Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Little Alchemy

Értékelés:
9,3
(8499 szavazatok)
Fejlesztő:
GamePix
Megjelent:
2016. június
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Little Alchemy egy kreatív és oktató kézműves játék, ahol a játékosok különböző elemeket kombinálnak az új tárgyak létrehozásához. Kezdetben alapvető elemeket, mint a levegő, a föld, a tűz és a víz ötvözik, majd ezeket tovább keverve összetettebb tárgyakat hoznak létre.

A Little Alchemy Classicot ingyenesen játszhatod a webböngésződben! Ha a folytatást szeretnéd játszani, az a Little Alchemy 2.

Játékmenet

Kezdd az alapokkal

Négy alapelem van. Ezek a tűz, víz, föld és levegő. A játék arra ösztönzi a felfedezésre és az kísérletezésre, mert minden új kombináció egyedi tárgyakat nyit fel, hozzájárulva a folyamatosan bővülő elemgyűjteményhez, amit felfedezhetsz. Ez egy izgalmas módja, hogy minden korosztály megtanuljon különböző kombinációkat és azok eredményeit egy virtuális környezetben.

Elemek keverése

A rendelkezésre álló elemek a jobb oldali sávban találhatóak. Minden új elem, amit létrehozol, ott jelenik meg! A vászon lehet egy kicsit zavaros, ahogy több elemet próbálsz ki, ezért van egy takarítás gomb a jobb alsó sarokban, amivel törölheted a táblát.

Alkimista kombinációk

A Recloak folyamatosan frissíti a Little Alchemy Classicot új elemekkel. Jelenleg 560 elemet lehet felfedezni ebben az eredeti játékban.

Néhány kombináció nyilvánvalóbb lehet, mint mások, és általában többféle út vezethet ugyanahhoz az új elemhez. Néhány kombináció logikára épül, míg másokhoz kreatív és páratlan gondolkodásra van szükség. Íme néhány alapvető példa, hogy megértsd, hogyan működik a Little Alchemy:

  • Tűz + Föld = láva
  • Föld + Levegő = por
  • Gőz + Levegő = felhő
  • Föld + láva = vulkán
  • Tűz + kő = fém

Ezek mind logikai kombinációk. Azonban néhány nem tűnik olyan nyilvánvalónak, például víz + ló, amiből víziló keletkezik. Néha gondolkodni kell a szokásos kereteken kívül és olyan elemeket keverni, amelyeknek nem várnánk eredményt, csak hogy lássuk, mi fog történni.

Tanácsok

Ha olyan pontba érsz, hogy nincs több kombináció a fedezéshez, számos útmutató található online, ami segíthet, például a Fandom oldalán.

További hasonló játékok

Ha szereted a tárgyak keverését és kombinálását az új dolgok létrehozásához, nézd meg további összeolvasztós játékainkat! Egy igazán népszerű és szórakoztató cím a Farm Merge Valley.

Fejlesztő

A Little Alchemyt a Recloak fejlesztette.

Gameplay videó

Hirdetés

Több játék ebből a sorozatból

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés