Logo CrazyGames.hu

Szimulációs Játékok

Menekülj el a valóság elől különböző fura, vicces és szórakoztató szimulációs játékokban.

Népszerű címkék

Lépj be a szimulációba

A szimulációs játékokban egy halom különböző feladatkörben próbálhatod ki magad, 3Ds virtuális világokban, valós megkötések nélkül. Ha épp egy luxusautóval támadna kedved őrült módjára száguldoznia belvárosban, itt megteheted! Ha épp egy farmot menedzselnél vagy falvat építenél, ezt szintén megteheted ezekben a játékokban! A lehetőségek száma végtelen, de lent összeszedtünk neked néhányat, a leggyakrabban keresett szimulációs játékok közül.

Száguldozz az utcákon

A Drift Hunters például egy rendkívül népszerű autóversenyzős és egyben vezetésszimulátor játék, amelyben hatalmas 3D játéktéren gyakorolhatod a vezetést élethű körülmények között. Próbálj ki őrült ugratásokat és cikázz a forgalomban padlógázzal!

Képzeld magad egy állat helyébe

Ha a valóság elől menekülve inkább egy tigris, papagáj, ló vagy bármely más állat bőrébe bújnál akkor a CyberGoldfinch fejlesztőcsapatnak hála megteheted. Lehetsz tűzokádó sárkány is, a Dragon Simulator 3D játékban, tigris a Tiger Simulator 3D játékban vagy ló a Horse Simulator 3D játékban.

Mint láthatod, a szimulációs játékok rendkívül sokfélék lehetnek. A legjobb ha kipróbálod az összeset még ma, hogy megtaláld a saját kedvenceidet!


GYIK

Mik a legnépszerűbb Szimulációs Játékok?

 1. Drift Hunters
 2. Ships 3D
 3. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 4. Mr. Mine
 5. Market Boss
 6. Derby Crash 5
 7. Papa's Pizzeria
 8. Super MX - Last Season
 9. Truck Simulator: Russia
 10. Derby Crash 4

Mik a legjobb Szimulációs Játékok tableten és okostelefonon játszani?

 1. sandspiel
 2. Little Alchemy 2
 3. Papa's Pizzeria
 4. Scale of the Universe 2
 5. Idle Startup Tycoon

Melyik Szimulációs Játékok alulértékeltek?

 1. Little Alchemy 2
 2. Little Alchemy
 3. Extreme Car Driving Simulator

Micsoda a Szimulációs Játékok?

A szimulációs játékokban olyan 3D világokat járhatsz be, amelyek a valóságban soha nem létezhetnének. Korábban a szimulációs játékok inkább élethűek próbáltak lenni, azonban mostanra ez egyre kevésbé jellemző.


Összegyűjtöttünk 368-t a legjobb online szimulációs játékok közül. Ezek között a játékok között találsz böngészőben futtatható játékokat PC-re és telefonra egyaránt, valamint játékalkalmazásokat Android és iOS okostelefonokra és tabletekre. Vannak új szimulációs játékok-k, mint például a és a legjobb szimulációs játékok, mint a Drift Hunters, Ships 3D, és a Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!.
Mutass többet