Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Casual jatek

Játsz ingyenes alkalmi játékainkkal. Minden hétköznapi dolgot megtalálsz a hiper-alkalmi játékoktól a hibrid-alkalmi játékokig.

Alkalmi játékok - Könnyű és szórakoztató játékok.

Az alkalmi játékok nem bonyolultak, így tökéletesek egy gyors játékra a böngészőben. Egy alkalmi játékba azonnal beléphetsz, és perceken belül tudni fogod, hogyan kell játszani. A legtöbb alkalmi játék ingyenesen játszható, mint a CrazyGames összes játéka.

Néhány a legjobb alkalmi játékok közül a Crazy Roll 3D és Shape Crusher. Mindkét játék gyors tempójú, árkád stílusú egyszerű játékmenetet kínál. Van még néhány klasszikus játék, ami említést érdemel az alkalmi stílus úttörőjeként, mint például a Bubble Shooter.

Hiper-alkalmi játékok - A legkönnyebb.

A hiper-alkalmi játékok egy lépéssel továbbviszik az alkalmi műfajt az azonnali játszhatósággal. Általában kevesebb, mint egy perc alatt megtanulható egy hiper-alkalmi játék, az egyszerű működés és az egyszerű vezérlés miatt, ami sokszor csak egy gomb.

A hiper-alkalmi műfaj a mobilon alakult ki, de a webre még jobban illenek, mivel nem tart sokáig a betöltésük, és nincs szükség letöltésre. Nézz meg néhány hiper-alkalmi minijátékok.

Az egyik legkorábbi hiper-alkalmi játék a Helix ugrás volt a Voodoo-tól. Újabb játékok ezen a területen Stacky Bird és Hide N Seek.

A legjobb alkalmi játékok. Ezek addiktívak!

A legjobb alkalmi játékok egy lépéssel tovább viszik a hiper-alkalmi játékokat, és éppen elég varázslatos képletet tartalmaznak ahhoz, hogy szuper addiktívvá tegyék őket! Könnyen elmerülhetsz órákig az olyan játékokban, mint a Market Boss és Sweet Shop 3D, amelyek egyszerű játékok, de az átlagos alkalmi játékoknál több fejlődéssel, hogy lekössék az embert.

Fisherman Life és Retro Battle is igazán lebilincselő játékok, amelyekbe beszállhatsz egy gyors menetre!

Miért játssz alkalmi játékot?

Ha nincs türelmed vagy időd megtanulni egy komplex stratégiai vagy RPG játék rendszer minden csínját-bínját, akkor az ingyenes alkalmi játékok valószínűleg ideálisak lesznek neked. Ezek az egyszerű játékok a nem játékosoknak és a komoly számítógépes játékosoknak egyaránt megfelelnek, akik szórakoztató, ingyenes játékokkal szeretnék eltölteni az időt!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Casual jatek?

 1. Space Waves
 2. Ragdoll Archers
 3. Zoo - Happy Animals
 4. Planet Smash Destruction
 5. Slice Master
 6. Jump Guys
 7. Pepi Super Stores: Fun & Games
 8. Pop Us!
 9. Square Bird
 10. Merge & Construct

Mik a legjobb Casual jatek tableten és okostelefonon játszani?

 1. Arkadium's Bubble Shooter
 2. Ragdoll Archers
 3. Merge & Dig!
 4. Zoo - Happy Animals
 5. Tile Journey

Melyik Casual jatek alulértékeltek?

 1. Slice Master
 2. Tiny Fishing
 3. Drift Boss
 4. Backgammon Online
 5. Little Alchemy 2
 6. Getting Over It
 7. Geometry Game
 8. Eggy Car
 9. Google Feud
 10. Flappy Bird
 11. Good Doggo
 12. Little Alchemy
 13. Love Tester
 14. Friday Night Funkin'
 15. Bubble Shooter
 16. Happy Wheels
 17. Text Twist
 18. Pou

Micsoda a Casual jatek?

Az alkalmi játékok széles közönséget céloznak meg, ezért általában egyszerűek és nem igényelnek különösebb készségeket, gyorsan megtanulhatók. Gyakran nagyon jutalmazó, addiktív és szórakoztató játékok, nem kell hosszú órákat elmélyülten játszani ahhoz, hogy mestere legyél a játéknak.


Játssz a legjobb online Casual jatek játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Space Waves játékkal és még sok mással most!
Mutass többet