Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Pálcikaember Játékok

Verekedj, lövöldözz vagy versenyezz pálcikaemberes játékainkban! Használd a szűrőket, hogy megtaláld a legújabb és a legnépszerűbb pálcikaemberes játékokat.

Mint adja magát, a legnépszerűbb pálcikaemberes játékok, általában a legnépszerűbb hagyományos játékok pálcikaemberes változatai. Ennek köszönhetően aránytalanul sok verekedős, 2D platformer és lövöldözős pálcikaemberes játékot találhatsz ebben a szekcióban. Általában az akciódús pálcikaemberes játékok a legnépszerűbbek.

Verekedős Pálcikaemberes Játékok

Mik a legjobb verekedős pálcikaemberes játékok? A Stickman Fighting 3D egy nagyon jó értékelésekkel rendelkező 1v1 verekedős játék, ahol a 3D játékokhoz hasonló látványos mozdulatokkal küldheted padlóra pálcikaember ellenfeled.

Ha inkább egy mászkálós verekedős játékra vágysz és az utcán járkálva vernél halomra pálcikaembereket mindenféle rögtönzött fegyverekkel, akkor a Stickman Street Fighting lehet számodra az ideális választás.

Ha pedig egy vicces rongybaba fizikájú játékban kardoznál pálcikaemberekkel akkor csekkold a Stickman Supreme Duelist 2 játékot.

Lövöldözős Pálcikaemberes Játékok

Lövöldözős pálcikaemberes játékokból nincs hiány. Különösen a pálcikaemberes mesterlövész játékok népszerűek. Ezekben a távolról kell végezned pálcikaemberekkel, lehetőleg feltűnés nélkül. Próbáld ki az Elite Sniper játékot és robbants le pár pálcika fejet!

Henry Stickmin Játékok

A legleslegnépszerűbb pálcikaemberes játékoka Henry Stickmin játékok. Ezt a klasszikus játéksorozatot a mai napig rengetegen játsszák nap mint nap, sőt még Youtubeon is közvetítik. A játék egy egyéni döntéseken alapuló akció komédia. A Fleeing the Complex és az Escaping the Prison két remek Henry Stickmin játék amit kipróbálhatsz.

Még több pálcikaemberes játék

Mint láthatod, számtalan különféle pálcikaemberes játék létezik, bármilyen kategóriában. Sok ezek közül kifejezetten innovatív, mint például a Vex5, amely egy oldalnézetes akciójáték egy Vex nevű pálcikaember köré rendezve. Ez a szuper szórakoztató játék bármilyen okos eszközről is elérhető!

Ha pedig inkább epikus csatákra vágynál csekkold a Stickman Clans játékot, és hódítsd meg a világot a saját pálcikaember hadseregeddel.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Pálcikaember Játékok?

 1. Ragdoll Archers
 2. Stickman Destruction 3 Heroes
 3. Ragdoll Throw Challenge
 4. Man Runner 2048
 5. Stickman Battle Fight Warriors
 6. Human Mech
 7. Stickman WW2
 8. Jailbreak: Hide or Attack!
 9. Stickman Escape School
 10. Clash of Warriors

Mik a legjobb Pálcikaember Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Ragdoll Archers
 2. Archer Ragdoll Masters
 3. Man Runner 2048
 4. Stickman Epic
 5. Mad Stick

Micsoda a Pálcikaember Játékok?

A pálcikaemberes játékok a videojátékozás minden fajtájában jelen vannak. A különbség csupán annyi, hogy különböző karakterek helyett egyszerű pálcikaemberekkel játszol, általában szintén pálcikaemberek ellen. Léteznek FPS, 2D platformer, autóversenyzős, RPG, és még 3Ds többjátékos pálcikaemberes játékok is.


Játssz a legjobb online Pálcikaember Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Ragdoll Archers játékkal és még sok mással most!
Mutass többet