Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

2048

Értékelés:
8,1
(4 705 szavazatok)
Megjelent:
2019. december
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A 2048 egy egyjátékos mezőtologatós játék, amelyet Gabriele Cirulli talált ki. Tolj egymás mellé két azonos értékű csempét, hogy egyesüljenek. A cél, hogy addig párosítgasd a csempéket, amíg 2048-t adnak ki.

Hogyan kell játszani?

Használd a kurzonyilakat, hogy a megadott irányba toljad a csempéket. Minden egyes tolás uán egy újabb 2-es kerül a képernyőre. Ha két azonos értékű mező összeér, akkor egyesülnek. Tologasd a mezőket és próbáld a lehető legnagyobb számot előállítani.Gondold át minden mozdulatodat jól, különben hamar megtelik a képernyő és elveszted a játékot!

Tippek és Trükkök

Koncentrálj a képernyő szélére. A legnagypbb értékű mezőt célszerű az egyik sarokban tartanod. Igyekezz egy helyre gyűjteni a nagy számokat, hogy könnyebben kombinálhasd őket. Ha a képernyő közepére tereled a nagy számokat, akkor hamar eltorlaszolódhat a játékmező és előbb utóbb elveszted a játékot.

Mi az a 2048?

A 2048 egy nyílt forráskódú kirakós játék matematika játékelemekkel. A játék a 2014 márciusi megjelenés után azonnal meghódította a világot. A mindössze egy hétvége alatt elkészített játék hihetetlen sikere még magát a fejlesztőt is meglepte.

Mivel a játék nyílt forráskódú, így azóta is rengeteg féle változat készült belőle. A 2048 játék, amelyet itt találsz, az eredeti 2014-es változat, de lent további változatokat is csekkolhatsz.

A 2048 egyéb változatai

Csekkold a 2048 játékok kategóriát, még több különféle játékvariációért! Ha egy igazán egyedi változatra vágysz, akkor próbáld ki a Cubes 2048.io játékot, vagy az eredeti játék muffinos újragondolását, a 2048 Cupcakes játékot.

Fejlesztő

A 2048 játékot Gabriele Cirulli készítette. A játék a Veewo Studio által készített 1024 alapján készült, valamint koncepciója hasonlít az Asher Vollmer által készített Threes játékra.

Kiadás Dátuma

2014 március

Platform

Ez a fejtörő játék elérhető közvetlenül a böngésződben, valamint bármilyen okoseszközön is (beleértve az iOS és Android okostelefonokat)

Irányítás

Mozgasd a számozott mezőket a kurzornyilakkal vagy a képernyő huzogatásával.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés