Logo CrazyGames.hu
background

Menekülős Játékok

Ezekben a menekülős játékokban különböző épületekből, helyzetekből, szigetekről vagy labirintusokból kell elmenekülnöd. Teszteld az eszedet és az ügyességedet!

Népszerű címkék

A szabadulószobák a virtuális térbe költöztek

A legnépszerűbb menekülős játékok a virtuális szabadulószoba játékok. Ez a kategória hihetetlenül gyorsan robbant be a köztudatba, a szabadulószobák megjelenésével, ahol a résztvevőknek különböző feladványokat megoldva kell kijutniuk a szobából mielőtt lejárna az idő.

Számtalan virtuális szabadulószoba játékot játhatsz nálunk a CrazyGames oldalán. A legnépszerűbb valószínűleg az Escape or Die, amelyet az isotric fejlesztett. Ez a fejlesztő további sikeres menekülős játékokat is készített, mint például az Escape or Die 2 vagy a The White Room.

Más fejlesztők közönségkedvenc szabadulószobás játékai pedig például a Computer Office Escape és a Machine Room Escape.

Ijesztő menekülős játékok

A menekülős játékok gyakran egyben horror játékok is. Ez tovább fokozza a játék izgalmát, hiszen a tiszta gondolkodáshoz már a félelmeidet is el kell győznöd. Ilyen játékokért csekkold például a Creepy Granny Scream: Scary Freddy játékot, amely a legnépszerűbb horror menekülős játék!

Akcióval teli menekülős játékok

Ha a menekülés mellé még egy kis lövöldözés és akció is kéne, akkor csekkold a Lab Remnants játékot. Ez egy ügyes független fejlesztésű játék, amelyben egy laboratóriumból kell megszöknöd, a fogvatartóid eszén túljárva. További akciódús menekülés játék még például a klasszikus Fleeing the Complex a Henry Stickmin sorozatból.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Menekülős Játékok?

 1. Open 100 Doors
 2. House Escape: Office
 3. Riot Escape
 4. SpiderDoll
 5. The White Room 2
 6. The White Room
 7. Infiltrating the Airship
 8. Escape or Die
 9. Fleeing the Complex
 10. Vintage Escape

Mik a legjobb Menekülős Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Open 100 Doors
 2. House Escape: Office
 3. Exhibit of Sorrows
 4. The White Room 2
 5. Fleeing the Complex

Micsoda a Menekülős Játékok?

A menekülős játékokban a problémamegoldó képességedet kell használnod, hogy kijuthass az adott helyzetből. A cél egyszerű: menekülj. A meneküléshez azonban trükkös fejtörőket kell megoldanod mielőtt lejárna az idő.


Összegyűjtöttünk 176-t a legjobb online menekülős játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új menekülős játékok-k, mint például a és a legjobb menekülős játékok, mint a Open 100 Doors, House Escape: Office, és a Riot Escape.
Mutass többet