Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Diep.io

Értékelés:
8,4
(154 965 szavazatok)
Fejlesztő:
Matheus Valadares
Megjelent:
2016. április
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Diep.io egy túlélő .io játék, ahol egy ágyúval felfegyverzett körödet irányítod. A cél egyszerű - mozogj a térképen és pusztítsd el a többi játékost, miközben fejleszted és fejleszted a saját körödet.

Hogyan játszuk

Lőj a szintlépéshez

A Diep egy egyszerű .io játék, amely egy hatalmas arénában játszódik. Kezdéskor 1 alap szintű tankként indulhatsz. Kóborolj a térképen és lődd le a különböző blokkokat, hogy szintet lépj. Érdemes egy ideig így csinálni, mielőtt más ellenfelekkel próbálkoznál, mert minden szintlépés jutalmaz egy frissítési ponttal, amit a 8 terület egyikére fordíthatsz fejlesztésre.

Fejleszd a Diep-körödet

8 különböző statisztikát fejleszthetsz. Ezek az életerő regeneráció, maximális életerő, testkár, lövedéks sebessége, lövedékáthatolás, lövedékkár, újratöltés és mozgási sebesség. Figyelmesen válaszd meg a lehetőségeidet, mert csak korlátozott számú képességpontod van, és ezeket egyre nehezebb megszerezni, ahogy szintet lépsz.

Egy játékos akár a lövedékkár és sebesség megerősítésére is koncentrálhat, hogy nagyobb tűzerőt érjen el. Mások pedig az életerőre és regenerációra összpontosíthatnak, hogy javítsák a túlélőképességüket. A játékosok több képességpontot szereznek, minél több kárt okoznak és szintel folynak fel.

Próbáld ki az eltérő játékmódokat

Számos játékmód is lehetőséget kínál. A fő mód a szabad játék - mindenki magáért. Azonban más játékmódok közé tartoznak a következők: cimkézés, labirintus, 2 csapat, 4 csapat és uralkodás. Próbáld ki a különböző játékmódokat és nézd meg, melyik illik leginkább a játékstílusodhoz.

Ne felejtsd kiválasztani a köröd színét és egy megfelelő játékosnevet is!

Hasonló játékok

Ez a játék elérhető webböngészőben és az alkalmazásboltban is. Nézd meg az Agar.io-t egy másik legendás IO játékért, vagy próbáld ki a Cubes 2048-t és a Mini Royale: Nations nevű más népszerű címeket.

Fejlesztő

A Diep.io-t Matheus Valadares készítette.

Megjelenés

2016. április

Platformok

A Diep.io elérhető webböngészőben (HTML5 használatával), valamint Android és iOS alkalmazásokként is.

Vezérlők

Asztali

  • WASD vagy nyílbillentyűk = Mozgasd a tankodat
  • Egérmozgás = Célozz a fegyverrel
  • Bal egérgomb = Lövés

Mobil

  • Használd a virtuális vezérlőket a mozgáshoz, a célzáshoz és a lövéshez
  • Érintsd meg a gombokat a tank fejlesztéséhez és a játékban való navigáláshoz

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés