Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Sport Játékok

Fedezd fel a legújabb online sport játékokat, a focitól a bokszon át a kosárlabdáig. A számos labdajáték mellett rengeteg extrém sport és küzdősport játékot is találhatsz. Találd meg a hozzád legjobban illőt, és ugorj bele a versenybe!

Focis Játékok

A foci a világ egyik legnépszerűbb sportja, ami rengetegféle mentális és fizikai képességet megkövetel. Nálunk rengeteg focis játék közül választhatsz. A legnépszerűbb focis játékunk a SocCar, amit az olyan autós és focis játék hibridek feltörekvő népszerűsége inspirált, mint például a Rocket League.

Kosárlabda Játékok

A foci után a kosárlabda az egyik legnépszerűbb sport az egész világon. A TV nézők az egész világon nap mint nap követik az NBA-t, olyan sztároknak szurkolva, mint LeBron James, Anthony David James Harden, Giannis Antetokounmpo és sokan mások. A koslárlabda játékaink segítségével átélhetek a kosárlabda izgalmait, a sima labdamenetektől és zsákolásoktól a 3 pontos dobásokig mindent. Ezek között a játékok között találsz egyszerűbb, 1 vagy 2 játékos alapú videojátékokat is, mint például a Basketball Stars és a Basketball Legends 2020, de komolyabb online többjátékos videojátékokat is, mint például a Basketball.io és a BasketBros.

Amerikai-foci játékok

Ha jobban kedveled a full kontakt sportokat akkor az Amerikai-foci és a rögbi lehet a legjobb választás. A Rugby.io egy akciódús és szórakoztató játék az Amerikai-foci és a rögbi rajongóinak egyaránt. A hardcore Amerikai-foci rajongók pedig kiélhetik magukat a 4th and Goal 2020 játékban, ami egy teljesen kidolgozott Amerikai-foci szimulátor.

Küzdősportok

Ha kedveled a harcművészeteket, rengeteg verekedős játékot is találhatsz a kínálatunkban, hogy egy kis virtuális bunyóval ereszd ki a gőzt. Ezek között a játékok között rengeteg a bokszjáték, mint például a Punchers, ami egy realisztikus 3D bokszjáték, amiben megküzdhettek a barátaiddal, ugyanazt az eszközt használva.

Extrém Sportok

Az 1990 évektől kezdve az extrém sportok, mint például a gördeszkázás népszerűsége folyamatosan nő. Ennek hatására olyan sportok kerültek be a mainstream gaming világába, mint a snowboardozás, síelés, szörfözés és rengeteg más. Kedved támadt mosómedveként ledeszkázni a hegyről Jazz zenére? A Tanuki Sunset nevű játékban megteheted.

Még több sport játék

A világ különböző részein megszámlálhatatlanul sokféle sportnak van rajongótábora. Egyenlőre még csak a felszínt feszegettük. Mit gondolsz az olyan sportjátékokról amiben egy ütővel kell eltalálni a labdát? Természetesen a tenisz és a baseball játékokról beszélünk. Az oldalunkon az ilyen játékokat leginkább a baseball, a tollaslabda és a krikett kategóriákon belül találod. Az összes elképzelhető sporthoz találni fogsz legalább egy király videojátékot a Crazygamesen, úgyhogy ne habozz keresgélni egy kicsit.

Az összes sportjátékunk ingyenes játszható a böngészőn keresztül. Akarj akár hazafutást ütni, vagy mosómedveként gördeszkázni, a legismertebb és a legfurább sportokhoz is találni fogsz nálunk játékot. A legtöbb játékunk HTML 5 formátumban készült, ami egy olyan formátum, ami minden modern böngészőben futtatható. Néhány játékunk Flash bővítményt használ. Ezeknek a futtatásához egyszerűen engedélyezd a Flash bővítmény futtatását.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Sport Játékok?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Tap-Tap Shots
 3. Basket Random
 4. Soccer Legends 2021
 5. Mini Golf Club
 6. Table Tennis World Tour
 7. Basketball Stars
 8. Soccer Random
 9. Basketball Skills
 10. Wrestle Bros

Mik a legjobb Sport Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Wrestle Bros
 2. 8 Ball Billiards Classic
 3. Tap-Tap Shots
 4. Table Tennis World Tour
 5. Soccer Random

Melyik Sport Játékok alulértékeltek?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros

Micsoda a Sport Játékok?

A sportjátékokban egy vagy több ellenfél ellen küzdesz a legjobb eredmény eléréséért, amihez szükséged lesz pontosságra, jó reakcióidőre, és gyors gondolkodásra. A legtöbb sportjáték 3 dimenziós csapatjáték, mint a kosárlabda vagy a foci. A küzdősport témájú játékaink, mint például a boksz játékok szintén nagyon népszerűek. Élvezd a sportolás kompetitív természetét a szobádból, anélkül, hogy meg kéne izzasztanod magad!


Játssz a legjobb online Sport Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a 8 Ball Billiards Classic játékkal és még sok mással most!
Mutass többet