Logo CrazyGames.hu
background

3D Játékok

Ezek a 3Ds játékok hozzák azt a kidolgozott grafikát és kibővített játékélményt, amiket annyira szeretsz az autós, lövöldözős, kaland és az összes többi játékban is. Próbáld ki 3Ds játékot tucatjait és szórakozz jól.

Népszerű címkék

Bármilyen féle kategóriához találhatsz számtalan különböző 3Ds játékot, amit csak el tudsz képzelni. Ha szereted a jó grafikát és az élethű játékmenetet akkor a 3Ds játékok lesznek a kedvenceid. Néhány a legnépszerűbb 3Ds játékaink közül:

3Ds autók

Ha a versenyzés az erősséged akkor be fog jönni a Madalin Stunt Cars 2 játék. Ebben a 3Ds autós játékban számos autó közül választhatsz, amelyeket nagy és részletesen kidolgozott pályákon kell átvezetned az akadályokon. Ha pedig inkább driftelnél csekkold a Drift Hunters játékot.

Egy másik szuper 3Ds autós játék a Super Star Car amiben forma egyes autók volánja mögött ülve kell bizonyítanod.

3Ds futás

Nem pálya az autóversenyzés? Próbáld ki akkor inkább a Crazy Roll 3D játékot! Ebben a kihívásokkal teli fejtörő játékban egy neon labdát kell irányítanod a 3Ds térben, számos akadályt leküzdve a célig.

Egy másik népszerű 3Ds futós trükközős játék a Parkour: Go, amelyben ugranod, sprintelned és csúsznod kell különféle városi akadálypályákon.

3Ds lövöldözés

Ha az előzőek közül egyik sem volt szimpatikus akkor esetleg okozhatsz egy kis káoszt az Advanced Pixel Apocalypse 3 játékban! Ez a 3Ds lövöldözős játék fantasztikus online többjátékos arénát tartalmaz, ahol a játékosok számtalan különböző fegyverrel csaphatnak össze.

További népszerű 3Ds lövöldözős játékok:

Próbáld ki a 3Ds játékainkat és merülj el a rengeteg realisztikus környezetet és kidolgozott virtuális világot felvonultató klasszikus egyikében!


GYIK

Mik a legnépszerűbb 3D Játékok?

 1. BuildNow GG
 2. Crazy Roll 3D
 3. Smash Karts
 4. One Line
 5. Drift Hunters
 6. Teacher Simulator
 7. Bullet Force
 8. Madalin Cars Multiplayer
 9. Glove Power
 10. Time Shooter 2

Mik a legjobb 3D Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 2. Smash Karts
 3. Kirka.io
 4. Idle Noob Lumberjack
 5. One Line

Melyik 3D Játékok alulértékeltek?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Tanuki Sunset
 3. Tanx
 4. 1v1.LOL
 5. Krunker
 6. Mahjong 3D
 7. Evo-F 3
 8. Extreme Car Driving Simulator
 9. Crowd City (Crowded City .io)

Micsoda a 3D Játékok?

A 3Ds játékok a háromdimenziós grafikát és játékmenetet állítják a középpontba. Grafikailag és funkcionalitásban ez jóval komplexebbé teszi őket a 2Ds játékoknál. Ezek a játékok bármilyen kategóriát lefedhetnek, úgy, mint az autóversenyzős vagy a belső nézetes lövöldözős játékok. A böngészős játékok közül a 3Ds játékok állnak a legközelebb a profi PCs, Xboxos és Playstation játékokhoz.


Összegyűjtöttünk 1183-t a legjobb online 3d játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új 3d játékok-k, mint például a és a legjobb 3d játékok, mint a BuildNow GG, Crazy Roll 3D, és a Smash Karts.
Mutass többet