Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Taco Mia

Értékelés:
9,4
(12 059 szavazatok)
Platformok:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Wiki oldalak:

Készíts finom tacókat a Papa's Taco Miában! Papa Louie munkát adott neked egy tacóevő verseny megnyeréséért. Készíts tökéletes tacókat az éhes vendégeknek, és nyújts kiváló kiszolgálást, hogy Papa Louie büszke lehessen.

Hogyan kell játszani

Készítsd el a legfinomabb tacót

Válaszd ki a játékosodat, és kezdd el az életed taco-készítő bajnokként, minimálbéren. Tegyél bele darált marhahúst, paprikát, avokádót. Kemény taco, puha taco, vagy amit a vendég kér.

A vendégek különböző rendelésekkel érkeznek, és a fejlesztésekkel új összetevőket szabadíthatsz fel. A borravaló mellett heti fizetést is kapsz, ahol minden dollár visszakerül a papa zsebébe.

Légy különösen óvatos, hogy az "utolsó vendégek" kedvében járj - ezek az extra válogatós vendégek, akiket először a Papa's Taco Mia-ba fejlesztettünk!

Kezeld a Taco keddi őrületet

Nem könnyű a legmenőbb tacóművésznek lenni. A szintek előrehaladtával a vendégek száma és a rendeléseik összetettsége is növekszik. Tudod kezelni az őrületet a Papa konyhájában? Ez azon múlik, hogy milyen gyorsan veszed fel a rendeléseket, milyen kiválóan dolgozol a grillezőnél, és milyen művészien rakod össze a feltétekkel a tacókat.

Vásároljon extravagáns fejlesztéseket

A fejlesztések egyszerűsítik az életdet a konyhában, amikor bedurvul a helyzet. A megkeresett pénzből fejlesztéseket vásárolhatsz a grillezés és a készítés folyamatához, például a díjnyertes arany spatulát a legmenőbb megfordításokhoz. A boltban különböző berendezési tárgyak is rendelkezésre állnak, amelyek kellemessé teszik a várakozást a vendégeidnek.

Kémkedj a vendégeid után a taco tökéletességének nevében

A Papa már jóval az internet előtt is kémkedett a vendégek után. Van egy naplója tele preferenciákkal. Szimatolj, és ismerd meg visszatérő vendégeidet, hogy javíthasd a szolgáltatást. Minél jobban szolgálod ki ügyfeleidet, annál több jelvényt kapsz!

Jellemzők

  • Gratulálok, nyertél egy gyakornoki állást Papa taco boltjában.
  • Készítsd el a legfinomabb tacókat a legkülönbözőbb vendégek számára
  • Tökéletes ételeket készíteni a vendégeknek a legnagyobb borravalóért
  • Fejlesztd a Taco Mia-t! Számos hasznos főzőeszközzel és berendezési tárggyal

Fejlesztő

A Flipline Studios készítette ezt a játékot. Nézd meg Papa Burgeria és Papa Hot Doggeria további szórakoztató Papa's játékokért.

Platformok

  • Webböngésző
  • Android
  • iOS

Használd a bal egérgombot az akcióhoz.

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés