Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Casual jatek

Játsz ingyenes alkalmi játékainkkal. Minden hétköznapi dolgot megtalálsz a hiper-alkalmi játékoktól a hibrid-alkalmi játékokig.

Alkalmi játékok - Könnyű és szórakoztató játékok.

Az alkalmi játékok nem bonyolultak, így tökéletesek egy gyors játékra a böngészőben. Egy alkalmi játékba azonnal beléphetsz, és perceken belül tudni fogod, hogyan kell játszani. A legtöbb alkalmi játék ingyenesen játszható, mint a CrazyGames összes játéka.

Néhány a legjobb alkalmi játékok közül a Crazy Roll 3D és Shape Crusher. Mindkét játék gyors tempójú, árkád stílusú egyszerű játékmenetet kínál. Van még néhány klasszikus játék, ami említést érdemel az alkalmi stílus úttörőjeként, mint például a Bubble Shooter.

Hiper-alkalmi játékok - A legkönnyebb.

A hiper-alkalmi játékok egy lépéssel továbbviszik az alkalmi műfajt az azonnali játszhatósággal. Általában kevesebb, mint egy perc alatt megtanulható egy hiper-alkalmi játék, az egyszerű működés és az egyszerű vezérlés miatt, ami sokszor csak egy gomb.

A hiper-alkalmi műfaj a mobilon alakult ki, de a webre még jobban illenek, mivel nem tart sokáig a betöltésük, és nincs szükség letöltésre. Nézz meg néhány hiper-alkalmi minijátékok.

Az egyik legkorábbi hiper-alkalmi játék a Helix ugrás volt a Voodoo-tól. Újabb játékok ezen a területen Stacky Bird és Hide N Seek.

A legjobb alkalmi játékok. Ezek addiktívak!

A legjobb alkalmi játékok egy lépéssel tovább viszik a hiper-alkalmi játékokat, és éppen elég varázslatos képletet tartalmaznak ahhoz, hogy szuper addiktívvá tegyék őket! Könnyen elmerülhetsz órákig az olyan játékokban, mint a Market Boss és Sweet Shop 3D, amelyek egyszerű játékok, de az átlagos alkalmi játékoknál több fejlődéssel, hogy lekössék az embert.

Fisherman Life és Retro Battle is igazán lebilincselő játékok, amelyekbe beszállhatsz egy gyors menetre!

Miért játssz alkalmi játékot?

Ha nincs türelmed vagy időd megtanulni egy komplex stratégiai vagy RPG játék rendszer minden csínját-bínját, akkor az ingyenes alkalmi játékok valószínűleg ideálisak lesznek neked. Ezek az egyszerű játékok a nem játékosoknak és a komoly számítógépes játékosoknak egyaránt megfelelnek, akik szórakoztató, ingyenes játékokkal szeretnék eltölteni az időt!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Casual jatek?

 1. Ragdoll Archers
 2. Crazy Roll 3D
 3. Helix Jump
 4. Raft Life
 5. Paintball King
 6. Man Runner 2048
 7. Fish Eat Getting Big
 8. Drift Boss
 9. Ram Cars
 10. Metro Connect

Mik a legjobb Casual jatek tableten és okostelefonon játszani?

 1. Arkadium's Bubble Shooter
 2. Bubble Tower 3D
 3. Smarty Bubbles
 4. Ragdoll Archers
 5. Merge & Construct

Melyik Casual jatek alulértékeltek?

 1. Drift Boss
 2. Getting Over It
 3. Tiny Fishing
 4. Bricks Breaker
 5. Google Feud
 6. Blob Opera
 7. OvO
 8. Little Alchemy 2
 9. Super Auto Pets
 10. Geometry Dash
 11. Line Rider
 12. Flappy Bird
 13. Little Alchemy
 14. Cut the Rope
 15. Go Chicken Go!
 16. Friday Night Funkin'
 17. World's Hardest Game
 18. Papa's Pizzeria
 19. Bloons Tower Defense
 20. Pick a Lock
 21. Free Tetris
 22. Battleships
 23. Frogger
 24. Bloons
 25. Scribble
 26. Bubble Shooter
 27. Happy Wheels
 28. Text Twist
 29. Atari Breakout
 30. Doodle Jump
 31. Dumb Ways to Die

Micsoda a Casual jatek?

Az alkalmi játékok széles közönséget céloznak meg, ezért általában egyszerűek és nem igényelnek különösebb készségeket, gyorsan megtanulhatók. Gyakran nagyon jutalmazó, addiktív és szórakoztató játékok, nem kell hosszú órákat elmélyülten játszani ahhoz, hogy mestere legyél a játéknak.


Játssz a legjobb online Casual jatek játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Ragdoll Archers játékkal és még sok mással most!
Mutass többet