Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Bowman

Értékelés:
8,4
(8401 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

A Bowman egy íjász játék, ahol te és egy ellenfeled lövéseket adtok le egymásra. Akkor nyersz, ha halálosan eltaláltad az ellenfelet. Ehhez néhány nyílvesszőre lesz szükséged. A Bowman játszható számítógép ellen vagy helyi többjátékos módban.

Így játszhatsz a Bowman-t

Az ellenfeled eltalálásához gondosan meg kell fontolnod a nyílvessződ röppályáját. Állítsd be a kilövési szöget és a lövedékre kifejtett erőt, hogy megtaláld a tökéletes pontot. Korlátlan számú nyílvessződ van, de győződj meg róla, hogy megszerezted őket, mielőtt ők elkapnak téged!

Beállítások

Alapértelmezett módban a kiesés két találatot jelent a szívben. Állítási lehetőségek helyén beállíthatod a játékosok életerejét, hogy erősíts vagy gyengíts. További beállítások is elérhetők, amelyekkel a játékot könnyebbé, vagy nehezebbé teheted.

Játékmódok

A Bowman egyszemélyes és többjátékos módokban is játszható. Egyszemélyes mód esetén az AI ellen játszol. Többjátékos módban íjcsatákat vívhatnál barátaiddal, vagy saját magad ellen lődesz.

Pontosíthat a célozásodon? Nincs gond! Látogass el a gyakorlómódba, és lövd a céltáblát mindaddig, amíg nem vagy rákészülve.

Hasonló játékok

Az íjászat hatékony módja az ellenségek hosszú távolságból való kiiktatásának. Legyen szó a nyilazás aranykorának újraéledéséről vagy egyszerű céllövészetről, böngészd íjász játékainkat további lehetőségekért. A legnépszerűbb íjász játékok a következők:

Megjelenési dátum

A Bowman népszerűsége 2004-ben indult el.

Platform

Webböngésző.

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés