Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Sport Játékok

Fedezd fel a legújabb online sport játékokat, a focitól a bokszon át a kosárlabdáig. A számos labdajáték mellett rengeteg extrém sport és küzdősport játékot is találhatsz. Találd meg a hozzád legjobban illőt, és ugorj bele a versenybe!

Focis Játékok

A foci a világ egyik legnépszerűbb sportja, ami rengetegféle mentális és fizikai képességet megkövetel. Nálunk rengeteg focis játék közül választhatsz. A legnépszerűbb focis játékunk a SocCar, amit az olyan autós és focis játék hibridek feltörekvő népszerűsége inspirált, mint például a Rocket League.

Kosárlabda Játékok

A foci után a kosárlabda az egyik legnépszerűbb sport az egész világon. A TV nézők az egész világon nap mint nap követik az NBA-t, olyan sztároknak szurkolva, mint LeBron James, Anthony David James Harden, Giannis Antetokounmpo és sokan mások. A koslárlabda játékaink segítségével átélhetek a kosárlabda izgalmait, a sima labdamenetektől és zsákolásoktól a 3 pontos dobásokig mindent. Ezek között a játékok között találsz egyszerűbb, 1 vagy 2 játékos alapú videojátékokat is, mint például a Basketball Stars és a Basketball Legends 2020, de komolyabb online többjátékos videojátékokat is, mint például a Basketball.io és a BasketBros.

Amerikai-foci játékok

Ha jobban kedveled a full kontakt sportokat akkor az Amerikai-foci és a rögbi lehet a legjobb választás. A Rugby.io egy akciódús és szórakoztató játék az Amerikai-foci és a rögbi rajongóinak egyaránt. A hardcore Amerikai-foci rajongók pedig kiélhetik magukat a 4th and Goal 2020 játékban, ami egy teljesen kidolgozott Amerikai-foci szimulátor.

Küzdősportok

Ha kedveled a harcművészeteket, rengeteg verekedős játékot is találhatsz a kínálatunkban, hogy egy kis virtuális bunyóval ereszd ki a gőzt. Ezek között a játékok között rengeteg a bokszjáték, mint például a Punchers, ami egy realisztikus 3D bokszjáték, amiben megküzdhettek a barátaiddal, ugyanazt az eszközt használva.

Extrém Sportok

Az 1990 évektől kezdve az extrém sportok, mint például a gördeszkázás népszerűsége folyamatosan nő. Ennek hatására olyan sportok kerültek be a mainstream gaming világába, mint a snowboardozás, síelés, szörfözés és rengeteg más. Kedved támadt mosómedveként ledeszkázni a hegyről Jazz zenére? A Tanuki Sunset nevű játékban megteheted.

Még több sport játék

A világ különböző részein megszámlálhatatlanul sokféle sportnak van rajongótábora. Egyenlőre még csak a felszínt feszegettük. Mit gondolsz az olyan sportjátékokról amiben egy ütővel kell eltalálni a labdát? Természetesen a tenisz és a baseball játékokról beszélünk. Az oldalunkon az ilyen játékokat leginkább a baseball, a tollaslabda és a krikett kategóriákon belül találod. Az összes elképzelhető sporthoz találni fogsz legalább egy király videojátékot a Crazygamesen, úgyhogy ne habozz keresgélni egy kicsit.

Az összes sportjátékunk ingyenes játszható a böngészőn keresztül. Akarj akár hazafutást ütni, vagy mosómedveként gördeszkázni, a legismertebb és a legfurább sportokhoz is találni fogsz nálunk játékot. A legtöbb játékunk HTML 5 formátumban készült, ami egy olyan formátum, ami minden modern böngészőben futtatható. Néhány játékunk Flash bővítményt használ. Ezeknek a futtatásához egyszerűen engedélyezd a Flash bővítmény futtatását.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Sport Játékok?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Golf Orbit
 3. Crazy Flips 3D
 4. Basket Random
 5. Soccer Legends 2021
 6. Soccer Random
 7. Tap-Tap Shots
 8. Mini Golf Club
 9. Basketball Stars
 10. Penalty Shooters 2

Mik a legjobb Sport Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Basket Random
 3. Soccer Random
 4. Tap-Tap Shots
 5. Soccer Legends 2021

Melyik Sport Játékok alulértékeltek?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros
 4. Basketball Legends 2020

Micsoda a Sport Játékok?

A sportjátékokban egy vagy több ellenfél ellen küzdesz a legjobb eredmény eléréséért, amihez szükséged lesz pontosságra, jó reakcióidőre, és gyors gondolkodásra. A legtöbb sportjáték 3 dimenziós csapatjáték, mint a kosárlabda vagy a foci. A küzdősport témájú játékaink, mint például a boksz játékok szintén nagyon népszerűek. Élvezd a sportolás kompetitív természetét a szobádból, anélkül, hogy meg kéne izzasztanod magad!


Játssz a legjobb online Sport Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a 8 Ball Billiards Classic játékkal és még sok mással most!
Mutass többet