Kétjátékos Játékok

Küzdjetek meg egy barátoddal a kétjátékos játékaink egyikében. A kétjátékos játékok között találsz izgalmas sportjátékokat is, mint például a Basketball Stars és nyugis társasjátékokat is, ahogy minden mást is ezen két véglet között.

Kétjátékos játékok online

A kétjátékos játékok még izgalmasabbak ha emberi játokosok ellen játszol online. Megküzdhetsz a barátaiddal, vagy akár ismeretlenekkel is a világ minden tájáról, epikus 2 személyes akció keretében. Ilyen online kétjátékos játékok például a Rooftop Snipers, a Master Chess vagy az 8 Ball Billiards.

Kétjátékos kooperatív játékok

Ha inkább a barátaiddal együtt játszanál, akkor számos kooperatív kétjátékos játékot is találhatsz, amelyben ezt is megteheted. A Fireboy and Watergirl sorozatban például két játékosnak együtt dolgozva kell különböző akadályokon átjutnia. A Basketball Stars egy másik játék, amely remek szórakozás egy barátoddal együtt játszva.

Mit várhatok a kétjátékos játékoktól?

A kétjátékos játékok kategória rendkívül széles, a játékosok egymás ellen is játszhatnak, olyan játékokban, mint például a Wrestle Jump, vagy egymással együtt is játszhatnak, például a Fireboy and Watergirl 5 játékban. A kétjátékosok játékokon belül számtalan játékot találhatsz az alábbi kategóriából:

Ezek köszül számtalan játékot online és helyi multiplayer módban egyaránt játszhatod. A kettős irányítás használata nagyon népszerű ezeknél a játékoknál. Ilyenkor a két játékos egy eszközről játszik, az egyik például az egeret, a másik pedig a billentyűzetet használja a karaktere irányítására.

Böngészd a teljes kollekciót

Mint láthatod a CrazyGames oldalán szuper kétjátékos játékok valódi tárháza vár rád. Több mint 200 játék között bárki megtalálhatja a saját kedvencét. Próbáld ki a neked legjobban tetsző játékokat, és játszatok együtt a barátaiddal!

Ha több, mint ketten játszanátok együtt, akkor csekkold a három játékos játékokat és az online többjátékos játékokat.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Kétjátékos Játékok?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Basketball Stars
 3. 8 Ball Billiards Classic
 4. House of Hazards
 5. Soccer Legends 2021
 6. Stickman Supreme Duelist 2
 7. Getaway Shootout
 8. 12 MiniBattles
 9. Godzilla Daikaiju Battle Royale
 10. BasketBros

Mik a legjobb Kétjátékos Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. 8 Ball Billiards Classic
 2. Getaway Shootout
 3. Basketball Stars
 4. Master Chess
 5. Soccer Legends 2021

Micsoda a Kétjátékos Játékok?

A kétjátékos játékokat játszhatod egyedül, vagy egy barátoddal. Általában ugyanazon számítógép előtt ülve, a billentyűzet különböző gombjaival irányíthatjátok a két különböző karaktert. Ezek a helyi többjátékos játékok játszhatóak co-op ban, vagy akár mások ellen is. Néha mindkettő opció egyszerre elérhető. Ebben a kategóriában nagyon gyakoriak a sportjátékok, de rengeteg 2Ds lövöldözős játékot, kalandjátékot és társasjátékot is megtalálhatsz itt.


Összegyűjtöttünk 246-t a legjobb online kétjátékos játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új kétjátékos játékok-k, mint például a és a legjobb kétjátékos játékok, mint a Crazy Roll 3D, Basketball Stars, és a 8 Ball Billiards Classic.
Mutass többet