Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Pizzeria

Értékelés:
9,2
(126 081 szavazatok)
Megjelent:
2014. január
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Papa's Pizzeria visszatért! A Rufflenek hála, most újra ingyenesen játszhatsz a Papa's Pizzeriával a böngésződben. Papa hirtelen elhatározástól vezérelve elutazott a városból, rád hagyva a pizzázó vezetését. Neked kell felvenni a rendeléseket, összeállítanod a pizzákat, megsütni és felvágni őket. Dolgozz jól és gyorsan, hogy Papa Liuie büszke lehessen rád.

Hogyan kell játszani?

Készíts finom pizzákat

A Papa's Pizzeria finoman bevezet téged a vevőkiszolgálás világába és a pizzakészítés világába is. Vedd fel az első rendeléseket és kezd el hozzáadni a kért feltéteket. Ha megvan az összes feltét tedd a pizzát a sütőbe és süsd azt a meghatározott ideig. Ezek után már csak fel kell vágnod és ki kell vinned a pizzád az éhes vendégeknek, mielőtt türelmetlenné válnának!

Oszd be jól az idődet

Ahogy egyre újabb és újabb szinteket teljesítesz, egyre jobban ki kell használnod a rendelkezésre álló időt, hogy egyensúlyozz az új rendelések felvétele és a meglévő rendelések elkészítése között. Ahogy haladsz előre egyre több és több rendeléssel kell szembenézned, amelyek egyre komplexebbek és nehezebbek is lesznek.

Ideális esetben azokat a rendeléseket érdemes először felvenned, amiket a legtovább kell sütni. Így amíg azok a pizzák sülnek, tudsz foglalkozni a többi pizza elkészítésével, anélkül, hogy a vendégeknek túl sokáig kelljen várniuk. Ha sok borravalót akarsz kapni a vendégektől akkor nagyon jónak kell lenned egyszerre több feladat elvégzésében.

Tudj meg többet a vendégeidről

A Papa's Pizzeria egyik király funkciója, a visszatérő vásárlók könyve, amelyben megtalálod minden törzsvendéget személyes ízlését, és megjegyzéseit. Amikor elérhetővé válik számodra egy új törzsvendég, mindig érdemes csekkolnod, hogy melyek a kedvenc pizzái!

Még több ilyen játék

Ha tetszenek a Papa Louie játékok, akkor csekkold az eredeti Papa Louie platform játékot is. Fedezd fel a főzős és a pizzás játékainkat és még több hasonló szuper játékért. A Penguin Dinner és a Penguin Dinner 2 hasonlóan népszerű, izgalmas főzős, étteremvezetős játék.

Csekkold a Flash játék kollekciónkat is, és nézz vissza gyakran, hiszen folyamatosan újabb és újabb klasszikus játékok felújított változatai kerülnek fel az oldalra!

Funkciók

  • Vezesd Papa Louie pizzázóját amíg ő nyaral
  • Készítsd pizzákat az alapoktól kiindulva egészen a sütésig és felszolgálásig
  • Sokféle feltét, sütési idő, és minta a pizzák felvágásához, amit fejben kell tartanod
  • Váltogass a különböző folyamatok között, ahogy egyre több és több vendég érkezik
  • Gyűjtsd be jutalmakat a tökéletesre sikerült pizzák után

Kiadás dátuma

  • 2014 január ( Flash)
  • 2021 augusztus ( HTML5 / Ruffle)

Fejlesztő

Ezt a játékot a Filippine Studios készítette

Platform

Webböngésző (asztali és mobil)

Irányítás

Használd az egeret az irányításhoz

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés