Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Dead Land: Survival

Értékelés:
8,2
(25 873 szavazatok)
Fejlesztő:
FITGAME
Megjelent:
2023. szeptember
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Dead Land: Survival egy túlélőjáték, melyben egy zombikkal teli apokaliptikus világban kell megmaradnod. Fejleszd hősödet, renováld menedékedet, zsákmányold elhagyott területeket, készíts felszerelést, és élj túl a megbocsájtótlanságban.

Hogyan kell játszani

Vállald a veszélyekkel teli apokaliptikus vidéken zajló küldetéseket

A Dead Land: Survival tele van fenyegetésekkel, melyeket a fertőzött lények jelentenek, akik az emberiséget egy lakhatatlan pokollá változtatták. A Nightstone-ban található otthonodtól kezdve a kegyetlen karanténzónáig hatalmas világ tárul eléd, melyet felfedezhetsz. Légy felkészült a túlélésért való küzdelemre!

Gyűjts nyersanyagokat, hogy új tárgyakat készíts

Fák és más természetes erőforrások felhasználásával szerezheted be az anyagokat, melyeket felhasználhatsz hősöd fejlesztésére, járműveid javítására, és leromlott épületek, mint menedéked és műhelyed felújítására. Emellett zsákmányt találhatsz a térképen elszórt zombikkal veszélyeztetett területeken is.

Különböző fegyverekkel harcolj a fertőzöttek ellen

Készíts kézifegyvereket és használd a lőfegyvereket, hogy forduló alapú harcokban küzdj a zombikkal szemben a túlélésért. Egészségügyi csomagok és élelem segítik a küzdelmek során az erőd megőrzését. A fegyverek idővel kopnak, így gondoskodj a szükséges javításokról.

Fejezd be a túlélő társaid számára elérhető küldetéseket

A Nightstone a kiindulási pontod a Dead Land: Survival-ban. Ez egy város, melyben más túlélők élnek, akikkel kereskedhetsz és akik megadhatnak neked küldetéseket. Különböző karakterek jutalmazni fognak, ha teljesíted a feladatokat számukra. Idővel más túlélők által lakott területeket is felkereshetsz.

További játékok ebben a stílusban

A Dead Land: Survival egy olyan játék, ami napokig magával ragadhat. Ha azonban új dolgokat szeretnél kipróbálni, böngészd át túlélőjátékaink kínálatát. Két másik játék ebben a kategóriában, amelyek ugyanolyan sokáig lekötik a figyelmedet, a Paper Minecraft és a Zombs Royale.

Jellemzők

  • Forduló alapú harc zombikkal
  • Fegyverek és felszerelések készítése
  • Rangsorok kialakítása és klánokkal történő versenyzés
  • Különböző küldetések teljesítése

Megjelenési dátum

2021. február

Fejlesztő

A Dead Land: Survival-t a swanrnd fejlesztette.

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés