Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Verseny Játékok

Autóversenyzős játékok

Az autóversenyzős játékok az egyik legnépszerűbb videojáték kategória már évtizedek óta. Az évek során a fejlesztők sok mindennel kísérleteztek így ma már gyakorlatilag bármilyen fajta autóversenyzős játékkal találkozhatsz.

A Road Crash egy remek példa erre. A Road Crash játék ügyesen vegyíti a nyugis, könnyed játékmenetet és az izgalmas autós száguldást az igazán addiktív játékmenetért.

A kaszkadőr és mutatványos játékok szintén egy jellemző irányvonal. A Fly Car Stunt játékban például különböző veszélyes terepeken kell száguldoznod és ugratnod, hogy beérj a célba, anélkül, hogy közben darabokra törnéd az autót.

Természetesen számtalan hagyományos, klasszikus és retro autós játékot is megtalálhatsz nálunk. Ezek közül van amelyik élethű, más játékok inkább minél viccesebbek akarnak lenni. Ha a szupergyors verdákat és az idegpróbáló versenyeket keresed akkor csekkold az Extreme Asphalt: Car Racing játékot.

Motorversenyzős játékok

A motoros játékok szintén a videojátékok őskora óta velünk vannak, olyan játékok formájában, mint például a Road Rash, ami egy eredeti NES klasszikus. Ebben az egyszerű de szórakoztató játékban nem éppen sportszerű körülmények között kell elverned az ellenfeleidet. A mai napig rendkívül szórakoztató kis játék.

Ha az autós versenyzés helyett inkább a motoros száguldást kedveled, akkor csekkold a motoros játékok kategória játékait.

Még több versenyzős játék

Nem minden versenyzős játékban kell különböző járgányok volánja mögé ülnöd. Egyes játékokban például állatokkal vagy űrlényekkel kell versenyezned. A Fall Beans például egy remek szórakoztató játék, amelyben a Fall Guys klasszikus mintájára kell megszabadulnod az ellenfeleidtől.

Ha a vízisportok jönnek be, akkor csekkold a Flipsurf.io játékot. Ebben az online többjátékos játékban szörfversenyeket kell megnyerned.

Számtalannál is több játékot találhatsz a versenyzős játékok kategóriában. Próbáld ki mindet, hogy megtalálhasd a saját kedvenced. Az összes játék azonnal, ingyenesen játszható, közvetlenül a böngésződben!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Verseny Játékok?

 1. Super Star Car
 2. Crazy for Speed
 3. Super Bike The Champion
 4. Turbo Crash
 5. AstroDud.io
 6. Crazy Drift
 7. Crazy MX
 8. Turbo Stars - Rival Racing
 9. Muscle Shift
 10. Death Chase

Mik a legjobb Verseny Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. DuckPark.io
 2. Real Cars in City
 3. Super Thief Auto
 4. Turbo Stars - Rival Racing
 5. Crazy MX

Melyik Verseny Játékok alulértékeltek?

 1. LOLBeans io

Micsoda a Verseny Játékok?

A versenyzős játékokban különböző versenyekben kell részt venned, legyen szó akár autóversenyről, akár űrhajókról. A legnépszerűbb alkategória valószínűleg az autóversenyzős játékok. Ezekben különböző helyszíneken, városban, versenypályán vagy akár terepen is versenyezhetsz. Nálunk rengeteg egyjátékos és online többjátékos, ingyenes versenyzős játékot találhatsz.


Játssz a legjobb online Verseny Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Super Star Car játékkal és még sok mással most!
Mutass többet