Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

3D Játékok

Ezek a 3Ds játékok hozzák azt a kidolgozott grafikát és kibővített játékélményt, amiket annyira szeretsz az autós, lövöldözős, kaland és az összes többi játékban is. Próbáld ki 3Ds játékot tucatjait és szórakozz jól.

Bármilyen féle kategóriához találhatsz számtalan különböző 3Ds játékot, amit csak el tudsz képzelni. Ha szereted a jó grafikát és az élethű játékmenetet akkor a 3Ds játékok lesznek a kedvenceid. Néhány a legnépszerűbb 3Ds játékaink közül:

3Ds autók

Ha a versenyzés az erősséged akkor be fog jönni a Madalin Stunt Cars 2 játék. Ebben a 3Ds autós játékban számos autó közül választhatsz, amelyeket nagy és részletesen kidolgozott pályákon kell átvezetned az akadályokon. Ha pedig inkább driftelnél csekkold a Drift Hunters játékot.

Egy másik szuper 3Ds autós játék a Super Star Car amiben forma egyes autók volánja mögött ülve kell bizonyítanod.

3Ds futás

Nem pálya az autóversenyzés? Próbáld ki akkor inkább a Crazy Roll 3D játékot! Ebben a kihívásokkal teli fejtörő játékban egy neon labdát kell irányítanod a 3Ds térben, számos akadályt leküzdve a célig.

Egy másik népszerű 3Ds futós trükközős játék a Parkour: Go, amelyben ugranod, sprintelned és csúsznod kell különféle városi akadálypályákon.

3Ds lövöldözés

Ha az előzőek közül egyik sem volt szimpatikus akkor esetleg okozhatsz egy kis káoszt az Advanced Pixel Apocalypse 3 játékban! Ez a 3Ds lövöldözős játék fantasztikus online többjátékos arénát tartalmaz, ahol a játékosok számtalan különböző fegyverrel csaphatnak össze.

További népszerű 3Ds lövöldözős játékok:

Próbáld ki a 3Ds játékainkat és merülj el a rengeteg realisztikus környezetet és kidolgozott virtuális világot felvonultató klasszikus egyikében!


GYIK

Mik a legnépszerűbb 3D Játékok?

 1. DEADSHOT.io
 2. Smash Karts
 3. Zoo - Happy Animals
 4. Racing Limits
 5. Cubes 2048.io
 6. Shell Shockers
 7. MegamodGames
 8. Crazy Motorcycle
 9. Build and Crush
 10. Mahjongg Solitaire

Mik a legjobb 3D Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Zoo - Happy Animals
 3. Bubble Tower 3D
 4. Cubes 2048.io
 5. Merge & Construct

Melyik 3D Játékok alulértékeltek?

 1. Smash Karts
 2. Shell Shockers
 3. Slice Master
 4. Drift Hunters
 5. Krunker
 6. 1v1.LOL

Micsoda a 3D Játékok?

A 3Ds játékok a háromdimenziós grafikát és játékmenetet állítják a középpontba. Grafikailag és funkcionalitásban ez jóval komplexebbé teszi őket a 2Ds játékoknál. Ezek a játékok bármilyen kategóriát lefedhetnek, úgy, mint az autóversenyzős vagy a belső nézetes lövöldözős játékok. A böngészős játékok közül a 3Ds játékok állnak a legközelebb a profi PCs, Xboxos és Playstation játékokhoz.


Játssz a legjobb online 3D Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a DEADSHOT.io játékkal és még sok mással most!
Mutass többet