Friday Night Funkin'

1 034 788
Értékelés
9,4

A Friday Night Funkin egy zenei ritmusjáték, amelyben freestyle zenei csatákban küzdhetsz meg. Nyomd le a megfelelő iránygombokat a zene ritmusára, hogy legyőzd az ellenfeleidet és élvezd a király ritmust!

A játéknak ezen verziója opensource a Githubon, és az Apache 2.0 licenszen keresztül elérhető. Ha az FNF legfrissebb verzióját is kipróbálnád, a Week 7-t is beleértve, akkor ezt a Newgrounds portálon megteheted.

Hogyan kell játszani

Vidd végig az oktatópályát, majd kezdj el előrehaladni a történetben, vagy ha ahhoz van kedved free play módban bármelyik a történetben elérhető karakterrel megküzdhetsz az elejétől fogva. Történet módban beállíthatod a számodra legmegfelelőbb nehézséget is.

FNF okostelefon

Az FNF sajnos jelenleg még nem elérhető okostelefonon, de várhatóan a közeljövőben azzá válik, hiszen az erre vonatkozó Kickstarter kampánynak sikerült elég támogatót gyűjtenie!

Zene

Az FNF-ben rengeteg friss, eredeti zenére játszhatsz, a könnyebbektől, a nehezekig. A Friday Night Funkin' egyedi zenéit KawaiSprite (Isaac Garcia) készítette.

Folyamatos fejlesztés

Az FNF egy open source játék, aktív fejlesztői közösséggel, és rengetek rajongók által készített moddal, amelyek kibővítik a játékmenetet. A rajongók által készített kiegészítőkön kívül a fejlesztők nemrég kiadták a Week 7 nevű frissítést a játékhoz, és a jövőben az FNF-t egy teljes AAA kategóriás játékká akarják fejleszteni. Bővenn információért megtekintheted a Kickstarter kampányt.

Hasonló játékok

A zenei ritmusjátékok rendkívül szórakoztatóak, játssz akár egyedül vagy a barátaiddal. A játékmechanika egyszerű és a sikered legtöbbször a ritmusérzékeden és a vizuális nyomokra adott reakciókon múlik. A Geometry Dash egy hasonló trükkös játék, amelyben a dallam követése elengedhetetlen.

Ha szereted az ilyen stílusú játékokat, csekkold a Chainsaw Dancet ismég több egyedi dallamért, az összes többi zenés játékért pedig látogass el a zenés játék szekciónkhoz

Funkciók

 • Szuper, külön a játékhoz készített zeneszámok a NU-Jazztől a vocaloid dance stílusig minden
 • Élményekben gazdag történet, számtalan egyedi karakterrel
 • A többféle állítható nehézségi fokozatnak köszönhetően mindenki által élvezhető
 • Király 90-es évekbeli B-Boy vizuális efektekű
 • Egyszerűen csak FNF-ként is ismert

Kiadás dátuma

2020 november

Fejlesztők

 • Programozó: ninjamuffin99
 • Grafikus: PhantomArcade3K és Evilsk8r
 • Zene: Kawai Sprite

Ide látogatva támogathatod a fejlesztőket

Platform

Webböngésző

GYIK

Mi a fiúbarát neve a Friday Night Funkinban?

A fiúbarát / boyfriend neve egyszerűen csak fiúbarát / boyfriend, ahogy a fejlesztők is mondják

Hol tudom meghallgatni a Friday Night Funkin zenéit?

KawaiSpritenak vagy egy Bandchamp oldala, ahol meghallgathatod a Friday Night Funkin zenéit

Mi a Friday Night Funkin vs Whitty?

A Whitty egy népszerű mod a Friday Night Funkinhoz, Whitmore szereplésével, aki egy forrófejű rocksztár akinek problémája van a barátnő családjával

A Friday Night Funkin ingyenes?

Igen, a Friday Night Funkinnal teljesen ingyenesen játszhatsz közvetlenül a böngésződben, anélkül, hogy bármit le kéne töltened.

Végigjátszás

Irányítás

 • Játék / Tánc: W,A,S,D
 • Hangerő: + / -
 • Némítás: 0
 • Kiválasztás: Enter
 • Vissza: Esc

Licensz

Apache 2.0

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés