Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papas Cupcakeria

Értékelés:
8,9
(32 668 szavazatok)
Megjelent:
2013. október
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

A Papa's Cupcakeria egy alkalmi éttermi játék, amelyben Papa Louie-nak dolgozol, és finom süteményeket készítesz a vásárlóknak. Nyűgözd le a vásárlókat dekoratív süteménykészítő képességeiddel, és tartsd a lépést a naponta növekvő megrendelésekkel. Segíts Papának, hogy a város legmenőbb cupcake-üzletévé tegye ezt a helyet!

A Papa's Cupcakeria játék menete

Az autóbalesetből a Cakeria.

Papa Louie és Roy (a Papa's Pizzériából) kitaláltak egy tervet, hogy új alkalmazottat szerezzenek az újonnan nyitott Papa's Cupcakeria számára - fékezzenek meg téged, ami balesetet okoz. Ahelyett, hogy biztosítást igényelnének, a törvényes minimálbér alatti munkát ajánlanak neked. Ez remekül beválik, és mostantól kötelességed törleszteni az adósságodat azzal, hogy James, Willow vagy egy általad kitalált egyedi karakterként dolgozol a Cupcakeria-ban.

Szép tortát sütni egy gyerekjáték!

Kezdd azzal, hogy felveszed az első megrendeléseidet. Válassz egy csinos csészét, tegyél bele egy kis tésztát, és süsd meg! Az igazi művészi munka az építőállomáson következik, ahol gondosan hozzáadhatod a különböző mázfajtákat, mielőtt befejeznéd a feltétekkel, például a szórásokkal és szószokkal. Győződj meg róla, hogy a lehető legtökéletesebbre készíted a süteményeidet a legjobb vásárlói pontszámokért.

Lazíts egy tortasütéssel töltött nap után.

Ahogy minden egyes nap eltelik a Cupcakeria-ban, lassan elfelejted, miért is kerültél ide, hipnotizál a süteménysütés öröme és a 7 minijáték, amit minden műszak után imádsz játszani. A játékhoz 3 jegyet kapsz, és ha nyersz, valamivel jutalmaznak, ami segít a játékban. A borravalóidból új tárgyakat is vásárolhatsz az étterembe.

Díszítsd fel a tortán túl.

Az olyan dekorációs tárgyak, mint az asztalok és a poszterek segítenek javítani a vásárlók várakozási idejét, míg a berendezések frissítésével könnyebbé és gyorsabbá teheted az ételkészítési folyamatot. Végül a Cupcakeria teljesen fel lesz dobva új bútorokkal, padlóburkolattal, falakkal - mindazzal a sok csengővel és sípszóval, amivel lenyűgözheted a nyughatatlan vásárlóidat.

További játékok, mint a

Ha szereted az alkalmi játékokat, és szeretnél még több címet hozzáadni a gyűjteményedhez, akkor egy újabb édes élvezetben lesz részed. A Papa Louie mindig gondoskodik a szórakozásról (és az ételekről), és ha szereted ezt a hangulatot, akkor a Kitty Cats, egy szimulációs játék, amelyben a cicákról kell gondoskodnod. Egy másik könnyen játszható játék a Match the Color, egy kirakós játék, ahol színes gyűrűket kell egymásra rakni. A Bolts and Nuts egy másik kirakós játék, amit érdemes kipróbálnod, ha egy addiktív játékot keresel, ami társaságot nyújt a szezon során.

Jellemzők:

  • Játssz James, Willow szerepében, vagy állítsd össze a saját, személyre szabott karakteredet
  • Süss és süss süteményeket. Adj hozzá feltéteket precízen a tökéletességért
  • Játssz szórakoztató minijátékokat, hogy feloldj tárgyakat egy nehéz munkanap után
  • Fejleszd Papa cukrászdáját a legelegánsabb berendezéssel

Megjelenési dátum

  • 2013. augusztus (Flash)
  • 2015 november (Android és iOS)

Fejlesztő

A Flipline Studios fejlesztette ki a Papa's Cupcakeria-t. Próbáld ki a többi játékukat is, mint például a Papa's Donuteria és a Papa's Scooperia!

Platformok

  • Webböngésző (asztali és mobil)
  • Android
  • iOS

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés