Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Szerepjátékok

Böngészd az ingyenes szerepjáték kollekciónkat és merülj el a fantasy világában, közvetlenül a böngésződben. Nincs szükség letöltésre.

A Szerepjátékok Története

A legelső szerepjátékok még afféle társasjátékok voltak. Ezekben a játékokban a történések szóban elevenedtek meg, tehát nem az élőben eljátszott szerepjátékokról van szó. A játékot egy játékmester vezeti, aki egyben a szabályokat is meghatározza. 1974-ben aztán piacra került a népszerű Dungeons & Dragons játék első elektronikus kiadása. Ezeket az RPG videójátékokat más videójátékok is inspirálták, számos közülük pedig egyben az online többjátékos kategóriába is tartozik.

Új RPG Játékok

A szerepjátékok nagy változáson mentek keresztül az első kezdetleges társasjátékoktól kezdve. A többjátékos szerepjátékok közül rengeteg ma is hihetetlenül népszerű, mint például a WoW és a Final Fantasy XIV. Számos RPG játékot a böngésződben is játszhatsz, letöltés nélkül. Sok mai klasszikus, például a Runescape is böngészős játékként indult anno.

A Legjobb Ingyenes Szerepjátékok

Mint láthatod, a kategóriában rengeteg játékot találhatsz, úgyhogy mi kiválogattuk neked az 5 személyes kedvencünket, ha nem lenne türelmed válogatni.

Eliatopia - online RPG, amely egy földönkívüli fantáziavilágban játszódik

Goodgame Empire - Egy klasszikus MMO stratégiai játék, amely a középkorban játszódik

War Lands - egy kaszabolós, öldöklős akció-szerepjáték, amelyben számos módon fejlesztheted a karakteredet

Shakes and Fidget - egy legendás böngészős RPG sok csavarral

Duck Life: Battle - A Duck Life játéksorozat nyitott világú játéka

Még Több Online RPG Játék

Természetesen ezenkívül kívül is számtalan további izgalmas játékot találhatsz az oldalon! Például a Dynamons World, amely egyben az egyik globális közönségkedvenc is. Tekintsd meg a kategória többi játékát is és csekkold a CrazyGames TikTok oldalát, ha gameplay videókat szeretnél nézni.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Szerepjátékok?

 1. Dead Land: Survival
 2. Monster Sanctuary
 3. War Lands
 4. Rise Hero
 5. More Ore
 6. Your Chronicle
 7. Firestone Idle RPG
 8. Monster Clearer
 9. Fray Fight
 10. Idle Superpowers

Mik a legjobb Szerepjátékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Dead Land: Survival
 2. Milky Way Idle
 3. Wacky Dungeon
 4. Crypt Crawler
 5. Immortal Taoists

Micsoda a Szerepjátékok?

Az RPG rövidítés jelentése "szerepjáték". Ezekben a játékokban általában egy bizonyos karakter vagy egy csoport bőrébe kell belebújnod. A szerepjátékok további jellemzője a kidolgozott történet. A legtöbb szerepjátékban a játékban előrejutva fokozatosan fejlődik a karaktered, valamint különféle fejlesztéseket és felszereléseket is vásárolhatsz.


Játssz a legjobb online Szerepjátékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Dead Land: Survival játékkal és még sok mással most!
Mutass többet