Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papas Cupcakeria

Értékelés:
8,9
(25 519 szavazatok)
Megjelent:
2013. október
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

A Papa's Cupcakeria egy alkalmi éttermi játék, ahol Papa Louie-nak dolgozol, és finom muffinokat készítesz a vásárlóknak. Nyűgözd le a vásárlókat dekoratív muffin készítő képességeiddel, és tartsd a lépést a naponta növekvő megrendelésekkel. Segíts Papának, hogy ez a hely a város legmenőbb muffin sütőjévé váljon!

Hogyan kell játszani

Az autóbalesettől a Cakeria-ig

Papa Louie és Roy (a Papa's Pizzériából) kitaláltak egy tervet, hogy új alkalmazottat szerezzenek az újonnan nyílt Papa's Cupcakeria számára - büntető fékeznek előtted, ami balesetet okoz. Ahelyett, hogy biztosítást igényelnének, a törvényes minimálbér alatti munkát ajánlanak neked. Ez remekül beválik, és mostantól kötelességed törleszteni az adósságodat azzal, hogy James, Willow vagy egy általad kitalált egyedi karakterként dolgozol a Cupcakeria-ban.

Szép tortát sütni egy gyerekjáték!

Kezdd azzal, hogy felveszed az első megrendeléseidet. Válassz egy csinos muffin sütőformát, tegyél bele egy kis tésztát, és süsd meg! Az igazi művészi munka a tálalásra előkészítő részen következik, ahol gondosan hozzáadhatod a különböző mázfajtákat, mielőtt befejeznéd a feltétekkel, például a különböző szórásokkal és krémekkel. Győződj meg róla, hogy a lehető legtökéletesebbre készíted a muffinodat a legjobb vendég értékelésekért.

Lazíts egy sütéssel töltött nap után

Ahogy minden egyes nap eltelik a Cupcakeria-ban, lassan elfelejted az okot, amiért ide kerültél, hipnotizál a muffinsütés öröme és a 7 minijáték, amit minden műszak után imádsz játszani. A játékhoz 3 jegyet kapsz, és ha nyersz, valamivel jutalmaznak, ami segít a játékban. A borravalóidból új tárgyakat is vásárolhatsz az étterembe.

Dekorálj túl a tortán

Dekoratív tárgyak, mint az asztalok és poszterek, segítenek javítani a vendégek várakozási idejét, míg az eszközök fejlesztései megkönnyíthetik és gyorsabbá tehetik az ételek előkészítését. Végül a Cupcakeria teljesen felszerelhető lesz új bútorokkal, padlóval, falakkal - minden kiegészítővel -, hogy lenyűgözd a nyugtalan vendégeket.

Jellemzők

  • Játssz James, Willow vagy saját, személyre szabott karaktered szerepében.
  • Süss süteményeket. Adj hozzá feltéteket precízen a tökéletesség érdekében
  • Játssz szórakoztató minijátékokat, hogy feloldj tárgyakat egy nehéz munkanap után.
  • Fejleszd a Papa’s Cakeria-át a legelegánsabb berendezéssel

Megjelenési dátum

  • 2013. augusztus (Flash)
  • 2015 november (Android és iOS)

Fejlesztő

A Flipline Studios fejlesztette ki a Papa's Cupcakeria-t. Próbáld ki a többi játékukat is, mint például a Papa's Donuteria és a Papa's Scooperia!

Platformok

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS
Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés