Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Motoros Játékok

A motoros játék lehetővé teszik hogy átéld a motorozás élményét, legyen szó akár szupermotorokról, trükkökről, vagy ugratásról.

A motoros játékokban a versenyzéstől az ugratásokig bármit kipróbálhatsz. Minden járgány aminek két kereke van szerepelhet a motoros játék kategóriában. Nem is feltétlenül kell, hogy a játék a versenyzésről szóljon. A legnépszerűbb motoros játékok közül sokban az egyetlen ellenfeled a gravitáció lesz miközben akadályok között kell átjutnod.

Motoros kaszkadőr játékok

Ami az akadályok leküzdését illeti, a legnépszerűbb motoros kaszkadőr játék a Moto X3M sorozat. A Moto X3M egy sok játékból álló sorozat, de természetesen rengeteg más játék is képviseli magát a stílusban. Egy másik akadálypályás motoros játék a Biker Street, amiben egy Steampunk témájú gőzmotoron kell különféle tárgyakon átugratnod.

Ha mutatványozásra vágysz, de nem hiányoznak az akadályok, akkor is számos 3Ds motoros mutatványozós játék vár rád, mint például a Crazy Moto Stunts és az Impossible Moto Stunts. Egy további klasszikus motoros játék a MotoCross Riders, amiben számtalan adrenalinnal teli izgalmas salakmotor versenyt élhetsz át a világ bármely táján.

Mountain Bike Játékok

Ha más tempót is kipróbálnál, próbáld ki a biciklis játékokat is. A rendkívűl szórakoztató Real MTB Downhill 3D játékban extrém hegyi lejtőkön kell lejutnod anélkül, hogy összetörnéd magad. Kormányozz a fák és a sziklák között és élvezd a természetet.

Kedvelj bármilyen stílusú motoros vagy biciklis játékot, nálunk itt megtalálod. Legyen 2D, 3D, online többjátékos, vagy egyjátékos, itt nálunk minden játékkal azonnal és ingyen játszhatsz közvetlenül a böngésződben.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Motoros Játékok?

 1. Sky Riders
 2. Moto X3M
 3. Super Bike The Champion
 4. Crazy MX
 5. Moto X3M 6: Spooky Land
 6. MX Offroad Master
 7. Super MX - Last Season
 8. Moto X3M 5: Pool Party
 9. Super MX - The Champion
 10. Moto X3M 4 Winter

Mik a legjobb Motoros Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Moto X3M
 2. Hill Climb on Moto Bike
 3. Crazy MX
 4. Moto X3M 6: Spooky Land
 5. Free Rider HD

Melyik Motoros Játékok alulértékeltek?

 1. Moto X3M
 2. SCAR

Micsoda a Motoros Játékok?

Sokszor a biciklis játékok is a motoros játék kategóriába vannak sorolva. A legtöbb motoros játékban motorozva kell különböző akadálypályákat teljesítened. 3D-ben és 2D-ben egyaránt találsz népszerű motoros játékokat, amelyek közül sokban már online többjátékos mód is elérhető.


Játssz a legjobb online Motoros Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Sky Riders játékkal és még sok mással most!
Mutass többet