Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mahjong Játékok

Játssz a népszerű Mahjong táblajátékkal a böngésződben, ha egyszerre vágysz kikapcsolódásra és némi fejtörőre. A Mahjong játékok ezen kollekciójában a Mahjong összes elképzelhető variációját megtalálhatod, az eredeti Mahjongtól a 3Ds adaptációig.

Hogyan kell játszani a Mahjong játékot?

A hagyományos Mahjong játékban 144 kártyát kell egymás fölé helyezni a játéktáblán. A Mahjong célja összepárosítani a megegyező kártyákat, azok egymás mellé mozgatásával. Ez azonban csak akkor lehetséges ha a kártyát úgy lehet balra vagy jobbra mozgatni, hogy közben más kártyák nem kerülnek az útjába.

Ami a kártyák egy szintje kirakásra kerül az alattuk lévő szinten lévő kártyák is láthatóvá válnak. Így már ezeket is össze lehet párosítani, és tovább épülhet a torony.

Hagyományos Mahjong játékok

Készen állsz leküzdeni 144 kártya párba állításának agyzsibbasztó feladatát? Kezd a hagyományos Mahjong játékokkal a játékot, hogy elsajátíthasd az alapokat, de mindig figyelj a részletekre.

A Mahjong Classic egy szuper kiindulási pont. Ez egy egyszerű Mahjong Solitaire változat, felülnézetből, hagyományos kínai szimbólumokkal. Ha elakadnál vedd igénybe a tippeket!

Ha már jól megy az eredeti változat, elkezdhetsz más variációkat is kipróbálni a Mahjong Real játékban. Számos Mahjong változat nagyon hasonlít az eredetire, csak eltérő elosztást és perspektívát használnak.

Modern Mahjong játékok

Lépj ki a hagyományok határai közül és ugorj bele a kreatív Mahjong változatok világába. Számtalan játék új, izgalmas ötletekkel egészítette ki a Mahjong játékmenetét.

A Mahjong Dark Dimensions is egy ilyen újító játék. Ebben a játékban a Mahjong kártyák egy 3Ds forgó kockán helyezkednek el, a játék pedig tele van olyan modern játékelemekkel, mint a bónuszok és a többszörös pontozás. Ebben a játékban az idő is ellened küzd, hogy még nehezebb dolgod legyen. Egy gyakorlott játékos számára ez a változat remek kis fejtörő.

Néhány Mahjong játék lecserélte a hagyományos szimbólumokat, a popkultúra népszerű karaktereivel. Ilyen játékok például a Tiles of the Simpsons és a Hello Kitty Mahjong, amelyek modern képi elemekkel igyekeznek még érdekesebbé tenni ezt az ősi játékot.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Mahjong Játékok?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Scandinavian Mahjong
 5. Tasty Match: Mahjong Pairs
 6. Om Nom Connect Classic
 7. Onet World
 8. Mahjong Magic Islands
 9. Resize Mahjong
 10. Mahjong Digital

Mik a legjobb Mahjong Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Mahjong Classic
 5. War Mahjong

Melyik Mahjong Játékok alulértékeltek?

 1. Mahjongg

Micsoda a Mahjong Játékok?

A Mahjong egy kártyapárosítós játék, amely a szellemi képességeid teszi próbára. A Mahjong Solitaire változat a leggyakoribb az online világban, ami az eredeti kínai 4 személyes Mahjong játék egyszemélyes változata. Nálunk hagyományos és innovatív Mahjong játékok egész tárházát megtalálhatod.


Játssz a legjobb online Mahjong Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Mahjongg Solitaire játékkal és még sok mással most!
Mutass többet