Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Verekedős Játékok

Játssz a kedvenc harcosoddal ezekben az ingyenes online verekedős játékokban! Kedveld akár a pusztakezes harcot, a kardpárbajt, vagy a lőfegyveres csatákat, nálunk rengeteg játék közül választhatsz. Használd a szűrőket, hogy rákeress a legújabb és a legnépszerűbb játékokra.

Pusztakezes harc

Nagyon sokan egyből a pusztakezes harcra gondolnak, ha verekedős játékokról van szó. Sok pusztakezes verekedős játékban 1 az 1 ellen kell megküzdened az ellenfeleddel. A Street Fighter 2 egy remek közönségkedvenc példa, amely ezt a stílust képviseli.

Ha bejönnek az 1 az 1 ellen verekedős játékok, akkor egy másik jó választás a Fight Arena Online, hogy teszteld az ököltechnikádat. A Stickman Fighting 3D szintén egy remek verekedős játék, klasszikus stílusban.

Ebbe a kategóriába esnek a Beat Em' Up, azaz verd szét őket játékok is, mint például a Super Smash Flash. Ha olyan klasszikus játékokat keresel, mint például a Streets of Rage, akkor csekkold a Cyber Rage Retribution játékot egy cyberpunk stílusú Beat Em' Up játékért. A Spider Hero Street Fight játékban szintén végtelen számú ellenséget kell összecsomagolnod puszta kézzel.

Még több verekedős játék

Böngészd át az összes verekedős játékot. Lőfegyveres harctól kezdve egészen szumo birkózásig végtelen féle játékot találhatsz a kategóriában.

A böngészős játékok olyan legendás játéksorozatokból merítenek ihletek, mint például a Street Fighter, Tekken vagy a Mortal Kombat.

Ha kifejezetten vicces játékokkal játszanál, akkor próbáld ki a Kuja játékot. Ebben a játékban egy kocsmai verekedés mattrészeg résztvevőjének az ökleit kell megpróbálnod irányítani. A rongybaba fizikának hála a játék úgy szórakoztató, hogy közben teljesen röhejes is. Próbáld ki az összes játékot és találd meg a saját kedvenced!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Verekedős Játékok?

 1. Balloon Clash
 2. Wrestle Bros
 3. Puppet Fighter 2 Player
 4. Drunken Boxing
 5. Monster Life
 6. Slasher
 7. Striker Dummies
 8. Fight Arena Online
 9. Clash of Skulls
 10. Super Bandit RIP

Mik a legjobb Verekedős Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Slasher
 2. Wrestle Bros
 3. Balloon Clash
 4. BrutalMania.io (Brutal Mania)
 5. Stickman Fighting: Super War

Micsoda a Verekedős Játékok?

A verekedős játékokban számítógép irányította és emberi ellenfelekkel kell közelharcban megküzdened. Számos ilyen játékokban különb9ző fegyvereket és utcai harcos technikákat is használhatsz. Sok verekedős játék online többjátékos, úgyhogy akár a barátaiddal együtt is nyomhatjátok!


Játssz a legjobb online Verekedős Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Balloon Clash játékkal és még sok mással most!
Mutass többet