Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Slice Master

Értékelés:
8,0
(52 703 szavazatok)
Fejlesztő:
PlayCalm
Megjelent:
2024. április
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Slice Master egy casual egyszemélyes játék, melynek célja, hogy mindent felvágjon a látómezőben. Nos, majdnem mindent. Ez az egombos játék a pontosságra, a megfelelő időzítésre és a választékos gondolkodásra épül, hogy magas pontszámot érjen el. Az repülő kések általában tabuak, de ebben a játékban az új pengéket és skineket csak velük szerezheti meg.

Hogyan kell játszani a Slice Master-t

A Slice Master egy egygombos játék, melyet a billentyűzeten lévő space gombbal vagy az egér bal egérgombjával lehet irányítani. A teljes irányítás ebben az egy egyszerű mozdulatban rejlik. A játéknak ASMR minősége van, a folyamatos szeletelés furcsán megnyugtató hanggal jár.

A cél egyszerű: minden látható dolgot szeleteljen fel, legyen az gyümölcs, alakzatok, falak, vagy bútorok. Szinte mindent fel lehet vágni, de a fehér falat ne szerepelje a célok listáján, az csak az a tárgy, amiben tartja a kést.

Útközben vásárolhat, a felgyűjtött érmékkel élesebb pengéket, kardokat, buzogányokat és egyebeket vásárolhat.

Tippek

  1. Tartsa távol magát a rózsaszín tüskés fémalakoktól. Azok túl erősek a kése számára és egyenesen visszavisznek a kör elejére.
  2. Találja el a megfelelő számú célt a szint végén, hogy a pontjait megszorozza az adott számmal és megduplázza a pontszámát.

Megjelenési dátum

2024 április

Platform

Web böngésző (asztali és mobil)

További hasonló játékok

Ha az alkalmi játékok a te stílusod, rengeteg találsz belőlük az alkalmi játékok kategóriánkban. Válassz egy klasszikust, mint a Bubble Shooter Classic, vagy egy agytekervényeket gyúró szókirakót, mint a Text Twist, és ha igazán kalandra vágysz, próbálj ki egy intellektuális harcot a Google-el a Google Feud játékban. Egy laza játék és nehéz feladat együttesen tökéletes ebéd utáni kikapcsolódást nyújt.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés