Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Farm Merge Valley

Értékelés:
8,6
(55 816 szavazatok)
Megjelent:
2023. augusztus
Utolsó frissítés:
2024. június
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:

A Farm Merge Valley egy egyszerű termelő játék, ahol egymásba vonhatod a különböző állatokat és tárgyakat, hogy fejleszd őket. Növeld a termést és adj hozzá állatokat a farmodhoz, miközben izgalmas új területekre terjeszkedsz. Fedezd fel a békés tanyai életet, amiről mindig is álmodtál, miközben learatod a különböző kihívások jutalmát.

Hogyan kell játszani

Egyesítsd a farmodat a fejlődésért

Építsd fel a tökéletes farmvilágot barátságos szomszédok és állatok számára. Kezdd a növények egyesítésével, hogy új típusú terményeket hozz létre. Különböző állatokat, növényeket és anyagokat kombinálhatsz, hogy termékeket állíthass elő és épületeket javíthass.

Fokozd a tapasztalatod

Folyamatosan egyesítve nyerj tapasztalati pontokat és növeld a szinted. Új tárgyakat és jutalmakat nyithatsz fel, amik segítenek a játékban való előrehaladásban, amikor szintet lépsz. A szintlépés új játékfunkciókat és területeket nyit meg, amik segítenek a farmod kibővítésében.

Kielégítsd a rendeléseket, hogy pénzt keress

Amikor az állataid termelnek, a kimenetükből árucikkeket készíthetsz az eladáshoz. A megszerzett bevételt a farmod új területeinek megvásárlására és a fejlődésed elősegítésére használhatod. Új épületeket fedezhetsz fel, amelyeket felújíthatsz, és még nagyobb bevételre tehetsz szert.

További játékok, mint ez

Ha befejezted a Farm Merge Valley-t, esetleg érdekelhetnek más játékok is. Nézz szét a összeolvadós és mezőgazdasági játékok között további ingyenes és szórakoztató élményért. A Tower Swap és a Tropical Merge két népszerű alternatíva.

Jellemzők

  • Termények és állatok egyesítése értékesebb tárgyak létrehozásához
  • Végzés feladatokkal és jutalmak begyűjtése a munkáiddal
  • Farm kibővítése új területek felé haladva
  • Gyönyörű és fenntartható farmélet kiépítése

Megjelenési dátum

2022. november

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Utolsó frissítés

2024. jún. 17.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés