Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Kosárlabda Játékok

Készülj fel válogatott kosárlabda játékok szuper kollekciójára. Irány a pálya és mutasd meg a legjobb zsákolásaid és labdaszerzéseid!

A kosárlabda az egyik legnépszerűbb sport az Amerikai Egyesült Államokban, amely számos videojátékhoz szolgáltatott alapot. Számos játékba valódi csapatok kerültek be legendás játékosokkal, mint például James harden, leBron James vagy Kobe Bryant. Itt bármelyik kedvenc NBA csapatoddal játszhatsz egy csomó játékban.

Ahhoz, hogy valaki jó kosaras legyen remek erőnlét, mozgáskoordináció és sebesség szükséges. Magasnak lenni sem árt. Ezzel szemben az online kosárhoz csupán egy jó internetkapcsolat szükséges, illetve egy PC vagy okostelefon. A gyors reakcióidő és a szabályok pontos ismerete azért itt is tud segíteni.

NBA kosárlabda játékok

Az NBA az amerikai nagyágyúk kosárlabda bajnoksága. A népszerű NBA kosár játékokban a való élet legjobb csapatait és játékosait irányíthatod. A Basketball Stars és a Basketball Legends két rendkívül népszerű kosárlabda játék, egyjátékos móddal, többjátékos móddal és bajnokság móddal egyaránt. Ha pedig jobban ledveled a 3Ds játékokat akkor a Basketball.io remek választás!

Utcai kosár játékok

Persze világklasszis kosarasként játszani a virtuális térben is jó móka, de legalább ennyire izgalmas az utcai freestyle kosármeccsek világa. Itt olyan graffitikkel telefújt sikátorokban kosarazhatsz ahonnan számos profi is indult.

Ha inkább az utcai kosár jön be, akkor csekkold a Basket Slam Dunk 2 játékot, hogy zsákolj párat a parkban. Ebben a játékban a karakterednek nincs lába ami még érdekesebbé teszi az egészet.

A Basketball Arcade játékban szintén csiszolhatod a kosárlabdatudásod, az utcai szabaddobásokat gyakorolva.

Még több kosárlabda játék

Vannak olyan kosárlabda videojátékok, amelyek nem igazán illenek be se a városi se a profi kategóriába. Ilyen például a Tap-Tap Shots, ahol a képernyőt tappelve kell a labdát a hálóba juttatnod.

Mint látod nálunk bármilyen fajta, féle, stílusú kosárlabdajátékot megtalálhatsz. Válassz egyet és játssz a böngésződben, teljesen ingyen!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Kosárlabda Játékok?

 1. Basket Random
 2. Tap-Tap Shots
 3. Basketball Stars
 4. Basketball Skills
 5. Hoop World 3D
 6. Ragdoll Throw Challenge
 7. BasketBros
 8. Basketball Legends 2020
 9. GoBattles 2
 10. Flipped Chain Dunk

Mik a legjobb Kosárlabda Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Ragdoll Throw Challenge
 2. Basket Random
 3. Tap-Tap Shots
 4. Basketball Serial Shooter
 5. Bouncy Dunk

Melyik Kosárlabda Játékok alulértékeltek?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros
 4. Basketball Legends 2020

Micsoda a Kosárlabda Játékok?

A kosárlabda játékokkal a böngésződben is kosárra dobhatsz. Számtalan 2Ds és 3Ds kosárlabda játékot találhatsz az oldalon, sokak híres csapatokat és játékosokat is felvonultatnak. Gyakorold a védekezést, vagy mutass be látványos zsákolásokat a böngészőben játszható kosár játékokban.


Játssz a legjobb online Kosárlabda Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Basket Random játékkal és még sok mással most!
Mutass többet