Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Minecraft Játékok

Lépj be a procedurálisan generált pixelek szórakoztató világába! A híres neves Minecraft által inspirált játékokból nincsen hiány. A szűrők használatával kereshetsz a legnépszerűbb, legtöbbet játszott és a legújabb játékok között.

Milyen játékok elérhetőek a klasszikus Minecraft világán kívül? Szerencsére az eredeti Minecraft annyira népszerű volt, hogy termérdek hasonló játék közül választhatsz, hogy beleugorj a creeperek és az ember méretű blokkok világába. Gondolkodtál például azon, hogy milyen lenne a minecraft 2Dben?

Az eredeti Minecraft

Ha az eredeti klasszikussal szeretnél játszani, a Mojan az eredeti játék 10 éves évfordulójának alkalmából kiadta, a Mincecraft Classic online böngészős Minecraft játékot. Ennek a játéknak az alapja az eredeti böngészőben futtatható játék alfa verziója, ami szép kis nosztalgiát kínál azoknak, akik anno játszottak az eredeti verzióval.

Ami a hasonló játékokat illeti, a Minecrafton kívül is rengeteg istenszimulátor játékot találhatsz ebben a kategóriában. Ezek közül többen, saját maguk is Minecraft klónnak nevezik magukat, mint például a Mine Clone 3, ami rengeteget átvesz az eredeti játék mechanikájából.

A Minecraft által inspirált játékok

Számos innovatív játék is létezik, ami a klasszikus Minecraft játékelemeket használva, egy teljesen új stílusú játékélményt hív életre. Kedved támadt épületeket lerombolna, egy rakás különböző egyedi fegyverrel? A Build and Crush játékban megteheted. Tüntess el városokat tornádóval, atombombával és sok minden mással. Apokaliptikus élmény.

Zombis Minecraft játékok

Ha szereted a pixeles blokkok online többjátékos világát, akkor az olyan akciójátékok, mint például a Pixel Gun Apocalypse 3 remel választás, hogy egy klasszikus FPS játékot Minecraftos környezetben is kipróbálj. Más játékok, mint például a ShooterZ és a WorldZ az apokaliptikus zombis túlélős játékok izgalmát hozzák el a Minecraft pixeles világába. Számtalan Minecraftos zombis játék van, amely azonnal elérhető a böngésződben.

Még több Minecraft játékért tekintsd át az egész kollekciót, hátha megtalálod az új kedvenced! Az összes játékot azonnal, közvetlenül a böngésződben tudod játszani, bármilyen letöltés nélkül, teljesen ingyen.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Minecraft Játékok?

 1. Bloxd.io
 2. Build and Crush
 3. Miniblox
 4. Voxiom.io
 5. Pixel Warfare
 6. Stickman Epic
 7. Noob Miner 2: Escape From Prison
 8. Mine Shooter: Save Your World
 9. DOP Noob: Draw to Save
 10. Mine Blocks

Mik a legjobb Minecraft Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Bloxd.io
 2. Noob Miner 2: Escape From Prison
 3. Skyblock Survive With Noob!
 4. Miniblox
 5. Stickman Epic

Melyik Minecraft Játékok alulértékeltek?

 1. Bloxd.io

Micsoda a Minecraft Játékok?

A Minecraft játékok az eredeti Minecraft alapjain nyugszanak. AZ összes ilyen játék több elemet is átvett az eredeti játékból, mint például a pixeles 3D blokkok. A Minecraft játékok ezt az egyedi játékvilágot építik fel különböző, teljesen új környezetekben, teljesen új célokkal. Sőt, akár még az eredeti Minecraftot is játszhatod online!


Játssz a legjobb online Minecraft Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Bloxd.io játékkal és még sok mással most!
Mutass többet