Logo CrazyGames.hu
Vezérlő észlelve
Fedezze fel a kontrollerrel kompatibilis játékainkat

Geometry Game

Értékelés:
8,6
(725 010 szavazatok)
Megjelent:
2016. május
Technológia:
HTML5
Platformok:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Osztályozás:
Wiki oldalak:

A Geometry Dash Online egy ingyenes oldalra görgethető platformjáték, amelyet zenei ritmusokkal együtt játszhatunk. Mozgassuk magunkat az akadályokon át és alatt, hogy életben tartsuk a zenei lendületet. Ha elcsúszol, kezdheted elölről!

Ez a játék a családunk megszállottjává vált a bezártság idején, de mostanában újra játszunk vele. Az egyszerű irányítás és a magas kihívási szint kombinációja szórakoztató élményt nyújt, amit mindannyian élvezhetünk. Mivel a játék a zene ütemében zajlik, jó módszer a gyerekek időzítési érzékének és zenei érzékének fejlesztésére. Néha még a gyerekek lefekvése után is játszottuk, hogy javítsuk a képességeinket a következő családi játékra.

Értékelés a FamilyGamingDatabase oldalon.

Játékmenet

A négyzet magától mozog a Geometry Dash játékban. Minden, amit tenned kell, az az, hogy kattintasz az ugráshoz, amikor szükséges, és használod a felfelé/lefelé gombokat a járművek irányításához. Az akadályok elkerülése gyakran az ütemmel szinkronban történik, így győződj meg róla, hogy be van kapcsolva a hang, és élvezd az élményt!

A szintek előrehaladtával lehetőségünk van különböző szakaszokon haladni, amelyek új dallamokkal, színekkel és képességekkel várnak. Ez egy lenyűgöző zenei utazás!

A Geometry Dash története

A Geometry Dash eredetileg nem volt világos elképzeléssel rendelkező játék RobTop fejlesztő szerint. Bármilyen irányban fejlődhetett volna. Egy olyan sablonnal kezdődött, amelyben egy kocka tudott összeütközni és ugrani, majd fejlődött a jelenlegi, nagy sikerű játékká.

Amikor először indult a játék, Geometry Jump néven futott, és csak hét szintet tartalmazott. Később átnevezték "Geometry Dash"-re. Jelenleg négy ingyenes verziója van a játéknak, köztük a "Geometry Dash Lite", amely a teljes verzió első 13 szintjét tartalmazza.

Vélemények

A játék pozitív értékeléseket kapott a kritikusoktól. A Softpedia dicsérte a játék stílusát, mondván: "Bár néha kissé frusztráló lehet, mindig elérheted a szakaszokat a gyakorló móddal, majd nekivághatsz a különböző felhasználók által készített pályáknak".

Geometry Dash játékok

Ha szereted ingyen játszani a Geometry Dash-t a webböngésződben, nézd meg a Geometry Dash Subzero-t.

Zenei játékok

További játékok, amelyek ritmus alapján játszhatóak, nézd meg a FNF-t, a népszerű szabadon stílusú zenei játékot. Ha egy kis bolondos szórakozásra vágysz, a Blob Opera biztosít rengeteg szórakozást!

Játéktippek

Az legjobb tipp az, hogy az akcióidat szinkronban tartsd a zene ütemével. Maradj nyugodt! A játék sokkal könnyebb lesz, ha nem stresszelsz! Gyakorolj! Idővel megtanulod a finom mozdulatokat, amikre szükséged van a haladáshoz. Oszd meg a teljesítményedet másokkal, és tanulj más játékosoktól.

Jellemzők

  • Kihívást jelentő szintek, amelyek nehézségi szintje a nehéztől az majdnem lehetetlenig terjed
  • Egyszerű irányítás, amelynek köszönhetően azonnal megtanulhatod a játékot
  • Kiváló zene, ami további részek elérésére sarkall
  • Szórakoztató játékmenet, amely ritmusra van szinkronizálva!

Platformok

A Geometry Dash elérhető minden platformon: web, Android, iOS és Windows telefonokon.

Fejlesztő

A játékot eredetileg a RobTop Games fejlesztette mobilra, majd került át PC-re Geometry Game néven.

Ezt a Scratch verziót a Griffpatch készítette.

Gameplay videó

Hirdetés
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés