Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Infiltrating the Airship

Értékelés:
9,5
(574 138 szavazatok)
Megjelent:
2013. szeptember
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Wiki oldalak:

Tudsz bölcsen választani és segíteni a stickmannek ebben a játékban, hogy elérje céljait? Ralph a stickman megpróbál beszivárogni egy gigantikus léghajóba, hogy elkapja a gonosz Henry-t. Az intelligenciádat kell használnod, hogy segíts neki a megfelelő cselekvési módot választani, hogy biztosítsd a sikerét.

Az Infiltrating the Airship folytatja a Puffballs United népszerű játékainak sorát ebben a műfajban (más címek között szerepelnek a Breaking the Bank, a Fleeing the Complex és a Escaping the Prison), és előtted áll egy új helyzet, amelyet meg kell oldanod.

Minden szakaszban lehetőséged van választások közül választani, amelyek közvetlenül befolyásolják, hogyan halad Stickman a történetben: beszivárog-e a léghajóba C4-es blokk segítségével? Talán kipróbálja a szerencséjét egy üveg savval, vagy az egyszerű kopogtatást választja? Minden választás vagy kudarcot vagy a következő szakaszra való haladást eredményezi, valamint egy nagy adag humor és vicces vágóképek. Ha rossz választásokat hozol, ne aggódj, minden szakasz újrajátszható, vagy akár az egész küldetést újrakezdheted.

Ha szórakozásra, humorra és szellemi kihívásra vágysz, próbáld ki az Infiltrating The Airship játékot!

Jellemzők

  • Választás alapú játékmenet
  • Teli humorral és szellemességgel
  • Különböző befejezések és lehetséges kimenetek

Platform

Az Infiltrating the Airship egy webes böngészős játék.

Fejlesztő

A Puffballs United készítette, ami olyan izgalmas pálcika játékokat jelent, mint a Breaking the Bank, a Stealing the Diamond és a Crossing the Pit. Ha tetszett az Infiltrating The Airship, mindenképpen próbáld ki a Fleeing The Complex játékot is, ami ugyanolyan fantasztikus, ugyanezekkel a készítőkkel.

Ez az emulált Flash verzió, mivel a Flash már nem támogatott. Nézd meg a Flash játékokat többet.

Hirdetés
Google Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés