Logo CrazyGames.hu

Casual jatek

Játsz ingyenes alkalmi játékainkkal. Minden hétköznapi dolgot megtalálsz a hiper-alkalmi játékoktól a hibrid-alkalmi játékokig.

Népszerű címkék

Alkalmi játékok - Könnyű és szórakoztató játékok.

Az alkalmi játékok nem bonyolultak, így tökéletesek egy gyors játékra a böngészőben. Egy alkalmi játékba azonnal beléphetsz, és perceken belül tudni fogod, hogyan kell játszani. A legtöbb alkalmi játék ingyenesen játszható, mint a CrazyGames összes játéka.

Néhány a legjobb alkalmi játékok közül a Crazy Roll 3D és Shape Crusher. Mindkét játék gyors tempójú, árkád stílusú egyszerű játékmenetet kínál. Van még néhány klasszikus játék, ami említést érdemel az alkalmi stílus úttörőjeként, mint például a Bubble Shooter.

Hiper-alkalmi játékok - A legkönnyebb.

A hiper-alkalmi játékok egy lépéssel továbbviszik az alkalmi műfajt az azonnali játszhatósággal. Általában kevesebb, mint egy perc alatt megtanulható egy hiper-alkalmi játék, az egyszerű működés és az egyszerű vezérlés miatt, ami sokszor csak egy gomb.

A hiper-alkalmi műfaj a mobilon alakult ki, de a webre még jobban illenek, mivel nem tart sokáig a betöltésük, és nincs szükség letöltésre. Nézz meg néhány hiper-alkalmi minijátékok.

Az egyik legkorábbi hiper-alkalmi játék a Helix ugrás volt a Voodoo-tól. Újabb játékok ezen a területen Stacky Bird és Hide N Seek.

A legjobb alkalmi játékok. Ezek addiktívak!

A legjobb alkalmi játékok egy lépéssel tovább viszik a hiper-alkalmi játékokat, és éppen elég varázslatos képletet tartalmaznak ahhoz, hogy szuper addiktívvá tegyék őket! Könnyen elmerülhetsz órákig az olyan játékokban, mint a Market Boss és Sweet Shop 3D, amelyek egyszerű játékok, de az átlagos alkalmi játékoknál több fejlődéssel, hogy lekössék az embert.

Fisherman Life és Retro Battle is igazán lebilincselő játékok, amelyekbe beszállhatsz egy gyors menetre!

Miért játssz alkalmi játékot?

Ha nincs türelmed vagy időd megtanulni egy komplex stratégiai vagy RPG játék rendszer minden csínját-bínját, akkor az ingyenes alkalmi játékok valószínűleg ideálisak lesznek neked. Ezek az egyszerű játékok a nem játékosoknak és a komoly számítógépes játékosoknak egyaránt megfelelnek, akik szórakoztató, ingyenes játékokkal szeretnék eltölteni az időt!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Casual jatek?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Supermarket Empire
 3. Tiny Fishing
 4. Helix Jump
 5. Jet Rush
 6. Bouncy Motors
 7. Haunted Heroes
 8. Burger Boss
 9. Car Drawing Game
 10. Tag 2 3 4 Players

Mik a legjobb Casual jatek tableten és okostelefonon játszani?

 1. Bubble Shooter POP
 2. Arkadium's Bubble Shooter
 3. Gold Digger FRVR
 4. Tiny Fishing
 5. Bubble Tower 3D

Melyik Casual jatek alulértékeltek?

 1. Tiny Fishing
 2. Drift Boss
 3. Getting Over It
 4. Mind Controller
 5. Little Alchemy 2
 6. Line Rider
 7. Super Auto Pets
 8. Google Feud
 9. Flappy Bird
 10. Little Alchemy
 11. Papa's Freezeria
 12. Geometry Dash
 13. Papa's Pizzeria
 14. Bloons Tower Defense
 15. Papa's Burgeria
 16. Friday Night Funkin'
 17. Frogger
 18. Bloons
 19. Free Tetris
 20. Battleships
 21. Bubble Shooter
 22. Text Twist
 23. Doodle Jump
 24. Atari Breakout
 25. Dumb Ways to Die

Micsoda a Casual jatek?

Az alkalmi játékok széles közönséget céloznak meg, ezért általában egyszerűek és nem igényelnek különösebb készségeket, gyorsan megtanulhatók. Gyakran nagyon jutalmazó, addiktív és szórakoztató játékok, nem kell hosszú órákat elmélyülten játszani ahhoz, hogy mestere legyél a játéknak.


Játssz a legjobb online Casual jatek játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Crazy Roll 3D játékkal és még sok mással most!
Mutass többet