Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Flash Játékok

Fedezd fel emulált Flash játékok egész tárházát a böngészős játékok aranykorából. Ezek a játékok már Flash bővítmény nélkül, a Ruffle technológiával kerülnek futtatásra, közvetlenül HTML5 környezetben.

Mi történt a Flash játékokkal?

2020 december 31.-étől kezdődően az Adobe többé már nem foglalkozik a Flash Plugin fejlesztésével. 2021 január 12. pedig magát a bővítmény működését is leállították. A Flash nyugdíjazásának számtalan oka van. A biztonsági rések, lassú számítási kapacitás, és nehézkes mobilos futtatás csak a problémák felszínét kapargatja. Az olyan új technológiák, mint például a HTML5 egyszerűen mindenben meghaladták az elavult Flash technológiát.

Ennek eredményeképpen végül a Google is úgy döntött, hogy a továbbiakban nem támogatja a Flash tartalmakat. Végül amikor teljesen elfogyott a levegő a Flash körül, az fejlesztő Adobe maga húzta le a rolót.

Hogyan tudok Flash játékokkal játszani?

Az olyan emulációs szoftvereknek a segítségével, mint például a Ruffle, nálunk a CrazyGamesen továbbra is élvezheted a kedvenc Flash játékaidat. Erre igény is van, hiszen számos Flash játék örök gyémántnak számít a rajongók körében. A Ruffle egy szoftver ami a mi háttérszervereinken futva biztosítja, hogy Flash használata nélkül, vagy bármi letöltése nélkül is játszhass ezekkel a játékokkal.

Sok fejlesztő azóta már felújította a régi Flash játékokat modernHTML5 és WebGL technológiákat használva, úgyhogy számus klasszikus kipróbálásához még emulációra sincs szükség. Ezeket megtalálod a HTML5 játékok szekcióban.

Klasszikus Flash játékok

Számos Flash játék a 2000-as évek elején futott be, olyan közösségi portálokon keresztül, mint például a Newgrounds. Ezek az ikonikus Flash játékok a mára virágzó mobilos játék piac előfutárai voltak. Sok ezek közül a mai napig népszerű tudott maradni. Ha egy kis nosztalgikus szórakozásra vágynál érdemes kipróbálnod az alábbi Flash játékokat

A többi legendás játékért pedig ne habozz megtekinteni a Flash játék szekciónk teljes kínálatát.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Flash Játékok?

 1. Papa's Scooperia
 2. Papa's Freezeria
 3. Kingdom Rush
 4. Swords & Souls
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Sushiria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Pastaria
 9. Jacksmith
 10. Papa's Wingeria

Mik a legjobb Flash Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Blooming Gardens
 2. War Mahjong
 3. Mahjong Titans
 4. The Waitress
 5. Mini Scientist

Melyik Flash Játékok alulértékeltek?

 1. Jacksmith
 2. Word Scramble
 3. Happy Wheels

Micsoda a Flash Játékok?

A Flash játékokat anno a mára már nyugdíjazott Flash Plugin technológia segítségével lehetett játszani. Bár a Flash ma már nem támogatott, a Rufflenek hála továbbra is játszhatod ezeket az örök klasszikusokat a böngésződben!


Játssz a legjobb online Flash Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Papa's Scooperia játékkal és még sok mással most!
Mutass többet