Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Mahjong Játékok

Játssz a népszerű Mahjong táblajátékkal a böngésződben, ha egyszerre vágysz kikapcsolódásra és némi fejtörőre. A Mahjong játékok ezen kollekciójában a Mahjong összes elképzelhető variációját megtalálhatod, az eredeti Mahjongtól a 3Ds adaptációig.

Hogyan kell játszani a Mahjong játékot?

A hagyományos Mahjong játékban 144 kártyát kell egymás fölé helyezni a játéktáblán. A Mahjong célja összepárosítani a megegyező kártyákat, azok egymás mellé mozgatásával. Ez azonban csak akkor lehetséges ha a kártyát úgy lehet balra vagy jobbra mozgatni, hogy közben más kártyák nem kerülnek az útjába.

Ami a kártyák egy szintje kirakásra kerül az alattuk lévő szinten lévő kártyák is láthatóvá válnak. Így már ezeket is össze lehet párosítani, és tovább épülhet a torony.

Hagyományos Mahjong játékok

Készen állsz leküzdeni 144 kártya párba állításának agyzsibbasztó feladatát? Kezd a hagyományos Mahjong játékokkal a játékot, hogy elsajátíthasd az alapokat, de mindig figyelj a részletekre.

A Mahjong Classic egy szuper kiindulási pont. Ez egy egyszerű Mahjong Solitaire változat, felülnézetből, hagyományos kínai szimbólumokkal. Ha elakadnál vedd igénybe a tippeket!

Ha már jól megy az eredeti változat, elkezdhetsz más variációkat is kipróbálni a Mahjong Real játékban. Számos Mahjong változat nagyon hasonlít az eredetire, csak eltérő elosztást és perspektívát használnak.

Modern Mahjong játékok

Lépj ki a hagyományok határai közül és ugorj bele a kreatív Mahjong változatok világába. Számtalan játék új, izgalmas ötletekkel egészítette ki a Mahjong játékmenetét.

A Mahjong Dark Dimensions is egy ilyen újító játék. Ebben a játékban a Mahjong kártyák egy 3Ds forgó kockán helyezkednek el, a játék pedig tele van olyan modern játékelemekkel, mint a bónuszok és a többszörös pontozás. Ebben a játékban az idő is ellened küzd, hogy még nehezebb dolgod legyen. Egy gyakorlott játékos számára ez a változat remek kis fejtörő.

Néhány Mahjong játék lecserélte a hagyományos szimbólumokat, a popkultúra népszerű karaktereivel. Ilyen játékok például a Tiles of the Simpsons és a Hello Kitty Mahjong, amelyek modern képi elemekkel igyekeznek még érdekesebbé tenni ezt az ősi játékot.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Mahjong Játékok?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Om Nom Connect Classic
 5. Mahjong Sweet Connection
 6. Tasty Match: Mahjong Pairs
 7. Cafe 3 in a Row
 8. Resize Mahjong
 9. Mahjong Kitchen
 10. Mahjong Monster Arena

Mik a legjobb Mahjong Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Mahjongg Solitaire
 2. Onet Connect Classic
 3. Butterfly Shimai
 4. Om Nom Connect Classic
 5. Mahjong Sweet Connection

Melyik Mahjong Játékok alulértékeltek?

 1. Rummikub

Micsoda a Mahjong Játékok?

A Mahjong egy kártyapárosítós játék, amely a szellemi képességeid teszi próbára. A Mahjong Solitaire változat a leggyakoribb az online világban, ami az eredeti kínai 4 személyes Mahjong játék egyszemélyes változata. Nálunk hagyományos és innovatív Mahjong játékok egész tárházát megtalálhatod.


Játssz a legjobb online Mahjong Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Mahjongg Solitaire játékkal és még sok mással most!
Mutass többet