Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Duck Life 4

Értékelés:
8,5
(40 386 szavazatok)
Megjelent:
2017. október
Technológia:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformok:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

A Duck Life 4 egy kacsaversenyzős játék, melyet a genetikailag módosított kacsák betiltása után játszódik. Egy év telt el azóta, hogy betiltották a génmódosított kacsákat, most pedig rajtad múlik, hogy legyőzd a világbajnokot. Képezd ki a kacsacsapatodat, hogy hat új helyszínen versenyezhess a világválogatottban.

Újdonságok

A génmódosított kacsák betiltásával párhuzamosan egy versenyző uralkodik: Frank a Tűzkacsa. Tőled függ, hogy leküzdd őt, amikor eléred a végső szakaszt, ami a füstölgő vulkán mélyében játszódik.

Kacsa csapatok

A Duck Life 4-ben még inkább érezhető a fejlődés. Most már választhatsz különféle színű kacsákból, sok-sok vidám tollazattal. Az első kacsád kiválasztása után vásárolhatsz új kacsákat a boltban, hogy csapatodat bővíthesd. Építsd ki a kacsákat a saját egyedi képességeikkel, és használd ki az erősségeiket.

Több szabadság

Ez alkalommal a főmenü Grassland nevű kis várost ábrázol, ahol a helyi kacsák versenyeket szerveznek és edzéseket tartanak. Vállald be a helyiek kihívásait, és nyerd meg a főeseményre szóló meghívást.

Új Szakaszok

A Duck Life 4 szintjei saját vizuális és zenei stílussal rendelkeznek. Az edzőpályák újfajta kialakítást és kihívásokat kínálnak a korábbi Duck Life játékokhoz képest. A Duck Life 4 hat alap szintje a következő:

  • Grassland
  • Mocsár
  • Glacier
  • Hegyek
  • Város
  • Vulkán

Hogyan játssz

Alapok

A Duck Life 4-ben először a kacsád alapképességeit kell edzened: futás, repülés, mászás és úszás. A versenyek megnyeréséhez fejlesztened kell ezeket a készségeket, tehát fontos, hogy ezekkel kezdj. Amikor készen állsz a versenyzésre, csak ülj vissza, és nézd, ahogy a kacsád remekel!

Fejlődés

A kacsaképzés elengedhetetlen, hogy pénzt keress, és ez a pénz lehetővé teszi előrelépésedet. Gyűjts érméket az edzés alatt, és vásárolj kacsatápot, hogy növeld az energiaszinted. Mivel a Duck Life 4-ben van egy szépségszalon, érmeiddel kalapokat és kacsatojásokat is vásárolhatsz, hogy több kacsát nevelhess csapatodnak!

További Játékok

Ha élvezed a kacsasportokat, vannak további játékok a Duck Life sorozatban. A következő játékokat érdemes kipróbálnod: Duck Life: Space és Duck Life: Battle. Tekintsd meg a futó játékokt is, ha hasonló játékokra vágysz a Duck Life-hoz.

Fejlesztő

A Duck Life 4-t a Wix Games fejlesztette.

Platformok

Ez a játék elérhető webböngészőben, Android alkalmazásként és iOS alkalmazásként.
Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés