Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Duck Life

Értékelés:
9,3
(19 014 szavazatok)
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Wiki oldalak:

A Duck Life a Duck Life játéksorozat első játéka. A farmodat egy tornádó sújtotta, ami mindent megsemmisített. Az egyetlen dolog ami megmaradt az egy kacsatojás. Hozd ki a legtöbbet ebből a kiskacsából, hogy újraépíthesd a farmot.

Hogyan kell játszani?

Tanítsd a kacsát

Tanítsd a kiskacsát számtalan minijátékon keresztül, hogy jobban tudjon futni, úszni és repülni. Minél többet eddzel a minijátékokban annál erősebb lesz a kacsád. A minijátékok közben érméket is begyűjthetsz. Próbálj annyi érmét összegyűjteni, amennyit csak tudsz!

Etesd a kacsát

Az etetés nagyon fontos a kacsa növekedéséhez. Szerezhetsz kék magot, amely hatalmas energiabónuszt ad a kacsádnak és 100 százalékban jóváhagyta a kacsa olimpiai bizottság. Természetesen normál takarmány is elérhető. Etesd a kacsát különböző magokkal, hogy több energiája legyen és jobban teljesítsen a versenyeken.

Versenyezz

Ha úgy érzed, hogy a kacsád készen áll egy valódi kihívásra, akkor benevezheted különböző versenyekre, hogy pontokat szerezzen. Itt csak hátra kell dőlnöd és nézni, ahogy a kacsa dolgozik. A versenyeken elért jó eredményekkel rengeteg érmét gyűjthetsz és új tárgyakat is elérhetővé tehetsz.

Még több ilyen játék

Csekkold a Duck Life játéksorozat következő játékát, a Duck Life 2 játékot is. Ha tetszik ez a játék, akkor érdemes még több futós játékot kipróbálnod, mint például a Short Life és a Bus and Subway Runner.

Funkciók

  • Számtalan szórakoztató minijáték
  • Különböző energizáló magok
  • Tanítsd és növeszd a kacsádat
  • Versenyezz a legtöbb pontszámért

Fejlesztő

A Duck Life játékot a WiX Games fejlesztette ami egy Indie játékstúdió Angliából.

Irányítás - futás

Használd a fel kurzornyilat az ugráshoz

Irányítás - repülés

Használd a bal és jobb kurzornyilakat a fel és le mozgáshoz

Irányítás - úszás

Használd a fel kurzornyilat az ugráshoz és a le kurzornyilat a merüléshez. Használd a balra és jobbra kurzornyilakat a balra és jobbra mozgáshoz.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés