Logo CrazyGames.hu

Flash Játékok

Fedezd fel emulált Flash játékok egész tárházát a böngészős játékok aranykorából. Ezek a játékok már Flash bővítmény nélkül, a Ruffle technológiával kerülnek futtatásra, közvetlenül HTML5 környezetben.

Népszerű címkék

Mi történt a Flash játékokkal?

2020 december 31.-étől kezdődően az Adobe többé már nem foglalkozik a Flash Plugin fejlesztésével. 2021 január 12. pedig magát a bővítmény működését is leállították. A Flash nyugdíjazásának számtalan oka van. A biztonsági rések, lassú számítási kapacitás, és nehézkes mobilos futtatás csak a problémák felszínét kapargatja. Az olyan új technológiák, mint például a HTML5 egyszerűen mindenben meghaladták az elavult Flash technológiát.

Ennek eredményeképpen végül a Google is úgy döntött, hogy a továbbiakban nem támogatja a Flash tartalmakat. Végül amikor teljesen elfogyott a levegő a Flash körül, az fejlesztő Adobe maga húzta le a rolót.

Hogyan tudok Flash játékokkal játszani?

Az olyan emulációs szoftvereknek a segítségével, mint például a Ruffle, nálunk a CrazyGamesen továbbra is élvezheted a kedvenc Flash játékaidat. Erre igény is van, hiszen számos Flash játék örök gyémántnak számít a rajongók körében. A Ruffle egy szoftver ami a mi háttérszervereinken futva biztosítja, hogy Flash használata nélkül, vagy bármi letöltése nélkül is játszhass ezekkel a játékokkal.

Sok fejlesztő azóta már felújította a régi Flash játékokat modernHTML5 és WebGL technológiákat használva, úgyhogy számus klasszikus kipróbálásához még emulációra sincs szükség. Ezeket megtalálod a HTML5 játékok szekcióban.

Klasszikus Flash játékok

Számos Flash játék a 2000-as évek elején futott be, olyan közösségi portálokon keresztül, mint például a Newgrounds. Ezek az ikonikus Flash játékok a mára virágzó mobilos játék piac előfutárai voltak. Sok ezek közül a mai napig népszerű tudott maradni. Ha egy kis nosztalgikus szórakozásra vágynál érdemes kipróbálnod az alábbi Flash játékokat

A többi legendás játékért pedig ne habozz megtekinteni a Flash játék szekciónk teljes kínálatát.

Micsoda a Flash Játékok?

A Flash játékokat anno a mára már nyugdíjazott Flash Plugin technológia segítségével lehetett játszani. Bár a Flash ma már nem támogatott, a Rufflenek hála továbbra is játszhatod ezeket az örök klasszikusokat a böngésződben!


Összegyűjtöttünk 673-t a legjobb online flash játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új flash játékok-k, mint például a és a legjobb flash játékok, mint a Infiltrating the Airship, Stick War, és a Papa's Pizzeria.
Mutass többet