Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Kétjátékos Játékok

Küzdjetek meg egy barátoddal a kétjátékos játékaink egyikében. A kétjátékos játékok között találsz izgalmas sportjátékokat is, mint például a Basketball Stars és nyugis társasjátékokat is, ahogy minden mást is ezen két véglet között.

Kétjátékos játékok online

A kétjátékos játékok még izgalmasabbak ha emberi játokosok ellen játszol online. Megküzdhetsz a barátaiddal, vagy akár ismeretlenekkel is a világ minden tájáról, epikus 2 személyes akció keretében. Ilyen online kétjátékos játékok például a Rooftop Snipers, a Master Chess vagy az 8 Ball Billiards.

Kétjátékos kooperatív játékok

Ha inkább a barátaiddal együtt játszanál, akkor számos kooperatív kétjátékos játékot is találhatsz, amelyben ezt is megteheted. A Fireboy and Watergirl sorozatban például két játékosnak együtt dolgozva kell különböző akadályokon átjutnia. A Basketball Stars egy másik játék, amely remek szórakozás egy barátoddal együtt játszva.

Mit várhatok a kétjátékos játékoktól?

A kétjátékos játékok kategória rendkívül széles, a játékosok egymás ellen is játszhatnak, olyan játékokban, mint például a Wrestle Jump, vagy egymással együtt is játszhatnak, például a Fireboy and Watergirl 5 játékban. A kétjátékosok játékokon belül számtalan játékot találhatsz az alábbi kategóriából:

Ezek köszül számtalan játékot online és helyi multiplayer módban egyaránt játszhatod. A kettős irányítás használata nagyon népszerű ezeknél a játékoknál. Ilyenkor a két játékos egy eszközről játszik, az egyik például az egeret, a másik pedig a billentyűzetet használja a karaktere irányítására.

Böngészd a teljes kollekciót

Mint láthatod a CrazyGames oldalán szuper kétjátékos játékok valódi tárháza vár rád. Több mint 200 játék között bárki megtalálhatja a saját kedvencét. Próbáld ki a neked legjobban tetsző játékokat, és játszatok együtt a barátaiddal!

Ha több, mint ketten játszanátok együtt, akkor csekkold a három játékos játékokat és az online többjátékos játékokat.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Kétjátékos Játékok?

 1. Ragdoll Archers
 2. 8 Ball Billiards Classic
 3. Basket Random
 4. Soccer Legends 2021
 5. Soccer Random
 6. Tag 2 3 4 Players
 7. House of Hazards
 8. Basketball Stars
 9. Stickman Battle Fight Warriors
 10. Night City Racing

Mik a legjobb Kétjátékos Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Ragdoll Archers
 2. Match Arena
 3. Getaway Shootout
 4. 8 Ball Billiards Classic
 5. Chess Online Multiplayer

Melyik Kétjátékos Játékok alulértékeltek?

 1. Basket Random
 2. Basketball Stars
 3. BasketBros
 4. Cuphead

Micsoda a Kétjátékos Játékok?

A kétjátékos játékokat játszhatod egyedül, vagy egy barátoddal. Általában ugyanazon számítógép előtt ülve, a billentyűzet különböző gombjaival irányíthatjátok a két különböző karaktert. Ezek a helyi többjátékos játékok játszhatóak co-op ban, vagy akár mások ellen is. Néha mindkettő opció egyszerre elérhető. Ebben a kategóriában nagyon gyakoriak a sportjátékok, de rengeteg 2Ds lövöldözős játékot, kalandjátékot és társasjátékot is megtalálhatsz itt.


Játssz a legjobb online Kétjátékos Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Ragdoll Archers játékkal és még sok mással most!
Mutass többet