Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Akció Játékok

Ingyenesen játszható akciójátékaink között találhatsz, klasszikus 2D platformer játékokat, rajzfilm kalandokat, stratégiai és 3Ds játékokat is. Szórakozz jól és próbálj ki minél többet a több száz legjobb internetes akciójáték közül! Használd a "legtöbbet játszott" szerinti sorba rendezést, hogy rászűrj a legnépszerűbb játékokra.

A Crazy Games-en számtalan különböző akcióval teli játékot kipróbálhatsz, a soha nem unalmassá váló játékélményért. Legyenek a kedvenceid akár a gyors lövöldözős játékok, akár az izzasztóan nehéz autós üldözések, itt mindet meg fogod találni, és mindet ki is tudod próbálni közvetlenül a böngésződben!

Kihívásokkal Teli Akciójátékok

Az akciójátékok során gyakran különféle akadályokkal kell szembenézned. Ezek sokszor fizikai akadályok, amiknek a kikerüléséhez jó szem-kéz koordinációra és reakcióidőre lesz szükséged. Ezen kívül az akciójátékok gyakran fogják tesztelni a gyors problémamegoldási képességed is.

Néhány akciójátékban az alapvető klasszikus elemeken kívül bonyolult logikai kihívásokkal és nehéz fejtörőkkel is szembe kell majd nézned. Az olyan játékok, mint például a Vex4 és a Vex5 gyors gondolkodást, jól megválasztott stratégiát, is kiváló irányítást követelnek meg tőled, hogy túljuthass az egyre bonyolultabb, halálos csapdákkal teli pályákon.

A Short Life 2-ben szintén számos csapdát kell majd megkerülnöd, azonban a teljesítendő szintek egyszerűbbek, míg a szórakoztatásról röhejes rongybaba fizika és eltúlzott mennyiségű vér gondoskodnak.

Izgalmakkal teli játékok

Amennyiben a kedved épp úgy tartaná, számos kevésbé komplex akciójátékot is találhatsz az oldalon. Tudjuk, hogy néha gondolkodás helyett egyszerűen csak egy kis online kikapcsolódásra van szükséged. Ha kedveled a kevésbé nehéz, ám annál szórakoztatóbb 2Ds harcjátékokat, akkor a Stickman Supreme Duelist 2 és a Stick War Legacy 2 ideális választás lehet a számodra.

Az akciójátékokon belül számos alkategóriával is találkozhatsz, úgy például, mint az állati szimulátorok, verekedős játékok, és a plethora platformerek.

Akció-Kaland játékok

Az akcióval teli játékmenet, gyakran megjelenik a kalandjátékoknál is. Hiszen e nélkül mi lenne benne a kaland? Ha kedveled a magával ragadó, kidolgozott történeten átvezető, nagy felfedezhető területet bemutató játékokat, akkor mindenképp csekkold a kalandjáték kategóriát is.

Amennyiben nincs kedved több száz játékot végigböngészni, úgy egyszerűen válassz a kiemelt, számodra javasolt játékok közül. Az összes játékunk HTML5 alapú, és szinte az összes típusú böngészőben azonnal játszható.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Akció Játékok?

 1. Build and Crush
 2. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 3. Stickman Destruction 3 Heroes
 4. Age of Tanks Warriors: TD War
 5. Ninja Hands
 6. House of Hazards
 7. Z Hunter
 8. Stickman WW2
 9. Stickman Battle Fight Warriors
 10. Alcatraz Prison Escape Plan

Mik a legjobb Akció Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Merge Army
 2. Getaway Shootout
 3. Merge Cannon: Chicken Defense
 4. Age of Tanks Warriors: TD War
 5. Archer Ragdoll Masters

Melyik Akció Játékok alulértékeltek?

 1. Jacksmith
 2. Cuphead
 3. Battleship

Micsoda a Akció Játékok?

Az akciójátékok egy olyan gyűjtőkategória, amely nagyon sokféle magával ragadóan izgalmas és szórakoztató játékot magában foglal. Számos akciójátékban egyszerre többféle virtuális kalandban is részed lehet, úgy, mint a lövöldözés, verekedés, vagy autós üldözés. Az akciójáték és a kalandjáték kategóriák között gyakori az átfedés.


Játssz a legjobb online Akció Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Build and Crush játékkal és még sok mással most!
Mutass többet