Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Fleeing the Complex

Értékelés:
9,5
(532 293 szavazatok)
Megjelent:
2015. november
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS)

Egy kis börtöncellában rekedtél, és nem csak a celládból, hanem az egész börtönből kell kiszabadulnod! Ha nem sikerül, halál vár rád... A Fleeing the Complex egy fantasztikus pálcikaemberes szökési játék. A szigorúan őrzött börtönt néhány erős pálcika katona őrzi. Jó és gyors döntéseket kell hoznod, hogy sikerüljön a menekülés. Sok szerencsét!

Háttér

A 2015-ben megjelent Fleeing the Complex a Henry Stickmin kaland sorozat 5. és (egyelőre) utolsó folytatása. Az előző játékokhoz képest (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond és Infiltrating the Airship) a cél az, hogy a megfelelő utat, eszközöket és lépéseket válaszd ki, miközben különböző helyekre törj be vagy onnan szökj meg - vagy okozz problémát.

A teljes játék gyors gondolkodáson, stratégián és döntéshozatalon alapul. Útközben segítséget kapsz a környezetedtől, sőt, akár régi, akár új barátok is segítenek. Minden folytatás kapcsolódik az előző játékhoz (például a Szökés a Börtönből a Henry bűnös cselekedetei miatt történik a Breaking the Bank-jában). Nem minden döntés végződik rosszul, de van, amelyik már eleve kudarcra van ítélve. A Breaking the Bank-ben minden döntés kudarcot jelent. Ez valószínűleg azért van, hogy Henry felkészülhessen a következő kalandjára, amikor megpróbál megszökni a börtönből. A tény, hogy nem igazán lehet előre tudni, melyik döntés a legértelmesebb, azt jelenti, hogy a Fleeing the Complex ugyanolyan kiszámíthatatlan, mint az előző játékok (a Breaking the Bank kivételével).

Megjelenési Dátum

2015. november

Fejlesztő

A játékot a Puffballs United készítette.

Platformok

  • Web böngésző
  • iOS

Ez a verzió a Flash technológiát emulálja, mivel az már nem széles körben támogatott.

Hirdetés
Apple Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés