Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Könnyed Játékok

Dőlj hátra és nyerj erőfeszítés nélkül ezekben a könnyed játékokban. A szűrők használatával rákereshetsz a legújabb és a legnépszerűbb könnyed játékokra.

Miért ilyen népszerűek a könnyed játékok?

A könnyed játékokat az egyszerű, de mégis nagyszerű és szórakoztató játékmechanikájuk teszi ilyen népszerűvé. Ezekben a játékokban hamar sikereket érhetsz el - sokszor lehetetlenül gyorsan - anélkül, hogy meg kéne erőltetned magad. Ez elég vonzó kikapcsolódást kínál a valósággal szemben. A végeredmény egy halom addiktív szórakoztató játék böngészőre és mobilra egyaránt, annyi, hogy talán választani sem tudsz közülük.

A könnyed játékok könnyen jutalmaznak

A könnyed játékok folyamatos jutalmakkal bilincselik a játékosokat a képernyő elé. Ennek az egyik iskolapéldája a Road Crash, amely egy olyan könnyed játék, amelyben különböző autókat összegyúrva kell megalkotnod egy új autót. Minden egyes kör után már lesz is egy újabb ötleted, hogy mi legyen a következő! Az Idle Mining Empire, a Grindcraft és az I want to be a Billionaire szintén remek játékok ebben a kategóriában.

Nagyon élvezetes velük játszani

Az élvezetes grafika és környezet mindig is le fogja kötni a játékosokat. Az Adventure Miner egy új könnyed kattintgatós játék, kiváló 3D grafikával és kivételes effektekkel. A játékban ritka drágaköveket kell kibányásznod majd eladnod, azonban az acélgyáradnak köszönhetően pihenés közben is jutalmakat kapsz.

Nem kell hozzá izmos gép

Bár ez általában a legtöbb böngészős játékra is igaz, a könnyed játékokra különösen. Ennek köszönhetően gyorsan betöltenek, és azonnal játszhatsz velük bármilyen eszközön, hiszen nincs nagy RAM vagy videokártya igényük. Ez az egyszerű elérhetőség még népszerűbbé teszi a könnyed játékokat az egész világon.

Mint láthatod nálunk a CrazyGames oldalán tonnaszámra találhatsz könnyed játékokat, úgyhogy ne is habozz, vesd bele magad a listába és találd meg a kedvenc könnyed kattintgatós játékodat még ma!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Könnyed Játékok?

 1. Idle Train Empire Tycoon
 2. Crusher Clicker
 3. Planetary Assault
 4. Capybara Clicker
 5. Battle Arena
 6. Leek Factory Tycoon
 7. Terraforma
 8. Tiny Fishing
 9. Planet Clicker 2
 10. Noob Basketball Clicker

Mik a legjobb Könnyed Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Tiny Fishing
 2. Clock Clicker
 3. Lunar Atoms Tycoon
 4. Idle Hypermart Empire
 5. Crusher Clicker

Melyik Könnyed Játékok alulértékeltek?

 1. Tiny Fishing

Micsoda a Könnyed Játékok?

A könnyed játékok egyfajta kattintgatós játékok, amelyekben gyakorlatilag erőfeszítés nélkül elérhetsz bármit. A legtöbbnek nagyon egyszerű az irányítása és egyszerűek a szabályai, így bárki számára könnyedén élvezhetőek.


Játssz a legjobb online Könnyed Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Idle Train Empire Tycoon játékkal és még sok mással most!
Mutass többet