Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Klikkelős Játékok

Szórakozz olyan klikkelős játékok tucatjai között válogatva, mint például a Cookei Clicker és az Adventure Capitalist. Ezek a klikkelős játékok szórakoztató, de közben pihentető és nem megterhelő játékok.

Milyen egy klikkelős játék?

A klikkelős játékokban a játékmenet eleje általában szerényen indul. Újra és újra kattintanod kell, hogy valamilyen nyersanyagot termelj, vagy pénzt szerezz, egészen addig amíg nem gyűjtesz össze annyit, hogy el tudj kezdeni fejlesztéseket vásárolni. Ezek után különböző fejlesztésekkel egyre növeled és növeled a kapacitásaidat, hogy minél kevesebb kattintással, minél nagyobb jutalmakban részesülj.

Néhány klikkelős játék nagyobb kihívásnak bizonyulhat mint más játékok, sokban pedig jutalmat kapsz ha például egy darabig otthagyod a játékot, de aztán újra játszani kezdesz.

Egy ilyen kihívásokkal teli de rendkívül izgalmas klikkelős játék a Babel Tower, ahol a híres Bábel Tornyát kell megépítened tégláról téglára, lassan de biztosan egyre magasabbra nőve.

Egy idő után kattintani sem kell

A legtöbb kattintgatós játékban egy bizonyos fejlettségi szint után már nem is muszáj kattintgatnod. Ebben az esetben a játék könnyed játékká válik. Ha elég jó vagy egy idő után teljesen automatizálhatod a nyersanyagtermelést és az építést is, így neked már csak nézni kell ahogy építi magát a saját kis virtuális világod.

Ha szeretnél minél gyorsabban eljutni erre a szintre és napok helyett csak órákat szánnál a játékra, akkor érdemes kipróbálnod ezeket a gyors, izgalmas kattintgatós játékokat:

Hasonló játékok

Bármilyen fajta klikkelős játékra is vágynál, nálunk biztosan megtalálod. Ha azonban külön az egyes stílusokra keresnél rá, érdemes a lenti kategóriákból szemrevételezned:


GYIK

Mik a legnépszerűbb Klikkelős Játékok?

 1. Crusher Clicker
 2. Capybara Clicker
 3. Leek Factory Tycoon
 4. Planet Clicker 2
 5. Noob Basketball Clicker
 6. Progress Knight
 7. MergeMine Idle
 8. Candy Clicker 2
 9. Planet Evolution: Idle Clicker
 10. Craft Drill Clicker

Mik a legjobb Klikkelős Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Clock Clicker
 2. Lunar Atoms Tycoon
 3. Crusher Clicker
 4. Chipuzik's Evolution
 5. Slime Farm Remake

Micsoda a Klikkelős Játékok?

A klikkelős játékokban az egeret kell a megfelelő helyre irányítani, majd kattintgatni, különböző játékbeli célok teljesítéséért és jutalmakért. Mobilon ezeket néha tappelős (tap) játékoknak is szokták hívni. Az olyan masszívan népszerű játékok, mint a Cookie Clickers, világszerte ismertté tették ezt a kategóriát, amely azóta továbbfejlődött és más játékstílusokból is magába emelt különböző játékelemeket.


Játssz a legjobb online Klikkelős Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Crusher Clicker játékkal és még sok mással most!
Mutass többet