Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Menekülős Játékok

Ezekben a menekülős játékokban különböző épületekből, helyzetekből, szigetekről vagy labirintusokból kell elmenekülnöd. Teszteld az eszedet és az ügyességedet!

A szabadulószobák a virtuális térbe költöztek

A legnépszerűbb menekülős játékok a virtuális szabadulószoba játékok. Ez a kategória hihetetlenül gyorsan robbant be a köztudatba, a szabadulószobák megjelenésével, ahol a résztvevőknek különböző feladványokat megoldva kell kijutniuk a szobából mielőtt lejárna az idő.

Számtalan virtuális szabadulószoba játékot játhatsz nálunk a CrazyGames oldalán. A legnépszerűbb valószínűleg az Escape or Die, amelyet az isotric fejlesztett. Ez a fejlesztő további sikeres menekülős játékokat is készített, mint például az Escape or Die 2 vagy a The White Room.

Más fejlesztők közönségkedvenc szabadulószobás játékai pedig például a Computer Office Escape és a Machine Room Escape.

Ijesztő menekülős játékok

A menekülős játékok gyakran egyben horror játékok is. Ez tovább fokozza a játék izgalmát, hiszen a tiszta gondolkodáshoz már a félelmeidet is el kell győznöd. Ilyen játékokért csekkold például a Creepy Granny Scream: Scary Freddy játékot, amely a legnépszerűbb horror menekülős játék!

Akcióval teli menekülős játékok

Ha a menekülés mellé még egy kis lövöldözés és akció is kéne, akkor csekkold a Lab Remnants játékot. Ez egy ügyes független fejlesztésű játék, amelyben egy laboratóriumból kell megszöknöd, a fogvatartóid eszén túljárva. További akciódús menekülés játék még például a klasszikus Fleeing the Complex a Henry Stickmin sorozatból.


GYIK

Mik a legnépszerűbb Menekülős Játékok?

 1. Daily Room Escape
 2. Jailbreak: Hide or Attack!
 3. Drift Escape
 4. Design House Escape
 5. SpiderDoll
 6. Rooms Home Escape
 7. Stickman Escape School
 8. Diner in the Storm
 9. Exhibit of Sorrows
 10. The White Room

Mik a legjobb Menekülős Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Noob Miner 2: Escape From Prison
 2. Daily Room Escape
 3. Diner in the Storm
 4. Exhibit of Sorrows
 5. Keep Out

Micsoda a Menekülős Játékok?

A menekülős játékokban a problémamegoldó képességedet kell használnod, hogy kijuthass az adott helyzetből. A cél egyszerű: menekülj. A meneküléshez azonban trükkös fejtörőket kell megoldanod mielőtt lejárna az idő.


Játssz a legjobb online Menekülős Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Daily Room Escape játékkal és még sok mással most!
Mutass többet