Belső Nézetes Játékok

Válaszd ki a kedvenc fegyvereidet és ugorj bele kiélezett online csatákba ezekben a lövöldözős játékokban. A szűrőkkel rendezheted a játékok legújabb és legnépszerűbb szerint.

Hogyan kell játszani az FPS játékokat?

A legtöbb FPS játékban egy halom fegyver közül választhatsz, mint például pisztolyok, gépfegyverek, shotgunok és robbanószerek. Ezekben a játékokban változatos helyszíneket feldolgozó 3Ds pályákon kell küzdenetek. Játszhatsz csapatban, vagy más játékmódokat, például a mindenki mindenki ellent kipróbálva, amelyben csak egy győzted lehet.

Hogyan lehet jobb az FPS játékokban?

Miután megvannak az alapok a lenti tippeket felhasználva próbálhatsz egyre jobb lenni az FPS játékokban:

Próbáld meg megtalálni mely fegyverekkel vagy a legjobb

Ne pánikolj vagy lövöldözz ész nélkül - gondolkozz, célozz és lőj

Állítsd be az egér érzékenységét a neked megfelelőre

A gyakorlat teszi a mestert

A legjobb FPS játékok

A legjobb online böngészős FPS játékokat keresed, akkor jó helyen jársz. A "legtöbbet játszott" szűrőt alkalmazva csekkolhatod a legnépszerűbb játékokat. Mint ahogy a profik is tudják, az FPS játékok PCre készültek és multiplayer módban a legélvezetesebbek.

A Shell Shockers az egyik ilyen játék, szuper pályákkal és karakterekkel, amelyek felrobbannak ha lelövöd őket. A Bullet Force és a Forward Assault: Remix, két további olyan FPS játék, amelyek a klasszikus, gyors, versenyszerű játékmenetet hozzák.

Az FPS játékok az egyik legnépszerűbb kategória az oldalon.

Az összes FPS játék ingyenesen játszható

Az oldalon található összes lövöldözős játék ingyenes játszható, közvetlenül a böngésződben, letöltés nélkül. Bár léteznek mobilos FPS játékok is, a legtöbb FPS játék PCn jobb, vagy akár csak PCn elérhető.

Ha további szuper FPS játékokra vágysz csekkold a Crazy Pixel Apocalypse játékot, vagy éles lőszer helyett paintballozz inkább a Modern Blocky Paint játékban.

Hasonló kategóriák

Ha más nézőpontból lövöldöznél csekkold a külső nézetes akciójátékok kategóriát. Hasonló játékkategóriák még a mesterlövész játékok, fegyververseny játékok és az online többjátékos játékok.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Belső Nézetes Játékok?

 1. Shell Shockers
 2. Bullet Force
 3. Forward Assault Remix
 4. Realistic Zombie Survival Warfare
 5. Voxiom.io
 6. Ev.io
 7. Murderer
 8. Merc Zone
 9. Crazy Shooters 2
 10. Hunter and Props

Mik a legjobb Belső Nézetes Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Bullet Fury 2
 2. Bullet Bonanza
 3. Venge.io
 4. Assault Zone
 5. Bullet Fury

Micsoda a Belső Nézetes Játékok?

Az FPS (belső nézetes akció) játékok olyan lövöldözős játékok, amelyekben a virtuális karaktered szemein keresztül látod a világot. Gyakran játsszák őket versenyszerűen online. Ezekben a játékokban különböző fegyverekkel, mint például pisztolyokkal, shotgunokkal és rakétavetőkkel kell likvidálnod az ellenségeket.


Összegyűjtöttünk 270-t a legjobb online belső nézetes játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új belső nézetes játékok-k, mint például a Voxiom.io és a legjobb belső nézetes játékok, mint a Shell Shockers, Bullet Force, és a Forward Assault Remix.
Mutass többet