Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Menekülős Játékok

Ezekben a menekülős játékokban különböző épületekből, helyzetekből, szigetekről vagy labirintusokból kell elmenekülnöd. Teszteld az eszedet és az ügyességedet!

A szabadulószobák a virtuális térbe költöztek

A legnépszerűbb menekülős játékok a virtuális szabadulószoba játékok. Ez a kategória hihetetlenül gyorsan robbant be a köztudatba, a szabadulószobák megjelenésével, ahol a résztvevőknek különböző feladványokat megoldva kell kijutniuk a szobából mielőtt lejárna az idő.

Számtalan virtuális szabadulószoba játékot játhatsz nálunk a CrazyGames oldalán. A legnépszerűbb valószínűleg az Escape or Die, amelyet az isotric fejlesztett. Ez a fejlesztő további sikeres menekülős játékokat is készített, mint például az Escape or Die 2 vagy a The White Room.

Más fejlesztők közönségkedvenc szabadulószobás játékai pedig például a Computer Office Escape és a Machine Room Escape.

Ijesztő menekülős játékok

A menekülős játékok gyakran egyben horror játékok is. Ez tovább fokozza a játék izgalmát, hiszen a tiszta gondolkodáshoz már a félelmeidet is el kell győznöd. Ilyen játékokért csekkold például a Creepy Granny Scream: Scary Freddy játékot, amely a legnépszerűbb horror menekülős játék!

Akcióval teli menekülős játékok

Ha a menekülés mellé még egy kis lövöldözés és akció is kéne, akkor csekkold a Lab Remnants játékot. Ez egy ügyes független fejlesztésű játék, amelyben egy laboratóriumból kell megszöknöd, a fogvatartóid eszén túljárva. További akciódús menekülés játék még például a klasszikus Fleeing the Complex a Henry Stickmin sorozatból.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Menekülős Játékok?

 1. Escape From Prison Multiplayer
 2. Jailbreak: Hide or Attack!
 3. Daily Room Escape
 4. Drift Escape
 5. Stickman Escape School
 6. Exhibit of Sorrows
 7. POOBO Survival
 8. Noob Miner 2: Escape From Prison
 9. Game Cafe Escape
 10. Endless Hot Pursuit

Mik a legjobb Menekülős Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Noob Miner 2: Escape From Prison
 2. Escape From Prison Multiplayer
 3. Daily Room Escape
 4. Drift Escape
 5. Diner in the Storm

Micsoda a Menekülős Játékok?

A menekülős játékokban a problémamegoldó képességedet kell használnod, hogy kijuthass az adott helyzetből. A cél egyszerű: menekülj. A meneküléshez azonban trükkös fejtörőket kell megoldanod mielőtt lejárna az idő.


Játssz a legjobb online Menekülős Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Escape From Prison Multiplayer játékkal és még sok mással most!
Mutass többet