Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Papa's Taco Mia

Értékelés:
9,2
(23 268 szavazatok)
Technológia:
Flash (emulated)
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Wiki oldalak:

Építs ízletes tacókat a Papa's Taco Mia! játékban, a Papa Louie-sorozat alkalmi éttermi játékában. Egy tacóevő verseny megnyeréséért jutalmul munkát kaptál. Készíts tökéletes tacókat a különböző éhes vendégeknek, és nyújts kiváló kiszolgálást, hogy Papa Louie büszke legyen rád.

A Papa's Taco Mia játék menete

Készítsd el a legfinomabb tacókat

Válaszd ki a játékosodat, és kezdd el az életed tacókészítő bajnokként minimálbéren. Rakj bele darált marhahúst, paprikát, avokádót, kemény héjú, lágy héjú vagy bármit, amit a vásárló kér.

A vásárlók különböző specifikációkkal érkeznek majd, és ahogy haladsz előre, új hozzávalókat szabadíthatsz fel. Amellett, hogy borravalót kapsz, heti fizetést is kapsz, ahol minden dollár visszakerül a papa zsebébe.

Légy különösen óvatos, hogy a "zárók" kedvében járj - ezek az extra válogatós ügyfelek, akiket először vettek fel a Papa's Taco Miához!

Kezeld a Taco keddi hőséget

Nem könnyű a végső tacóművésznek lenni. A szintek előrehaladtával a vásárlók száma és egyre összetettebb igényeik is nőni fognak. Tudod kezelni a forróságot Papa konyhájában? Ez azon múlik, hogy milyen gyorsan veszed fel a rendeléseket, milyen kiválóan dolgozol a grillezőállomáson, és milyen művészien építkezel.

Vásárolj extravagáns fejlesztéseket

A fejlesztések is leveszik a feszültséget, amikor a konyhában extra fűszeres lesz a helyzet. A megkeresett pénzből vásárolj fejlesztéseket a főzéshez és az építéshez, például a díjnyertes arany spatulát a legbillentősebb szaltókhoz. A rendelési állomás különböző berendezési tárgyai élvezetes várakozási élményt nyújtanak a vásárlóidnak.

Kémkedj a vásárlóid után a taco tökéletessége érdekében!

Papa már jóval az internet előtt is kémkedett a vásárlók után. Naplója tele van preferenciákkal. Szaglásszon körbe, és tudjon meg mindent visszatérő ügyfeleiről, hogy javíthassa a kiszolgálást. Minél jobban szolgálod ki a vásárlóidat, annál több jelvényt kapsz!

További ilyen játékok

Ha szereted az olyan alkalmi játékokat, mint a Papa Louie, rengeteg más egygombos játékot is felfedezhetsz! Próbáld ki a Geometry Dash-t, ahol az akadályokkal teli, kihívásokkal teli szinteken úgy navigálhatsz, hogy egyszerűen megérinted az ugrást. Ha másfajta szórakozásra vágysz, a Slice Masterben különböző tárgyakat szeletelhetsz át precízen és időzítve. Ezek a játékok tökéletesek a gyors, magával ragadó szórakozáshoz egyszerű irányítással!

Jellemzők

  • Gratulálok, gyakornoki állást nyertél a Papa's taco üzletben!
  • Készítsd el a legfinomabb tacókat a különböző vásárlóknak!
  • Adj a vásárlóknak tökéletes étkezési élményt a legnagyobb borravalóért
  • Fejleszd a Taco Mia! Egy sor hasznos főzőeszközzel és berendezéssel

Fejlesztő

A Flipline Studios készítette ezt a játékot. Nézd meg a Papa's Burgeria és a Papa's Hot Doggeria játékokat további szórakoztató Papa's játékokért.

Platformok

  • Webböngésző
  • Android
  • iOS

Használd a bal egérgombot az akcióhoz.

GYIK

Miért nem működik a Papa's Taco Mia?

Számos oka lehet annak, hogy a játék nem működik.,

A Papa's Taco Mia játék PC-n fut, és egy támogatott böngészőt, például Google Chrome-ot vagy Firefoxot kell használnod.

A böngésző gyorsítótárának törlése és az AdBlock szoftverek letiltása segíthet a problémák megoldásában.

Vedd fel a kapcsolatot a CrazyGames-szel ha a Papa's Taco Mia még mindig nem működik neked.

Hogyan kaphatok jó pontszámot a Taco Mia utolsó vendégeitől?

A jó pontszámhoz minden elemet nagyjából tökéletesen kell teljesítened. Grillezz precízen, és a lehető legegyenletesebben vidd fel a feltéteket. Ha elrontod, érdemes lehet újra kezdeni.

Hol játszhatok Papas Taco Miával Flash nélkül?

A Papa's Taco Mia-t Flash nélkül játszhatod a következő címen CrazyGames.comaz emulációs technológiáknak köszönhetően. Nincs szükség semmilyen letöltésre ahhoz, hogy működjön.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés