Focis Játékok

Te is tudnál olyan gólokat lőni, mint olyan legendás foci sztárok, mint Messi vagy Ronaldo? Próbáld ki magad az ingyenes böngészős focis játék kollekciónkkal!

A focis játékok már olyan régóta velünk vannak, hogy az első hivatalos konzolok megjelenését is megelőzték. A kezdetleges játékkonzolokkal aztán elindultak a Fifa és a Football Manager sorozatok, amelyek mára a két legnagyobb focis videojáték.

Most nálunk bármilyen focis játékot játszhatsz ingyenes, közvetlenül a böngésződben. Húzd fel a stoplis cipőt az otthonod kényelméből , PC vagy okostelefon segítségével.

Játssz a legfrissebb bajnokságokban

A focis játék általában évente újra kijönnek, hogy követni tudják a sportvilág történéseit. A Soccer Legends 2021 a Soccer Legends játéksorozat legújabb tagja, ami egyedül vagy a barátaiddal együtt is tudsz játszani! Egy másik hasonlóan népszerű focis játék a Soccer Skills: Euro Cup 2021.

Lőj büntetőket

Csak a kapura lövésre koncentrálnál? Számtalan játékban lehetőséged van büntetőket lőni és védeni egyaránt. Küzd fel magad az eredménytábla csúcsára a Penalty Superstar játékban, vagy legyél akár góllövő, akár kapus a Penalty Fever 3D játékban.

Játssz a világbajnokságban

Ha inkább a valódi sportvilág legnagyobb csapataival küzdenél meg, egy egész csapatot irányítva akkor érdemes kipróbálnod a World Soccer Cup 2018 és a Bola Soccer játékokat. Ezekben a játékban egy egész válogatottat kell a világbajnoki címig vezetned!

Miután elérted a bajnoki címet, lehet, hogy egy kis pihenésre vágysz és inkább csak a háttérből menedzselnél egy csapatot. Focicsapat menedzser élményért csekkold a Club Manager 2019 játékot.

Népszerű focis játékok

A videojátékok világában bármi megtörténhet. A leghíresebb focis játékok közül, több teljesen újragondolta az eredeti szabályokat, mint például a Rocket League. A legnépszerűbb innovatív focis játék a SocCar, ahol távirányítású autókkal kell belőnöd a kapuba a labdát

A foci rendkívül népszerű sport, amely videojátékok százainak szolgált alapjául. Játszhatsz csapatban játékosokkal a világ minden tájáról, lőhetsz büntetőket, küzdhetsz a világbajnoki címért, vagy focizhatsz akár állatokkal és autókkal is. Még szuperhősökkel is focizhatsz, olyan teljesen abszurd játékmeneteket átélve, amelyek a valóságban sosem lennének lehetségesek.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Focis Játékok?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 3. SocCar
 4. Flip Goal
 5. Kopanito All-Stars Soccer
 6. Penalty Kick Wiz
 7. Penalty Shootout: Multi League
 8. Soccer Masters: Euro 2020
 9. Cristiano Ronaldo: Kick 'n' Run
 10. Club Manager 2019

Mik a legjobb Focis Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 3. Bad Soccer Manager
 4. Penalty Shooters 2
 5. Pegball FRVR

Micsoda a Focis Játékok?

A focis játékokban a virtuális pályán kell megmutatnod mennyire vagy jó. Irányíts egy vagy több játékost, lőj minél több gólt és nyerd meg a meccset. Akarj játszani akár hagyományos focit akár annak valamilyen videojátékos csavarral ellátott változatot, nálunk számtalan focis játék közül választhatsz.


Összegyűjtöttünk 106-t a legjobb online focis játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új focis játékok-k, mint például a és a legjobb focis játékok, mint a Soccer Legends 2021, Soccer Skills: Euro Cup 2021, és a SocCar.
Mutass többet