Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Szerepjátékok

Böngészd az ingyenes szerepjáték kollekciónkat és merülj el a fantasy világában, közvetlenül a böngésződben. Nincs szükség letöltésre.

A Szerepjátékok Története

A legelső szerepjátékok még afféle társasjátékok voltak. Ezekben a játékokban a történések szóban elevenedtek meg, tehát nem az élőben eljátszott szerepjátékokról van szó. A játékot egy játékmester vezeti, aki egyben a szabályokat is meghatározza. 1974-ben aztán piacra került a népszerű Dungeons & Dragons játék első elektronikus kiadása. Ezeket az RPG videójátékokat más videójátékok is inspirálták, számos közülük pedig egyben az online többjátékos kategóriába is tartozik.

Új RPG Játékok

A szerepjátékok nagy változáson mentek keresztül az első kezdetleges társasjátékoktól kezdve. A többjátékos szerepjátékok közül rengeteg ma is hihetetlenül népszerű, mint például a WoW és a Final Fantasy XIV. Számos RPG játékot a böngésződben is játszhatsz, letöltés nélkül. Sok mai klasszikus, például a Runescape is böngészős játékként indult anno.

A Legjobb Ingyenes Szerepjátékok

Mint láthatod, a kategóriában rengeteg játékot találhatsz, úgyhogy mi kiválogattuk neked az 5 személyes kedvencünket, ha nem lenne türelmed válogatni.

Eliatopia - online RPG, amely egy földönkívüli fantáziavilágban játszódik

Goodgame Empire - Egy klasszikus MMO stratégiai játék, amely a középkorban játszódik

War Lands - egy kaszabolós, öldöklős akció-szerepjáték, amelyben számos módon fejlesztheted a karakteredet

Shakes and Fidget - egy legendás böngészős RPG sok csavarral

Duck Life: Battle - A Duck Life játéksorozat nyitott világú játéka

Még Több Online RPG Játék

Természetesen ezenkívül kívül is számtalan további izgalmas játékot találhatsz az oldalon! Például a Dynamons World, amely egyben az egyik globális közönségkedvenc is. Tekintsd meg a kategória többi játékát is és csekkold a CrazyGames TikTok oldalát, ha gameplay videókat szeretnél nézni.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Szerepjátékok?

 1. Dead Land: Survival
 2. Monster Sanctuary
 3. War Lands
 4. Rise Hero
 5. More Ore
 6. Your Chronicle
 7. Firestone Idle RPG
 8. Last Debt
 9. My Dweller Gang
 10. Fray Fight

Mik a legjobb Szerepjátékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Dead Land: Survival
 2. Milky Way Idle
 3. Wacky Dungeon
 4. Crypt Crawler
 5. Frontier

Micsoda a Szerepjátékok?

Az RPG rövidítés jelentése "szerepjáték". Ezekben a játékokban általában egy bizonyos karakter vagy egy csoport bőrébe kell belebújnod. A szerepjátékok további jellemzője a kidolgozott történet. A legtöbb szerepjátékban a játékban előrejutva fokozatosan fejlődik a karaktered, valamint különféle fejlesztéseket és felszereléseket is vásárolhatsz.


Játssz a legjobb online Szerepjátékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Dead Land: Survival játékkal és még sok mással most!
Mutass többet