böngésződben is futtathatod, bármiféle letöltés nélkül. Az ingyenesen játszható játékok, mindig teljesen ingyenesek, de néhányban lehetőséged lehet játékbeli vásárlásokra, például virtuális kiegészítőket vásárolni.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Többjátékos Játékok?

 1. BuildNow GG
 2. Smash Karts
 3. Bloxd.io
 4. Bullet Force
 5. Madalin Cars Multiplayer
 6. Highway Racer
 7. Shell Shockers
 8. Kirka.io
 9. Downtown 1930s Mafia
 10. Madalin Stunt Cars 2

Mik a legjobb Többjátékos Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Bloxd.io
 2. BattleDudes.io
 3. Smash Karts
 4. Gulper.io
 5. StarBlast

Melyik Többjátékos Játékok alulértékeltek?

 1. Master Chess
 2. Stickman Warriors
 3. Tanx
 4. Splix.io
 5. 1v1.LOL
 6. Pinturillo 2
 7. Krunker
 8. Goodgame Big Farm
 9. Ludo King
 10. Rummikub

Micsoda a Többjátékos Játékok?

A több játékos játékokban kettő vagy több emberi játékos játszik együtt vagy egymás ellen. A legtöbb ilyen játékben solo játékmódra is van lehetőség. Sok online többjátékos játékot véresen komolyan vesznek a játékosok, míg mások egyszerűek, viccesek és minden korosztály számára egyformán élvezhetőek.


Összegyűjtöttünk 742-t a legjobb online többjátékos játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új többjátékos játékok-k, mint például a és a legjobb többjátékos játékok, mint a BuildNow GG, Smash Karts, és a Bloxd.io.
Mutass többet