Logo CrazyGames.hu

Belső Nézetes Játékok

Válaszd ki a kedvenc fegyvereidet és ugorj bele kiélezett online csatákba ezekben a lövöldözős játékokban. A szűrőkkel rendezheted a játékok legújabb és legnépszerűbb szerint.

Népszerű címkék

Hogyan kell játszani az FPS játékokat?

A legtöbb FPS játékban egy halom fegyver közül választhatsz, mint például pisztolyok, gépfegyverek, shotgunok és robbanószerek. Ezekben a játékokban változatos helyszíneket feldolgozó 3Ds pályákon kell küzdenetek. Játszhatsz csapatban, vagy más játékmódokat, például a mindenki mindenki ellent kipróbálva, amelyben csak egy győzted lehet.

Hogyan lehet jobb az FPS játékokban?

Miután megvannak az alapok a lenti tippeket felhasználva próbálhatsz egyre jobb lenni az FPS játékokban:

Próbáld meg megtalálni mely fegyverekkel vagy a legjobb

Ne pánikolj vagy lövöldözz ész nélkül - gondolkozz, célozz és lőj

Állítsd be az egér érzékenységét a neked megfelelőre

A gyakorlat teszi a mestert

A legjobb FPS játékok

A legjobb online böngészős FPS játékokat keresed, akkor jó helyen jársz. A "legtöbbet játszott" szűrőt alkalmazva csekkolhatod a legnépszerűbb játékokat. Mint ahogy a profik is tudják, az FPS játékok PCre készültek és multiplayer módban a legélvezetesebbek.

A Shell Shockers az egyik ilyen játék, szuper pályákkal és karakterekkel, amelyek felrobbannak ha lelövöd őket. A Bullet Force és a Forward Assault: Remix, két további olyan FPS játék, amelyek a klasszikus, gyors, versenyszerű játékmenetet hozzák.

Az FPS játékok az egyik legnépszerűbb kategória az oldalon.

Az összes FPS játék ingyenesen játszható

Az oldalon található összes lövöldözős játék ingyenes játszható, közvetlenül a böngésződben, letöltés nélkül. Bár léteznek mobilos FPS játékok is, a legtöbb FPS játék PCn jobb, vagy akár csak PCn elérhető.

Ha további szuper FPS játékokra vágysz csekkold a Crazy Pixel Apocalypse játékot, vagy éles lőszer helyett paintballozz inkább a Modern Blocky Paint játékban.

Hasonló kategóriák

Ha más nézőpontból lövöldöznél csekkold a külső nézetes akciójátékok kategóriát. Hasonló játékkategóriák még a mesterlövész játékok, fegyververseny játékok és az online többjátékos játékok.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Belső Nézetes Játékok?

 1. Bullet Force
 2. Shell Shockers
 3. Kirka.io
 4. Forward Assault Remix
 5. Time Shooter 2
 6. Funny Shooter 2
 7. Voxiom.io
 8. Murderer
 9. Merc Zone
 10. Met Rage

Mik a legjobb Belső Nézetes Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Time Shooter 3: SWAT
 2. Kirka.io
 3. Time Shooter 2
 4. Bullet Bonanza
 5. Funny Shooter 2

Melyik Belső Nézetes Játékok alulértékeltek?

 1. Krunker

Micsoda a Belső Nézetes Játékok?

Az FPS (belső nézetes akció) játékok olyan lövöldözős játékok, amelyekben a virtuális karaktered szemein keresztül látod a világot. Gyakran játsszák őket versenyszerűen online. Ezekben a játékokban különböző fegyverekkel, mint például pisztolyokkal, shotgunokkal és rakétavetőkkel kell likvidálnod az ellenségeket.


Összegyűjtöttünk 266-t a legjobb online belső nézetes játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új belső nézetes játékok-k, mint például a és a legjobb belső nézetes játékok, mint a Bullet Force, Shell Shockers, és a Kirka.io.
Mutass többet