Klikkelős Játékok

Szórakozz olyan klikkelős játékok tucatjai között válogatva, mint például a Cookei Clicker és az Adventure Capitalist. Ezek a klikkelős játékok szórakoztató, de közben pihentető és nem megterhelő játékok.

Milyen egy klikkelős játék?

A klikkelős játékokban a játékmenet eleje általában szerényen indul. Újra és újra kattintanod kell, hogy valamilyen nyersanyagot termelj, vagy pénzt szerezz, egészen addig amíg nem gyűjtesz össze annyit, hogy el tudj kezdeni fejlesztéseket vásárolni. Ezek után különböző fejlesztésekkel egyre növeled és növeled a kapacitásaidat, hogy minél kevesebb kattintással, minél nagyobb jutalmakban részesülj.

Néhány klikkelős játék nagyobb kihívásnak bizonyulhat mint más játékok, sokban pedig jutalmat kapsz ha például egy darabig otthagyod a játékot, de aztán újra játszani kezdesz.

Egy ilyen kihívásokkal teli de rendkívül izgalmas klikkelős játék a Babel Tower, ahol a híres Bábel Tornyát kell megépítened tégláról téglára, lassan de biztosan egyre magasabbra nőve.

Egy idő után kattintani sem kell

A legtöbb kattintgatós játékban egy bizonyos fejlettségi szint után már nem is muszáj kattintgatnod. Ebben az esetben a játék könnyed játékká válik. Ha elég jó vagy egy idő után teljesen automatizálhatod a nyersanyagtermelést és az építést is, így neked már csak nézni kell ahogy építi magát a saját kis virtuális világod.

Ha szeretnél minél gyorsabban eljutni erre a szintre és napok helyett csak órákat szánnál a játékra, akkor érdemes kipróbálnod ezeket a gyors, izgalmas kattintgatós játékokat:

Hasonló játékok

Bármilyen fajta klikkelős játékra is vágynál, nálunk biztosan megtalálod. Ha azonban külön az egyes stílusokra keresnél rá, érdemes a lenti kategóriákból szemrevételezned:


GYIK

Mik a legnépszerűbb Klikkelős Játékok?

 1. Candy Clicker 2
 2. Matches
 3. Doge Miner 2
 4. Room Clicker
 5. Babel Tower
 6. Tower Merge
 7. Doge Miner
 8. Enchanted Heroes
 9. DualForce Idle
 10. Tube Clicker

Mik a legjobb Klikkelős Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Babel Tower
 2. Doge Miner 2
 3. I Want to Be A Billionaire 2
 4. Planet Miner FRVR
 5. Idle Zoo

Micsoda a Klikkelős Játékok?

A klikkelős játékokban az egeret kell a megfelelő helyre irányítani, majd kattintgatni, különböző játékbeli célok teljesítéséért és jutalmakért. Mobilon ezeket néha tappelős (tap) játékoknak is szokták hívni. Az olyan masszívan népszerű játékok, mint a Cookie Clickers, világszerte ismertté tették ezt a kategóriát, amely azóta továbbfejlődött és más játékstílusokból is magába emelt különböző játékelemeket.


Összegyűjtöttünk 225-t a legjobb online klikkelős játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új klikkelős játékok-k, mint például a Matches és a legjobb klikkelős játékok, mint a Candy Clicker 2, Matches, és a Doge Miner 2.
Mutass többet