Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Geometry Game

Értékelés:
8,6
(616 393 szavazatok)
Megjelent:
2016. május
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Geometry Dash Online egy ingyenes oldalnézetes platformjáték, amelyet zenei ritmusokkal szinkronban játszhatunk. A zenei lendület fenntartása érdekében át- és alámozoghatunk az akadályok között. Ha elcsúszunk, kezdhetjük elölről!

Hogyan kell játszani

A négyzet automatikusan mozog a Geometry Dash-ben. Csak annyit kell tenned, hogy kattintasz az ugráshoz, amikor szükséges, és fel/le nyilakkal irányítod a járműveket. Az akadályokat gyakran az ütemmel szinkronban kell kikerülni, tehát győződj meg róla, hogy be van kapcsolva a hang, és élvezd az élményt!

A szintek haladtával új szakaszokkal találkozunk, amelyekben új dallamok, színek és képességek várnak ránk. Ez egy lenyűgöző zenei utazás!

A Geometry Dash története

A Geometry Dash eredetileg nélkülözte a fejlesztő, RobTop tisztán meghatározott elképzelését. Bármely irányba elindulhatott volna. Egy megtörtént játékvázlat volt, ahol egy kocka tudott ütközni és ugrálni, majd később vált a mai sikertörténetért felelős játékká.

Mikor először elindult a játék, Geometry Jump néven futott és csak hét szinttel rendelkezett. Később pedig átkeresztelték "Geometry Dash"-re. Jelenleg négy ingyenes verziója létezik a játéknak, beleértve a "Geometry Dash Lite"-ot is, amelyben már elérhető az első 13 szint a teljes verzióból.

Vélemények

A játék pozitív kritikákat kapott a szakemberektől. A Softpedia a játék stílusát dicsérte, mondván: "Bár néha kissé frusztráló lehet, mindig lefutathatod a pályákat a gyakorló mód segítségével, majd ugráshoz a sokféle felhasználó által létrehozott szintekre."

A Geometry Dash játékok

Ha ingyenesen játszanál a Geometry Dash-sel a böngésződben, nézd meg a Geometry Dash Subzero-t.

Zenei játékok

Ha további zenével szinkronizált játékokra vágysz, próbáld ki a FNF-t, a népszerű szabadstílusú zenei játékot. Ha pedig egy kis vidám szórakozásra vágysz, akkor a Blob Opera biztosítja a szórakozást!

Játéktippek

A legjobb tanács, hogy pontosan a zene ritmusához időzítsd a mozdulataidat. Maradj nyugodt! A játék sokkal könnyebb, ha nem stresszeled magad! Gyakorolj! Idővel elsajátítod a finom mozgásokat, amelyekre szükséged lesz a haladáshoz. Oszd meg eredményeidet másokkal, tanulj más játékostársaktól.

Jellemzők

  • Kihívást jelentő szintek az egyszerűtől a szinte lehetetlenig
  • Egyszerű vezérlés, amelyet könnyű megtanulni
  • Kiváló zene, amely ösztönzi a következő szakasz elérését
  • Szórakoztató játékmenet, amely a ritmusra szinkronban van

Platformok

A Geometry Dash elérhető minden platformon: web, Android, iOS és Windows telefonokon.

Fejlesztő

A játékot a RobTop Games készítette mobilra, majd portolták PC-re Geometry Game néven.

Ezt a Scratch verziót a Griffpatch készítette.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés