Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Firestone Idle RPG

Értékelés:
8,7
(3445 szavazatok)
Fejlesztő:
Holyday Studios
Megjelent:
2024. április
Utolsó frissítés:
2024. április
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android), Steam

A Firestone Idle RPG egy Idle fantasy MMO játék, amely az Alandria világában játszódik. Harcolj az élőholt és ork ellenségek hordáival egy legfeljebb öt hősösből álló csapatban, csatlakozz egy céhhez, és aratd le a karaktered fejlődéséből származó jutalmakat. A Firestone egy Idle RPG, ami azt jelenti, hogy a játékmenet a bal egérgombra kattintásra összpontosít.

Firestone Történet

A történetben a Hős szerepét betöltve a célod, hogy felszámold az élőholt és ork erőket, akik zűrzavart és pusztítást okoznak Alandriában. A Király rádbízta a feladatot, hogy megállítsd ezeket a kaotikus erőket, és megszerezd a Tűzköveket, hogy megmentsd a Királyságot. Csatázz a véget nem érő hordák ellen Alandria térképén, szerezd meg a jutalmakat és növeld a képességeidet.

Hősök

A hősöket osztályokra és specializációkra osztják. Az osztályok meghatározzák a hős képességeit, amelyek a manával, a haraggal vagy az energiával történő használattal aktiválódnak. A hősök közé tartoznak a Harcos, a Mágus, a Pap, a Druida és mások. A specializációk meghatározzák a szerepet, amit a csatában vállalsz, lehet DPS, tank vagy gyógyító. A különböző kombinációk és képességek segítségével a legfőbb Hőst fejlesztheted, hogy saját stílusodban uralkodj a játékban!

Az öt Hős mellett egy Őrzőt is használhatsz. Az Őrzők olyan isteni lények, mint az angyalok és a sárkányok, amelyeket a Mágikus Negyedben oldhatsz fel és használhatsz az ellenségeid ellen.

Küldetések

A Firestone Idle RPG-ben rengeteg küldetés, napi küldetés és heti küldetés található. A napi küldetések lehetnek olyan egyszerűek, mint három doboz kinyitása, vagy nehezebb kihívások, mint kilenc térkép küldetés teljesítése. A heti küldetések nagyobb erőfeszítést igényelnek és közönséges, ritka, epikus és legendás dobozokat jutalmaznak a küldetés és a hős szintjétől függően. Fejleszd a játékbeli képességeidet, hogy gyorsan teljesítsd a küldetéseket és megszerezd a jutalmakat!

Felszerelés

A hősök fejlesztése a Firestone játékot olyan szórakoztatóvá teszi. Ezt megteheted, ha a tehetségfában az alapvető képességeidre koncentrálsz, de fontos a használt felszerelés is. A legritkább felszerelés a legjobb, találd meg, varázsold fel és használd, hogy még gyorsabban legyőzd a hordákat.

Bővített játékmenet

A játék folytatásával lenyűgöző, új képességeket nyithatsz meg az új épületek által a városban. Kezdetben a Hősök Csarnokához és a Mágikus Negyedhez lesz hozzáférése a hősöknek és az őrzőknek.

A későbbi játékban feloldod az Alkimistát, ahol véletlenszerű fejlesztésekért futtathatsz kísérleteket, és magasabb ritkaságú dobozokat alakíthatsz át. A játék rendszeresen frissül új tartalmakkal, tehát valószínűleg a jövőben még több épület szerepel majd a városban!

Jellemzők

 • Légy részese izgalmas csatáknak rengeteg ellenséggel szemben
 • Kapj következetes jutalmakat a fejlődésedért
 • Fektesd bele a képességeidbe a változatos tehetségfával
 • Csatázz ötfős csapatokban a csapattársaiddal
 • Ingyenes játék, rendszeres frissítésekkel az új játékmenetért!

Megjelenési Dátum

 • 2019. szeptember (Steam)
 • 2022. szeptember (Android)
 • 2023. szeptember (iOS)
 • 2019. május (WebGL)

Platformok

 • Webböngésző
 • Android
 • Steam
 • iOS

Utolsó frissítés

2024. ápr. 01.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés