Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

2048

Értékelés:
8,2
(8489 szavazatok)
Megjelent:
2019. december
Technológia:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A 2048 egyedül játszható csúszó csempe kirakós játék, amit Gabriele Cirulli fejlesztett. Egyesítsd a 2 hatalommal rendelkező azonos csempéket, hogy megszerezd a teljes összeget. A cél az, hogy folyamatosan egyesítsd a csempéket, amíg el nem éred a 2048-at!

A gyerekeim élvezik a számok összeolvasztásának egyszerű kihívását, hogy tisztítsák meg a területet és életben maradjanak. Nagyszerű látni, ahogy stratégiákat dolgoznak ki arra, hogyan egyesítsék hatékonyan egyre nagyobb számokat. Nem is sejtik, de tanulnak gyors összeadást. Nagyon fontolják meg a lépéseiket, hogy elkerüljék a beszorulást jelentő lépéseket.

A FamilyGamingDatabase értékelése.

Hogyan kell játszani

Használd a nyilakat az összes csempe mozgatásához a megadott irányba. Minden lépésnél újabb 2 jelentkezik a játékban. Ha két azonos számú csempe érintkezik, összeolvadnak, megduplázva az értéküket. Mozgasd a csempéket mindaddig, amíg el nem éred a legmagasabb pontszámot. A végső cél az, hogy egy csempe elérje a 2048-as számot. Gondolj jól a lépéseidre, mert minden lépéskor a tábla újabb csempékkel töltődik fel! Ha a tábla betelik, mielőtt eléred a 2048-at, vége a játéknak.

Tippek és trükkök

  • Figyelj az rács szélterületére. Ott akarod, hogy a legmagasabb szám legyen, könnyen hozzáférhető módon.
  • Folyamatosan a sarkok körül hozz létre nagyobb számokat, hogy össze tud őket vonni, ha azonosak.
  • Ha a nagyobb számokat a középső részen helyezed el, könnyen elveszhetsz a hozzájuk nehezen hozzáférhető számokban, és végül új játékot kell kezdened.

Mi az a 2048?

A 2048 egy nyílt forráskódú kirakós játék matematikai elemekkel, ahol a játékosok számcsempéket csúsztatnak egy rácsban, hogy létrehozzanak nagyobb számokat. A játék 2014 márciusában hatalmas sikert aratott a megjelenésekor, a fejlesztőt is meglepte, hiszen egy hétvégéből készült.

Azóta több változat is készült a nyílt forráskódú projekten alapulva. A 2048 játék ezen az oldalon az eredeti verzió, de több változatot is megtalálsz lentebb.

A 2048 más változatai

Nézd meg a 2048 játékoktovábbi verzióit! Egyedi 2048 változatot játszhatsz online a Cubes 2048.io játékban, vagy kipróbálhatod az eredeti sushis változatát a Sushi Drop játékban.

Fejlesztő

A 2048-at Gabriele Cirulli készítette. Az ötlet a Veewo Studio 1024-es játékára épül, és koncepcionálisan hasonlít az Asher Vollmer által készített Threes játékhoz.

Megjelenés dátuma

2014 márciusa

Platformok

Ez a csempekirakós játék böngészőben játszható, és bármilyen eszközön működik, beleértve az iOS és Android okostelefonokat is.

Irányítás

Mozgasd a számozott mezőket a kurzornyilakkal vagy a képernyő huzogatásával.

Gameplay videó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés