Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Szimulációs Játékok

Menekülj el a valóság elől különböző fura, vicces és szórakoztató szimulációs játékokban.

Lépj be a szimulációba

A szimulációs játékokban egy halom különböző feladatkörben próbálhatod ki magad, 3Ds virtuális világokban, valós megkötések nélkül. Ha épp egy luxusautóval támadna kedved őrült módjára száguldoznia belvárosban, itt megteheted! Ha épp egy farmot menedzselnél vagy falvat építenél, ezt szintén megteheted ezekben a játékokban! A lehetőségek száma végtelen, de lent összeszedtünk neked néhányat, a leggyakrabban keresett szimulációs játékok közül.

Száguldozz az utcákon

A Drift Hunters például egy rendkívül népszerű autóversenyzős és egyben vezetésszimulátor játék, amelyben hatalmas 3D játéktéren gyakorolhatod a vezetést élethű körülmények között. Próbálj ki őrült ugratásokat és cikázz a forgalomban padlógázzal!

Képzeld magad egy állat helyébe

Ha a valóság elől menekülve inkább egy tigris, papagáj, ló vagy bármely más állat bőrébe bújnál akkor a CyberGoldfinch fejlesztőcsapatnak hála megteheted. Lehetsz tűzokádó sárkány is, a Dragon Simulator 3D játékban, tigris a Tiger Simulator 3D játékban vagy ló a Horse Simulator 3D játékban.

Mint láthatod, a szimulációs játékok rendkívül sokfélék lehetnek. A legjobb ha kipróbálod az összeset még ma, hogy megtaláld a saját kedvenceidet!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Szimulációs Játékok?

 1. Zoo - Happy Animals
 2. Mr. Racer
 3. Highway Traffic Car Simulator
 4. Racing Limits
 5. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 6. Mini Golf Club
 7. Farm Merge Valley
 8. Volcano Island
 9. Idle Restaurant Tycoon
 10. Night City Racing

Mik a legjobb Szimulációs Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. Zoo - Happy Animals
 2. Idle Hypermart Empire
 3. My Mart
 4. Funny Angela Haircut
 5. ASMR Beauty Treatment

Melyik Szimulációs Játékok alulértékeltek?

 1. Drift Hunters
 2. Little Alchemy 2
 3. Little Alchemy
 4. Pou

Micsoda a Szimulációs Játékok?

A szimulációs játékokban olyan 3D világokat járhatsz be, amelyek a valóságban soha nem létezhetnének. Korábban a szimulációs játékok inkább élethűek próbáltak lenni, azonban mostanra ez egyre kevésbé jellemző.


Játssz a legjobb online Szimulációs Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a Zoo - Happy Animals játékkal és még sok mással most!
Mutass többet