Logo CrazyGames.hu
background

Autós Játékok

Próbáld ki autós és motoros játékok százait, a klasszikus autóversenyzős játékoktól, az oldalnézetes motoros ugratós játékokon át, az élethű 3Ds jármű szimulátorokig.

Népszerű címkék

Üljd bele bármilyen jármű virtuális vezetőülésébe, legyen az motor, monster truck, vagy hipergyors szuperautó, amit csak akarsz. Az autós játékok kedvelői számára egyjátékos és többjátékos játékok százait gyűjtöttük össze.

Autóversenyzős játékok

Tedd próbára a vezetési tudásod egy ralli vagy egy versenypályán a nálunk elérhető szuper, ingyenesen játszható játékokban. Ha pedig inkább a driftpálya királya lennél, a Drift Hunters csak neked készült.

Esetleg szupergyors luxusautókkal versenyeznél egy élettel teli futurisztikus városban? Próbáld ki a Cyber Cars Punk Racinget. Egy fegyverekkel teli autóversenyzős élményhez pedig ugorj bele a tűzharcba a Death Chase játékban, és versenyezz 2D-ben a túlélésért.

A legtöbb autóversenyzős játék gyönyörű 3D grafikát használ, amit teljes képernyős módban lehet a legjobban élvezni.

Vezetés szimulátor játékok

A videojáték fejlesztés történelmének egy pillanatában egy fejlesztő rájött, hogy az autóversenyzős játékoknak igazából nem feltétlenül kell a klasszikus, hagyományos autóversenyzésről szólnia. Sok játékos szeret egyszerűen nyugodtan kocsikázni a virtuális térben, mások inkább szándékosan összetörnék a virtuális autójukat, egyesek pedig inkább kamiont és teherautót vezetnének.

Ha szereted a vad tájakon keresztülvágtató teherautók öblös hangját, akkor próbáld ki a Russian Car Driver ZIL 130 játékot, hogy vad, természetközeli tájakon élhesd meg a teherautózás élményét. Útközben a gyönyörű természetet is megcsodálhatod. Próbáld ki, hidd el, nagyon kellemes, megnyugtató élmény lesz.

Egy egész külön kategóriát szenteltünk a teherautós játékoknak. Az ezen kategóriában található játékokban mindenféle járgányt kipróbálhatsz amit csak el tudsz képzelni, hatalmas teherautóktól, hószánokig és építési munkagépekig.

Online sokszereplős autós játékok

Szuperautókkal száguldozni egy virtuális sokszereplős nyitott világban remek élmény. A Madalin Stunt Cars 2-ben 34 féle részletesen kidolgozott versenyautót próbálhatsz ki izgalmas és változatos, ugratókkal és különféle akadályokkal teli pályákon.

Egy másik ingyenes autós játék szuper grafikával a City Car Driving Simulator. Ebben a játékban az általad választott járgánnyal kell manőverezned a városi forgalmon keresztül.

Olyan autós játékok is vannak amelyben te magad építheted fel a környezetet amelyben vezetni fogsz, utak, rámpák, ugratók és akadályok felhasználásával. Ha befejezted a pálya szerkesztését, nincs más dolgot mint autóba ugrani és ki is próbálni!

Még több autós játék

A CrazyGamesen számtalan, különbözőféle autós játékot játszhatsz online, teljesen ingyenesen. Vannak online többjátékos autós játékok, amelyben össze kell törnöd az ellenfeleid autóját egy hatalmas online arénában. Más autós játékokban a forgalomban kell száguldanod a rendőrök elől menekülve. Még olyan játékok is ahol, az ellenfelek kiütésével újabb és újabb autókhoz férsz hozzá.

A legtöbb autós játékunk HTML 5 technológiát használ, vagyis minden modern böngészőben azonnal futtatható. Találd meg te is a neked legjobban tetsző játékot!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Autós Játékok?

 1. Drift Hunters
 2. Madalin Cars Multiplayer
 3. Moto X3M
 4. Highway Racer
 5. Madalin Stunt Cars 2
 6. Crazy Drift
 7. Derby Crash 5
 8. Super Bike The Champion
 9. Super Star Car
 10. Moto X3M 6: Spooky Land

Mik a legjobb Autós Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Highway Racer
 2. Moto X3M
 3. Moto X3M 6: Spooky Land
 4. Grand Prix Hero
 5. Ultimate Night Racing

Melyik Autós Játékok alulértékeltek?

 1. Kick Buttowski
 2. Dune Buggy
 3. Free Rider
 4. Evo-F 3
 5. Extreme Car Driving Simulator

Micsoda a Autós Játékok?

Az autós játékok egy autó, motort, vagy más jármű kormánya mögé ültetnek. Tulajdonképpen bármilyen kerekekkel rendelkező járművet irányíthatsz. Száguldj versenypályákon, vagy vezess egy teherautót nehéz terepen. A versenyautós autós játékok a legnépszerűbbek, de természetesen számtalan különféle egyéb játékunk is van, ideértve különböző jármű szimulátorokat, többjátékos autós játékokat, és ugratós, kaszkadőrös, terepmotoros játékokat is.


Összegyűjtöttünk 490-t a legjobb online autós játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új autós játékok-k, mint például a és a legjobb autós játékok, mint a Drift Hunters, Madalin Cars Multiplayer, és a Moto X3M.
Mutass többet