Logo CrazyGames.hu
background

Kalandjátékok

Élj át izgalmas kalandokat képzeletbeli fantáziavilágokban, vagy a való világban található helyszíneken, anélkül, hogy fel kéne állnod a székből. Tekintsd át a kalandjáték kollekciót, szöveges kalandjátékoktól kezdve a leglátványosabb digitális alkotásokig, amelyek lebilincselő történettel szögeznek a képernyő elé órákon át.

Népszerű címkék

Fedezz fel fantáziavilágokat

Mitől lesz egy kaland kaland? Szerintünk a felfedezés élményétől. Új dolgokat megismerni mindig izgalmas és szórakoztató.

A Monster Sanctuary egy szuper játék, amely pont ezt teszi lehetővé. A játékban különböző küldetéseket kell teljesítened, amihez ősi barlangokat, jeges tájakat, és gyönyörű erdőket kell bejárnod. Meg kell küzdened szörnyekkel és be is kell őket fognod, egy RPG és PvP harcot ötvöző játékmenet keretében, mindezt egy hihetetlen 2Ds világban.

Természetesen jellemző az átfedés a szerepjátékok és a kalandjátékok között, mivel a szerepjátékok szinte mindig tartalmaznak valamilyen karakterfejlesztési és tárgygyűjtési lehetőséget is.

Építs fel egész birodalmakat

Nem feltétlenül kell egy földhözragadt kalandor cipőjébe bújnod ha kalandjátékokkal akarsz játszani, Ha úgy kívánod egy civilizáció építő, mindennek parancsoló égi entitás szerepét is eljátszhatod.

Természetesen a stratégiai játékokról beszélünk. A különbség itt az, hogy egyetlen karakter helyett egy egész civilizációt kell fejlesztened. Ezekhez a felülnézetes RTS játékokhoz kiváló problémamegoldó képességre, és jó tervező készségre lesz szükséged, hogy megold a virtuális társadalom virtuális pénzügyi és politikai problémáit. Na és persze, legtöbbször ahhoz is, hogy hadseregeddel meg tudd védeni a civilizációdat a külső támadásoktól.

Ha inkább ilyen típusú kalandra vágysz, akkor is számtalan játék közül választhatsz nálunk. Békés építgetésért csekkold a Final Earth 2 játékot, ami egy nyugis városépítő játék, amely az űrben játszódik. Remek zenei tartalommal!

Ha inkább háborúba vezetnéd a néped, vagy kifejezetten MMO kalandokra vágynál, akkor érdemes kipróbálnod a Battle for the Galaxy és a Goodgame Empire játékokat. Ezekben a játékokban az építés mellett a harcnak is legalább ugyanolyan fontos szerep jut.

Kalandjátékok mindenkinek

A kalandjátékok különböző játékok rendkívül széles spektrumát lefedik. Ha te nyugisan új világokat akarsz felfedezni, esetleg küzdelmekkel teli fantáziavilágot járnál be, avagy birodalmat építenél, mindegyik lehetőségre megtalálod a tökéletes játékot nálunk a CrazyGamesen. Még az is lehet, hogy egyszerűen csak egy Panda bőrébe bújva akarod bejárni a világot. Az összes játékunk ingyenes és a legtöbb a HTML5 technológiának köszönhetően azonnal, közvetlenül a böngésződben is játszható!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Kalandjátékok?

 1. Spooky Island
 2. Minecraft Classic
 3. Paper Minecraft
 4. Adventure Miner
 5. Wood Farmer
 6. Havendock
 7. Infiltrating the Airship
 8. Fleeing the Complex
 9. Little Alchemy 2
 10. Parrot Simulator

Mik a legjobb Kalandjátékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Diamond Hunt Mobile
 2. Little Alchemy 2
 3. Fleeing the Complex
 4. Escaping the Prison
 5. Monster Breeder

Melyik Kalandjátékok alulértékeltek?

 1. Little Alchemy 2
 2. Little Alchemy
 3. The Legend of Zelda
 4. Goodgame Big Farm
 5. Draw a Stickman

Micsoda a Kalandjátékok?

A kalandjátékok többsége kihívásokkal teli, történetközpontú játékmenetet mutat be. Utazz hihetetlen tájakra a virtuális térben. Gyűjtsd kincseket és oldj meg fejtörőket, hogy tovább juthass a következő hihetetlen világba is. Építsd fel egész birodalmakat, vagy fedezz fel és élj túl sivár világokat.


Összegyűjtöttünk 421-t a legjobb online kalandjátékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új kalandjátékok-k, mint például a és a legjobb kalandjátékok, mint a Spooky Island, Minecraft Classic, és a Paper Minecraft.
Mutass többet