kció Játékok

Ingyenesen játszható akciójátékaink között találhatsz, klasszikus 2D platformer játékokat, rajzfilm kalandokat, stratégiai és 3Ds játékokat is. Szórakozz jól és próbálj ki minél többet a több száz legjobb internetes akciójáték közül! Használd a "legtöbbet játszott" szerinti sorba rendezést, hogy rászűrj a legnépszerűbb játékokra.

A Crazy Games-en számtalan különböző akcióval teli játékot kipróbálhatsz, a soha nem unalmassá váló játékélményért. Legyenek a kedvenceid akár a gyors lövöldözős játékok, akár az izzasztóan nehéz autós üldözések, itt mindet meg fogod találni, és mindet ki is tudod próbálni közvetlenül a böngésződben!

Kihívásokkal Teli Akciójátékok

Az akciójátékok során gyakran különféle akadályokkal kell szembenézned. Ezek sokszor fizikai akadályok, amiknek a kikerüléséhez jó szem-kéz koordinációra és reakcióidőre lesz szükséged. Ezen kívül az akciójátékok gyakran fogják tesztelni a gyors problémamegoldási képességed is.

Néhány akciójátékban az alapvető klasszikus elemeken kívül bonyolult logikai kihívásokkal és nehéz fejtörőkkel is szembe kell majd nézned. Az olyan játékok, mint például a Vex4 és a Vex5 gyors gondolkodást, jól megválasztott stratégiát, is kiváló irányítást követelnek meg tőled, hogy túljuthass az egyre bonyolultabb, halálos csapdákkal teli pályákon.

A Short Life 2-ben szintén számos csapdát kell majd megkerülnöd, azonban a teljesítendő szintek egyszerűbbek, míg a szórakoztatásról röhejes rongybaba fizika és eltúlzott mennyiségű vér gondoskodnak.

Izgalmakkal teli játékok

Amennyiben a kedved épp úgy tartaná, számos kevésbé komplex akciójátékot is találhatsz az oldalon. Tudjuk, hogy néha gondolkodás helyett egyszerűen csak egy kis online kikapcsolódásra van szükséged. Ha kedveled a kevésbé nehéz, ám annál szórakoztatóbb 2Ds harcjátékokat, akkor a Stickman Supreme Duelist 2 és a Stick War Legacy 2 ideális választás lehet a számodra.

Az akciójátékokon belül számos alkategóriával is találkozhatsz, úgy például, mint az állati szimulátorok, verekedős játékok, és a plethora platformerek.

Akció-Kaland játékok

Az akcióval teli játékmenet, gyakran megjelenik a kalandjátékoknál is. Hiszen e nélkül mi lenne benne a kaland? Ha kedveled a magával ragadó, kidolgozott történeten átvezető, nagy felfedezhető területet bemutató játékokat, akkor mindenképp csekkold a kalandjáték kategóriát is.

Amennyiben nincs kedved több száz játékot végigböngészni, úgy egyszerűen válassz a kiemelt, számodra javasolt játékok közül. Az összes játékunk HTML5 alapú, és szinte az összes típusú böngészőben azonnal játszható.


GYIK

Mik a legnépszerűbb kció Játékok?

 1. Stickman Supreme Duelist 2
 2. Amazing Strange Rope Police
 3. Stickman Destruction 3 Heroes
 4. Merge Cannon: Chicken Defense
 5. Stickman World War
 6. Vex 6
 7. 1v1 Battle
 8. Dragon Simulator 3D
 9. Murderer
 10. House of Hazards

Mik a legjobb kció Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Merge Cannon: Chicken Defense
 2. Dynamons 2
 3. CyberDino: T-Rex vs Robots
 4. Dynamons World
 5. Vex 6

Micsoda a kció Játékok?

Az akciójátékok egy olyan gyűjtőkategória, amely nagyon sokféle magával ragadóan izgalmas és szórakoztató játékot magában foglal. Számos akciójátékban egyszerre többféle virtuális kalandban is részed lehet, úgy, mint a lövöldözés, verekedés, vagy autós üldözés. Az akciójáték és a kalandjáték kategóriák között gyakori az átfedés.


Összegyűjtöttünk 721-t a legjobb online kció játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új kció játékok-k, mint például a Vex 6 és a legjobb kció játékok, mint a Stickman Supreme Duelist 2, Amazing Strange Rope Police, és a Stickman Destruction 3 Heroes.
Mutass többet