Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Csata Játékok

Csatajátékok – harcolj több száz csatatéren szörnyek, tankok és egyebek ellen!

A háború története

A történelem során epikus csatákat vívtak. Nemzetek ütköztek meg egymással; háborúzó törzsek harcoltak egymás ellen. Ezek a csaták alakították világunkat és történelmünket. Az ókorban a hadvezérek katapultokat, nyílpuskákat és faltörő kosokat használtak. Ma a parancsnokok cirkálórakétákat, géppuskákat és páncélozott tankokat használnak. A csatajátékok az online játékok egy rendkívül népszerű műfaja. Amint az általunk kiválasztott címekből láthatod, ez a műfaj a játéktípusok széles skáláját öleli fel. Irányíthatsz hatalmas középkori seregeket, harcolhatsz zombik hordáival, vagy akár az fel is szállhatsz légi csatákért.

Küzdj epikus csatákban online

Ha epikus csatákat szeretnél vívni a böngésződben, akkor a megfelelő oldalon jársz. Néhány a jelenleg legjobb csatajátékaink közül:

Mindegyik játék szórakoztató és egyszerűen kezelhető harci eszközökkel játszható, amik a szintek előrehaladtával fejlesztik a harci képességeidet.

Ez a három játék a legizgalmasabb és legelragadóbb csataböngésző játékaink közé tartozik. Dynamons World lehetővé teszi, hogy elfogd a különböző szörnyeket és a harcra képezd ki őket. Fedezd fel ezt a gyönyörű világot, és kapd el a vad szörnyeket, akikkel találkozol. Ez a történet érdekes és a harci mechanika szórakoztató. Pixel Warfare 5 játékkal ugyanakkor más online játékosok ellen küzdhetsz egy sor szórakoztató pályán. Elpusztíthatod ellenségeidet fejszékkel, pisztolyokkal, gépfegyverekkel vagy akár csak az öklöddel! A játék grafikája a Minecraftra emlékeztet, a pályák pedig hatalmasak.

Végül itt van az epikus RTS Goodgame Empire. Ez a bázisépítő csatajáték a középkorba helyez téged, mint egy város urát. Össze kell gyűjtened az erőforrásokat, és ezeket az erőforrásokat technológiák kutatására és új építmények építésére kell felhasználnod. Továbbá védelmet és csapatokat is fejleszthetsz, amelyekkel harcolhatsz. Próbáld meg meghódítani az országot, és köss szövetségeket más játékosokkal. Mint láthatod, a csatajátékok óriási szórakozást nyújtanak. Bármilyen típusú csatát is szeretsz, nálunk van az ízlésednek megfelelő játék!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Csata Játékok?

 1. EvoWars.io
 2. Miniblox
 3. Smash Karts
 4. Battle Arena
 5. Ships 3D
 6. BLOCOPS
 7. StarBlast
 8. Stickman Battle Fight Warriors
 9. Space Wars Battleground
 10. MiniGiants.io

Mik a legjobb Csata Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Merge Army
 2. EvoWars.io
 3. BattleDudes.io
 4. Dinosaurs Merge Master
 5. StarBlast

Melyik Csata Játékok alulértékeltek?

 1. Smash Karts
 2. Diep.io
 3. Jacksmith
 4. Cuphead
 5. Krunker
 6. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)

Micsoda a Csata Játékok?

Menj a csatatérre, és győzd le az ellenségeidet. A csatajátékok az ellenfelek harcáról és legyőzéséről szólnak. Lehet, hogy egy hatalmas sereget fogsz alakítani? Lehet, hogy egy csapat katonával fog harcolni? Lehet, hogy szörnyekkel fogsz harcolni egy fantáziavilágban?


Játssz a legjobb online Csata Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a EvoWars.io játékkal és még sok mással most!
Mutass többet