Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Duck Life 2

Értékelés:
9,1
(12 185 szavazatok)
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

A Duck Life 2 egy kacsaversenyzős játék különböző edzésszintekkel, amelyek segítenek fejleszteni sportképességeidet. Amikor eléggé edzettél, részt vehetsz egy kacsa "quadrathlon" versenyen, ahol megméretheted futási, mászó-, úszó- és repülőképességeidet. Egy kacsa mindennapjai!

Hogyan kell játszani

Alapok

A Duck Life 2 játékban a kacsa alapképességeinek - futás, repülés, mászás és úszás - fejlesztésével kezded. Ha edzés nélkül nevezel be egy versenyre, vesztesz. Egy sikeres kacsa mindig az első helyen végzett a versenyeken, és ez az, amit meg kell tenned a következő szint feloldásához.

Szintek

Szóval, ami a szinteket illeti, öt országon keresztül utazhatsz kacsa olimpikonként. Az alábbi sorrendben fogod bejárni őket:

  1. Skócia
  2. Anglia
  3. Egyiptom
  4. Hawaii
  5. Japán

Haladás

A játék alapvető eleme a kacsa készségeinek fejlesztése. Ehhez valutára van szükséged.

Duck Life 2-ben érméket tudsz szerezni edzéseken és győzelemmel zárult versenyeken. Az arany érméket kacsaelemek vásárlására használhatod, amelyek növelik az energiaszintedet - ami kulcsfontosságú a versenyek megnyeréséhez.

Az érmék továbbá arra is használhatóak, hogy a maximális szintet növeld, amikor már edzéseiden a lehetőségeidig tornáztad a kacsádat. A versenyek után új sapkákat és bőrtónusokat is felfedezhetsz.

További játékok

Ha élvezeted a kacsa atléta szerepét, több játék is van a Duck Life sorozatban. Nézd meg a Duck Life 3 és Duck Life 4 játékokat. Nézd meg a hasonló játékokat a futós játékok között is.

Fejlesztő

Wix Games

Eredeti megjelenési dátum

2011 május

Frissítés HTML5-re

2017 október
Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés