Kétjátékos Játékok

Küzdjetek meg egy barátoddal a kétjátékos játékaink egyikében. A kétjátékos játékok között találsz izgalmas sportjátékokat is, mint például a Basketball Stars és nyugis társasjátékokat is, ahogy minden mást is ezen két véglet között.

Küzdj meg a barátaiddal a kétjátékos játékainkban! Nincs jobb buli mint egy kis közös videojátékozás a barátokkal vagy a családdal. Ez az ami ennyire népszerűvé teszi ezt a videojáték kategóriát. A barátaidat kihívni egy meccsre a böngészőben, vagy akár mobilon király mulatság. Egy kis egészséges versenyzésben nincs semmi rossz!

A kétjátékos játékok még érdekesebbé válnak ha online többjátékos módban mások ellen is játszotok a barátoddal. Akár ketten együtt is osztozhattok az akcióban két másik játékos ellen, a világ bármely tájáról. Néhány példa az ilyen játékok közül a Basketball Legends, Rooftop Snipers és a Fireboy and Watergirl sorozat.

Milyenek a kétjátékos játékok?

Ez a kategória nagyon széles - a játékosok és barátok bármiben versenyezhetnek a virtuális térben, a kötélhúzástól a lövöldözős játékokon át a kiélezett sportjátékokig. A leggyakoribb altípusai a kétjátékos játékoknak a következők:

 • Sport játékok
 • Társasjátékok
 • Többjátékos csata játékok
 • Platform játékok
 • Verekedős játékok

Igazából bármilyen ilyen játék ide sorolható amit együtt tudsz játszani egy barátoddal, akár közös billentyűzetet használva, akár online többjátékos módon keresztül. A leggyakoribb persze az egy billentyűzeten keresztüli kettős irányítás. Más esetekben az egyik játékos az egeret használja, míg a másik a billentyűzettel tudja irányítani a karakterét.

Sok kétjátékos játékban a csapatmunka elengedhetetlen a győzelemhez és az ellenségek legyőzéséhez. Számos más játékban persze a két játékos pont, hogy egymás ellen játszik, és az egyik csak úgy nyerhet, ha sikerül legyőznie a másikat.

Szólj egy barátodnak és fedezd fel a kétjátékos játékok izgalmait

Tehát milyen játékokat lehet játszani a barátokkal vagy a családdal együtt? Összegyűjtöttük nektek a CrazyGames oldalon megtalálható legnépszerűbb kétjátékos játékokat.

A Fireboy and Watergirl sorozatban hatékony csapatmunkára van szükség a győzelemhez. Az egyik játékos Fireboyt (tűzfiú) irányítja, míg a másik Watergirlt (vízlány). A két karakternek különböző speciális képességeiket együttes erővel használva kell közösen túljutniuk a feladványokon. Ehhez a játékosoknak tengernyi akadályon, csapdán és ellenségen kell keresztüljutniuk.

A Basketball Stars és a Basketball Legends 2020 egy teljesen más jellegű kétjátékos élményt kínál. Ha szereted a kosárlabdát akkor szeretne fogod ezeket a játékokat is. Küzdj meg a barátaiddal izgalmas kosárlabda meccsek keretében. Állítsd össze a csapatodat és találj be a hálóba a győzelemhez.

A Rooftop Snipers egy újabb csavart hoz a kétjátékos játékok világába. Ez egy fizika alapú játék, amelyben a játékosoknak egy 3 gengszterből álló csapatot kell irányítaniuk. A cél, hogy különféle fegyverekkel kiiktassuk az ellenséges csapatot. Az irányítás egyszerű, de a játék mesterévé válni nagyon nehéz!

Végezetül vannak olyan játékok is, mint például a Spark Chess. A társasjátékok és a táblajátékok nagyon gyakori tagjai a kétjátékos videojátékok kategóriának. Számtalan klasszikus és modern társasjáték közül választhatsz. A Spark Chess játékban két játékos megküzdhet egymással, hogy eldöntsék melyikük a nagyobb sakkmester.

Ugorj bele a kétjátékos akcióba még ma!

Mint láthatod, a CrazyGames weboldalán számtalanféle kétjátékos videojátékok egész tárháza vár téged. Több mint 200 ilyen játék közül mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Szólj egy barátodnak és kezdjétek el végigpróbálni a kétjátékos videojátékainkat még ma!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Kétjátékos Játékok?

 1. Basketball Stars
 2. Stickman Supreme Duelist 2
 3. Soccer Legends 2021
 4. Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple
 5. Basketball Legends 2020
 6. Cyber Cars Punk Racing
 7. Fireboy and Watergirl 5: Elements
 8. House of Hazards
 9. 12 MiniBattles
 10. Castle Wars: New Era

Mik a legjobb Kétjátékos Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Soccer Legends 2021
 2. 8 Ball Billiards Classic
 3. Basketball Stars
 4. 12 MiniBattles
 5. Basketball Legends 2020

Micsoda a Kétjátékos Játékok?

A kétjátékos játékokat játszhatod egyedül, vagy egy barátoddal. Általában ugyanazon számítógép előtt ülve, a billentyűzet különböző gombjaival irányíthatjátok a két különböző karaktert. Ezek a helyi többjátékos játékok játszhatóak co-op ban, vagy akár mások ellen is. Néha mindkettő opció egyszerre elérhető. Ebben a kategóriában nagyon gyakoriak a sportjátékok, de rengeteg 2Ds lövöldözős játékot, kalandjátékot és társasjátékot is megtalálhatsz itt.


Összegyűjtöttünk 235-t a legjobb online kétjátékos játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új kétjátékos játékok-k, mint például a Carrom Mayhem és a legjobb kétjátékos játékok, mint a Basketball Stars, Stickman Supreme Duelist 2, és a Soccer Legends 2021.
Mutass többet