Logo CrazyGames.hu
background

Little Alchemy 2

17 214
Értékelés
9,1

A Little Alchemy 2 egy intuitív kombinálós játék, amelyet a Recloak csapata fejlesztett. A cél az, hogy meglévő elemek kombinálásával új elemeket hozzál létre. Kezd a föld, levegő, tűz és víz kombinálásával. Próbálj meg logikusan gondolkodni, hogy kitaláld melyik elemet kell melyik másikkal kombinálnod, hogy valami újat hozhass létre. Fedezz fell több, mint 700 különféle elemet és a végén legyél te az idő az anyag és az egész univerzum mestere.

Hogyan kell játszani a Little Alchemy 2 játékot?

A Little Alchemy 2 játékban egyszerűen csak össze kell párosítanod azokat az elemeket, amelyekkel meg akarsz próbálni létrehozni valami újat. Ha sikeres a kombináció, akkor új elemeket fogsz kapni, valamint a kombináció a jövőben bármikor kereshetővé válik az enciklopédiában. Az enciklopédiában követheted azt, hogy hol tartasz és olvashatsz az újonnan felfedezett elemekről is.

Az alkémia egy idő után elég komplex dologgá válik. Erre az esetre szolgál a "clean up", azaz takarítás gomb. Ezt megnyomva az összes éppen az asztalon lévő elemet eltűntetheted és előlről kezdheted az adott kombinációt.

Elemkombinációk

A Recloak csapata folyamatosan frissíti a Little Alchemy 2 játékot újabb és újabb craftolható elemekkel. Jelenleg már több, mint 700 különféle elemet fedezhetsz fel.

Egyes kombinációk egyszerűbben kitalálhatóak mint mások. Sőt, sokszor ugyanazt az elemet többféle elemkombinációval is létre lehet hozni. A kombinációk egy része tisztán a logikán alapul, egyes kombinációkhoz azonban egy kis kreativitásra is szükséged lesz. Íme néhány alapkombináció, hogy megérthesd a játék logikáját:

 • Tűz + Köd = Levegő
 • Föld + Levegő = Por
 • Föld + Tűz = Láva
 • Föld + Láva = Vulkán
 • Tűz + Kő = Fém

Ezek mind többé-kevésbé logikus kombinációk. Egyes kombinációk azonban viccesebbek. Vizet és lovat kombinálva például vizilovat kapsz. Próbáldj meg néha egy kicsit elszakadni a hagyományos gondolkodástól kombinálás közben.

Még több ilyen játék

Ha szereted a kombinálós és craftolós játékokat, akkor csekkold a Final Fharmacy 1 és a Doodle God Blitz játékokat is, hasonlóan szórakoztató játékélményért. További fejtörőkért felkeresheted a tudományos játékok kategóriát is.

Funkciók

 • Több, mint 700 felfedezhető, kombinálható elem
 • Szórakoztató, vicces kombinációk
 • Logikus és kreatív megoldások egyaránt
 • Nyugis játékmenet kellemes zenével

Fejlesztő

A Little Alchemy 2 játékot a Recloak csapata készítette. Még több kreatív kihívásért csekkold az eredeti Little Alchemy játékot is!

Elérhető Platformok

Ez egy HTML 5 játék, ami ingyenesen elérhető az összes böngészőben, ideértve az okostelefonos és tabletes böngészőket is.

GY.I.K.

Hogyan hozok létre egy embert a Little Alchemy 2 játékban?

Kombinált a következő elemeket: állat + idő vagy állat + eszköz vagy agyag + élet vagy majom + idő vagy majom + eszköz

Hogyan fedezem fel az időt a Little Alchemy 2 játékban?

Az időt nem lehet kombinációval létrehozni. Fedezz fel 100 új kombinációt és automatikusan elérhetővé válik az idő, mint elem.

Hogyan hozom létre az életet a Little Alchemy 2 játékban?

Ez rengeteg módon lehetséges. Néhány példa kombináció: áram + tó vagy áram + óceán

Hol találom meg az összes elérhető Little Alchemy 2 kombinációt?

Ha elakadnál, akkor használhatod a játékbeli tippek funkciót. Ha nagyon ealakdtál, akkor látogass el a Little Alchemy hivatalos oldalára az összes receptért.

Irányítás

 • Bal egérgomb: interakció a tárgyakkal és elemekkel
 • Bal egérgomb nyomvatartva: húzd az elemeket középre, hogy kombinálhasd őket
Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés