Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Könnyed Játékok

Dőlj hátra és nyerj erőfeszítés nélkül ezekben a könnyed játékokban. A szűrők használatával rákereshetsz a legújabb és a legnépszerűbb könnyed játékokra.

Miért ilyen népszerűek a könnyed játékok?

A könnyed játékokat az egyszerű, de mégis nagyszerű és szórakoztató játékmechanikájuk teszi ilyen népszerűvé. Ezekben a játékokban hamar sikereket érhetsz el - sokszor lehetetlenül gyorsan - anélkül, hogy meg kéne erőltetned magad. Ez elég vonzó kikapcsolódást kínál a valósággal szemben. A végeredmény egy halom addiktív szórakoztató játék böngészőre és mobilra egyaránt, annyi, hogy talán választani sem tudsz közülük.

A könnyed játékok könnyen jutalmaznak

A könnyed játékok folyamatos jutalmakkal bilincselik a játékosokat a képernyő elé. Ennek az egyik iskolapéldája a Road Crash, amely egy olyan könnyed játék, amelyben különböző autókat összegyúrva kell megalkotnod egy új autót. Minden egyes kör után már lesz is egy újabb ötleted, hogy mi legyen a következő! Az Idle Mining Empire, a Grindcraft és az I want to be a Billionaire szintén remek játékok ebben a kategóriában.

Nagyon élvezetes velük játszani

Az élvezetes grafika és környezet mindig is le fogja kötni a játékosokat. Az Adventure Miner egy új könnyed kattintgatós játék, kiváló 3D grafikával és kivételes effektekkel. A játékban ritka drágaköveket kell kibányásznod majd eladnod, azonban az acélgyáradnak köszönhetően pihenés közben is jutalmakat kapsz.

Nem kell hozzá izmos gép

Bár ez általában a legtöbb böngészős játékra is igaz, a könnyed játékokra különösen. Ennek köszönhetően gyorsan betöltenek, és azonnal játszhatsz velük bármilyen eszközön, hiszen nincs nagy RAM vagy videokártya igényük. Ez az egyszerű elérhetőség még népszerűbbé teszi a könnyed játékokat az egész világon.

Mint láthatod nálunk a CrazyGames oldalán tonnaszámra találhatsz könnyed játékokat, úgyhogy ne is habozz, vesd bele magad a listába és találd meg a kedvenc könnyed kattintgatós játékodat még ma!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Könnyed Játékok?

 1. Capybara Clicker
 2. Leek Factory Tycoon
 3. Planet Evolution: Idle Clicker
 4. Race Clicker
 5. Idle House Build
 6. Empire Clicker
 7. Planet Clicker 2
 8. Candy Clicker 2
 9. Fast Food Factory
 10. Clicker Heroes

Mik a legjobb Könnyed Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Ant Colony: New War
 2. Candy Clicker 2
 3. Idle Mining Empire
 4. Idle Dice
 5. Doge Miner 2

Melyik Könnyed Játékok alulértékeltek?

 1. Capybara Clicker
 2. Clicker Heroes
 3. Doge Miner 2
 4. Tiny Fishing
 5. Idle Breakout
 6. Doge Miner
 7. Trap the Cat

Micsoda a Könnyed Játékok?

A könnyed játékok egyfajta kattintgatós játékok, amelyekben gyakorlatilag erőfeszítés nélkül elérhetsz bármit. A legtöbbnek nagyon egyszerű az irányítása és egyszerűek a szabályai, így bárki számára könnyedén élvezhetőek.


Játssz a legjobb online Könnyed Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Capybara Clicker játékkal és még sok mással most!
Mutass többet