Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Billiárd Játékok

Billiárdozz online ezekben az ingyenes online billiárd játékokban. Akarj akár egyedül, akár mások ellen játszani, itt találhatsz megfelelő játékot hozzá. Használd a szűrőket, hogy rákeress a legnépszerűbb és a legújabb játékokra.

Mi az a billiárd

A billiárd egy speciális asztalon, dákóval játszott sport. Az asztalon 6 lyuk van. A golyókat ezekbe a lyukakba kell belelökni. A billiárd játékoknak számtalan különféle variációja létezik, teljesen eltérő szabályokkal.

A legnépszerűbb billiárd játékok

8-ball Pool: Ez az egész világon legjobban elterjedt billiárd játék. A cél, hogy a játékos az összes golyóját, majd a fekete 8-ast is eltegye. Ennek a változatnak a népszerű játékai például az 8 Ball Billiards és a Pool Club.

Nine ball: Ebben a változatban csak 9 golyó van a játéktéren. A játékosoknak mindig a még pályán lévő legalacsonyabb számú golyót kell eltenniük. Az nyer aki a legvégén elteszi a 9-es golyót.

Three-ball: Ebben a változatban csupán három golyó használatos. A golyókat tetszőleges sorrendben lehet belökni a lyukakba. Az nyer, aki elteszi az utoljára pályán maradt golyót.

One-pocket: Egy taktikus játék, amelyben mindkét játékos csak egy bizonyos lyukba teheti el a golyókat. Az a játékos, akinek először sikerül 8 golyót eltennie, megnyeri a játékot.


Játssz a legjobb online Billiárd Játékok játékkal ingyen a CrazyGames-en, letöltés vagy telepítés nem szükséges. 🎮 Játssz a 8 Ball Billiards Classic játékkal és még sok mással most!
Mutass többet